V dohledné době se chystám k prodeji své imprezy WRX hlavně z důvodu provozních nákladů , přišla rodina , dům , hypotéka atd

Nakonec jsem se shlédl v toyotě MR2 a to druhé generaci jenže najít pěkný zachovalý kousek je problém a tak nakonec pátrám po 3. generaci .
Co jsem se zatím dočetl je že se vyplatí koupit spíše modely od r.v. 2003 kvuli motoru a taky LSD , opravdu nemá cenu kupovat třeba kousek z roku 2001 s 200tis km? láká mě nižší cena a jaký vlastně diferenciál má verze před 2003? open? vlsd? je tam i jiná převodovka? dá se ten LSD torsen swapnout do starších kousků ? Tenhle problém jsem řešil i na impreze kde je vlastně vzadu VLSD který není uplně špatný ale lamelový LSD je prostě lepší a tam je velký problém se swapem už kvuli převodovce a jinému převodovému poměru , je to tak i u MRS ? Co ostatní díly? jak se pohybují cenově ? dají se sehnat aftermarket nebo se musí jen do toyoty? Je pravda že na zadní nápravě jsou větší a širší kola než na přední?Auto budu využívat hlavně k ježdění do prace cca 20km párkrát za týden a nějaký ten trackday

Martin