Kolik je tu Ravkařů(RAFANŮ)????
Re: Kolik je tu Ravkařů(RAFANŮ)????
Zdravím všechny Ravkaře. Mám RAV4 2.2 6ti st.manuál 2011, a prosím o pomoc kdo by mohl poradit kde získat manuál v češtině.
Ahoj ,,rafani,,Pepezub píše:Rafani,hoďte smajlíka,ať vidím co je tu za smečku
tak jsem rozšíříl Vaše řady protože jsem si koupil v německu také ,,dvojkovou,,D-4D r.v.2003
mám ji teprve druhý měsíc-spotřeba 6.4-7.7l podle stylu jízdy.S autem jsem zatím spokojený jen bych se chtěl zeptat jestli by někdo věděl co může vydávat takový divný zvuk-jako by ,,zabzučení,,(nějaký servomoterk?) všiml jsem si toho ráno,když bylo auto zanrzlé a po nastartovani jsem chodil kolem a škrabal okna tak to sem tam ,,zabzučelo,, ale kontrolky,běh motoru-vše OK tak nevím co by to mohlo být-přece mě to trochu znervozňuje.
Děkuji za případné info a jinak se omlouvám jestli jsem to napsal do špatného fóra

Od začiatku augusta 2016 ... 8000km, spokojnosť. Pripájam jej prvú fotku na ceste z predajne (august).
- Přílohy
-
- new small.jpg
- (157.22 KiB) Staženo 2672 x
Toyota RAV4 2016 Hybrid Executive AWD
Toyota Auris 2016 Hybrid Executive
to Salvo: tahle modrá je fakt hezká 

Toyota Avensis 1.8 VVT-i,kombi,2007
Ďakujem.
Údajne sa už od apríla ani nedá objednať, už ani nebude.
Údajne sa už od apríla ani nedá objednať, už ani nebude.
cartmanxv píše:to Salvo: tahle modrá je fakt hezká
Tak to jsi mě nepotěšil, ještě mám v záloze takovou kapucínovou 

4T3 Béžová - cappuccino*?
Asi skôr biela perleť, máme v nej Auris HSD a tá farba je krásna na slnku aj inak, zvláštny odtieň.
Inú by som nedával, videl som RAV4 aj bordovú (3T0 Červená - granátová*) aj hnedú (4U5 Hnedá - tmavá*) ...nič moc.
Škoda tej modrej (8X7 Modrá - studená*) ale zas ja som spokojný, je ich málo, možno len pár kusov na SK/CZ.
Asi skôr biela perleť, máme v nej Auris HSD a tá farba je krásna na slnku aj inak, zvláštny odtieň.
Inú by som nedával, videl som RAV4 aj bordovú (3T0 Červená - granátová*) aj hnedú (4U5 Hnedá - tmavá*) ...nič moc.
Škoda tej modrej (8X7 Modrá - studená*) ale zas ja som spokojný, je ich málo, možno len pár kusov na SK/CZ.
cartmanxv píše:Tak to jsi mě nepotěšil, ještě mám v záloze takovou kapucínovou
4T3 Béžová - cappuccino
Jo, tu jsem myslel, co už, když modrá není a bílou nemusím, musel bych auto pořád umývat
Jo, tu jsem myslel, co už, když modrá není a bílou nemusím, musel bych auto pořád umývat

cartmanxv píše:4T3 Béžová - cappuccino
Měl jsem X aut ruzných barev a i čistě bíleho Tiguana R-line který byl bílý včetně prahu a nárazníku a je mylné se domnívat, že na bílém je vidět víc špíny.
Špíny je několik druhů různých barev a ty jsou různě vidět na různých barvách.
Nejhorší barva jakou jsem kdy měl byla černa NEmetalická na bmw x5, stačil prach a byl vidět.
Teď mám šedivou na ravce a to je tak asi nejlepší, ale jak podotýkám tak v tom není zas tak znatelný rozdíl. Kdybych si měl vybrat, jdu do bíle okamžitě...
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Žena má Auris bielu perleť a nevidno na nej špinu, len z blízka. Nevyberám farbu podľa špiny, veď stačí ostriekať v dobrej wapke a je čisté.
rafkař píše:cartmanxv píše:4T3 Béžová - cappuccino
Měl jsem X aut ruzných barev a i čistě bíleho Tiguana R-line který byl bílý včetně prahu a nárazníku a je mylné se domnívat, že na bílém je vidět víc špíny.
Špíny je několik druhů různých barev a ty jsou různě vidět na různých barvách.
Nejhorší barva jakou jsem kdy měl byla černa NEmetalická na bmw x5, stačil prach a byl vidět.
Teď mám šedivou na ravce a to je tak asi nejlepší, ale jak podotýkám tak v tom není zas tak znatelný rozdíl. Kdybych si měl vybrat, jdu do bíle okamžitě...
- Tygr
- Věčnej rejpal
Bila (včetně perleti) má maličkou nevýhodu, že jsou na ní videt různé špinavé 'stejkance', třeba od těsnění oken - a naletova rez je také víc vidět. Jinak krásná, míval jsem bílou i když jestě nebyla v módě 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Ahojte.Pridavam sa do klubu.Dovolil som si predcasny vianocny darcek
2.0 vvt-i, r.v. 2011...najazdene malo 63000 km...po 2000 km zatial velka spokojnost.Spotreba momentalne 8L.

- Přílohy
-
- 2016-12-01 13.27.06.jpg
- (69.85 KiB) Staženo 2513 x
Ať provoní Váš domeček vanilka a hřebíček,
ať koledy zase hrají a ať všichni radost mají.
Jsou tu znovu po roce,
pravé české Vánoce.
Rozsvítíme svíce, prskavky, stromeček,
ať Ježíšek najde náš domeček.
Všem Ravkařům krásné Vánoce a šťastný Nový rok přeji. A ať nám kromě zdraví i ta naše auta slouží
ať koledy zase hrají a ať všichni radost mají.
Jsou tu znovu po roce,
pravé české Vánoce.
Rozsvítíme svíce, prskavky, stromeček,
ať Ježíšek najde náš domeček.
Všem Ravkařům krásné Vánoce a šťastný Nový rok přeji. A ať nám kromě zdraví i ta naše auta slouží

Rav 4 I, 2,0 manuál, 3d - Prcek
Rav 4 III, 2.0 VVTi automat 2007, Sol - Rafaela
Rav 4 II, 2,0 VVTi automat 2004, Sol (totálka způsobená idiotem bez PR )
Felicie II, 1,3
4runner I, SR5 EFI 2,4, Mercedes, VW, Š-110R, 105LS, 120GLS, 1000MB, Ford Granada
Rav 4 III, 2.0 VVTi automat 2007, Sol - Rafaela
Rav 4 II, 2,0 VVTi automat 2004, Sol (totálka způsobená idiotem bez PR )
Felicie II, 1,3
4runner I, SR5 EFI 2,4, Mercedes, VW, Š-110R, 105LS, 120GLS, 1000MB, Ford Granada
Připojuji se a také přeji Krásné Vánoce.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
ahoj jsem tu nový máme RAV4 2.0D4D FWD 2015 najeto cca29tkm a naprostá spokojenost
- Přílohy
-
- 15820396_10207221453087017_990260994_n.jpg
- (72 KiB) Staženo 2242 x
RAV4 2.0 D4D 91kW 2015 FWD