Ak je to Japonec, tak si daj pozor na prevodovku, hlavne radenie, tesnost prednych dveri a okien, ich el. stahovanie (dost sa tam vybijali voditka a okno poskakovalo)
Ak je to Francuz, tak hlavne brzdy (kotuce) a elektriku.
Moze to byt v dobrom stave, akurat zabehnute. Daj potom vediet, ako si dopadol. Drzim palce.
Asi ako pises, ale bolo to zmiesane a vyroba bola subezna. V Japonsku sa robia 1.3 a TS. Kamarat Japonca s 1.0 kupil dokonca v roku 2002.
Opticky to zistis na zadnych sedadlach, a na palubovke. Japonske nemali nadstavitelny sklon zadnych operadiel, mali iba jednu polohu, sklapali sa packami v strede sedadla a mali vacsie zadne plato. Spinac na zadne hmlovky bol na palubovke. Francuz ma na bokoch zadnych sedadiel packy na nadstavenie sklonu operadiel. Spinac na zadne hmlovky je na packe blinkra. Ak pozres do motora, tak je vsetko Valeo a nie Denso.
tak byl sem se na to kouknout...a muzu rict katastrofa...bylo to bourany docela dost na zadek...cely zadni dvere byly meneny....Borec nebyl ochotnej jit s cenou dolu a za 169000 takovy auto...no nic moc...
To je mi luto. Miro mal Yarisa naburaneho zo zadu, aj ked to mal dobre opravene, je to uz vidiet a zle sa mu zatvaraju dvere. Boli by s tym iba problemy.
Kurňa Tome, mě se zdál ten zadek nějakej divnej. Jak jsem se díval na ty fotky cos mi poslal, tak to vypadalo, že ty zadní dveře moc nelícujou, ale myslel jsem že je to fotkou. Škoda no
Nazdar chlapi.Chtěl jsem se zeptat,jestli je nějaký podstatný rozdíl výkonu 2kW u Yarise,který se snížil kvůli emisím od modelové řady 2003.Brácha má ještě klasiku 50kW,(r.1999-2002)kterého si občas půjčím.Na litrový objem jsem moc spokojen,jak VVT-i slušně jede i v kopcích.Sám mám Twingo 1.2,(točivý moment též 90Nm)ale Yaris je proti němu v kopcích žihadlo.Proměnné časování ventilů nemá konkurenci,od 2000ot/min při rychlosti 60km/h na 5.převodový stupeń mně yaris do mírného táhlého kopce zrychloval,čemuž jsem nemohl ani uvěřit.S Twingoušem bych už podřazoval na 4.Jezdím každý den stejnou trasu s kopcovitým terénem,tak to můžu porovnat.Chtěl bych si Yarise modelovou řadu 1 pořídit,tak by mně zajímalo,jestli se od r.2003 nezměnila i převodovka,a jak je to s tím tahem v kopcích o 2kW méně za předpokladu že pojedu sólo.Měl někdo možnost tyto dva motory porovnat při stejné trase se stejným zatížením?Pak by mně též zajímal v porovnání ten tříválec od r.v.2006(51kW)kde se zvýšila pohotovostní hmotnost Yarise,ale zvýšil se krouťák,a myslím,že už je tam i jiná převodovka.Co mně mrzí je,že jsem si Yarise nekoupil už dříve,i když jsem o něm dlouho uvažoval.Francouze bych do chalupy jak se říká,už nikdy nechtěl.Každou technickou měním čepy,a to jezdím na dobrém povrchu.Materiál je jak říká kámoš z jahodového pařezu.Díky moc za odpovědi.
Ty dvě kilowaty nejsou cítit, jede to stejně, ale pár lidí z okolí mi tvrdilo, že ten novější 48kW motor má malinko vyšší spotřebu než původní 50kW. Asi měsíc jsem jezdil s 48kW 2003 a skutečně jsem se nějak nemohl dostat pod 6 litrů. Stejná trasa se starším 50kW běžně za 5,5. Ale to mohlo být způsobeno čímkoliv. Modernizace se dělala kvůli snížení emisí.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
co poradit, vždyt už všecko víš. V tomhle ročníku bude yaris taky francouz . Ten motor považuju za jeden z těch povedených. Co je ale jasný, že tyhle menší motory i převodovky při takovém "stáří" se víc liší podle předchozího majitele a zacházení. Zničit jde každý auto, ale přecejen třílitr asi skousne a vydrží víc.
Najeto mám asi 115 tis. spotřeba nijak nestoupá, a to je tom průěru i dost města, kde to nijak nešetřim. To auto mám kvuli nízkým nákladům, spolehlivosti a relativní jednoduchosti.