rozdíl motorů
rozdíl motorů
Potřeboval bych poradit mám toyotu carinu E 1.6 16V 79Kw a mám prasklej zběrník výfukových plynů ale jelikoš moc carin nebourá tak jsem je nikde nesehnal až teď ale jsou z anglickýho motoru a já mám japonce tak se chci zeptat jestli náhodou někdo neví jakej je mezi tím rozdíl. díky kdyžtak jestli by ste mohli odpověď na email.
- Marwell
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky, nechci Ti do toho kecat
ale pokud mas Ecko 1,6 16V, tak ten ma vykon 85kW, a jedna se o motor 4A-FE. Jelikoz tento motor mam osobne, tak vim co rikam.
Jinak jestli je rozdil mezi anglanem a japoncem, tak v urcitych vecech ano. Mam anglana a schanel jsem ojnici. Ale nechtel jsem z zadneho jeteho, tak jsem zasel do TOYOTY a objednal ji tam. Sice jsem nad cenou plakal, ale sehnal jsem ji. No a hned potom jsem se dostal do asi mesicniho reseni (vymenovani nazoru) s TOYOTOU, protoze ojnice byla uplne jina. Oni pry jinou nedokazou sehnat, takze ve finale jsem si ojnici musel upravit tak, aby byla jako ta puvodni...
Nicmoc, ale co mam zkusenosti s motory 4A-FE, tak rozdilu se tam par najde... Nekdy jsou resitelne, nekdy ne...

Jinak jestli je rozdil mezi anglanem a japoncem, tak v urcitych vecech ano. Mam anglana a schanel jsem ojnici. Ale nechtel jsem z zadneho jeteho, tak jsem zasel do TOYOTY a objednal ji tam. Sice jsem nad cenou plakal, ale sehnal jsem ji. No a hned potom jsem se dostal do asi mesicniho reseni (vymenovani nazoru) s TOYOTOU, protoze ojnice byla uplne jina. Oni pry jinou nedokazou sehnat, takze ve finale jsem si ojnici musel upravit tak, aby byla jako ta puvodni...

Nicmoc, ale co mam zkusenosti s motory 4A-FE, tak rozdilu se tam par najde... Nekdy jsou resitelne, nekdy ne...
<B>Carina E 1.6 16V XLi '95
4A-FE (85kW)</B>
4A-FE (85kW)</B>
- Mirosz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ehm...nedělaly se náhodou 1,6 s výkonem 85kW, 79kW, 78kW a 73kW??? 

Toyota Carina E, 2.0 16V, 93kW, 1997 -
http://www.thax.nasiti.eu/carina/index.html
Optimismus je způsoben nedostatkem informací.
http://www.thax.nasiti.eu/carina/index.html