Jezdím ze vsi do města (8km) a couračky po městě, někdy trochu dál a jsem 10 až 10,5. Rekord 9,8 a max 11,5 v zimě. Takž na nádrž dám víc jak 500 (jednou i 600km), ale samozřejmě nejspíš žere víc než manuál (neměl jsem).
Pro přesnost, nepoužívám klimu (minimálně) a jezdím v klidu, protože ono to s tím 4kvaltem ani jinak moc nejde

Výkon je akorát, ale ne na velký spěch a předjíždění... (imho)
Popravdě bych rád "ochutnal" 3litr, bohužel jsem viděl jen pravostranné.
Slyšel jsem i pohádku o 3,5 ve IIgeneraci, ale nevěřím (pokud to nebyla nějaká samodomo úprava) 3,5 je až v další generaci, ta je pěkná, bohužel je jich málo........
Automat tuším Aisin.[/quote]
10 litrů LPG je slušný. To mám dlouhodobě průměr, což odpovídá pod 9 mimo město a 11,5 s naloženým přívěsem a zhruba to samé po městě. Počítáš, kolik to vezme kromě LPG benzínu? Já mám nastavené přepínání na 25₀C a teplý start na LPG, takže toho benzínu spálím minimum (nejvíc v zimě v bufíku). Ten dojezd máš také velký. Jak máš velkou nádrž? máš toroid pod autem? nebo válec uvnitř? Já natankuju 50 litrů a vyjde to téměř vždycky na 500km.
Klimu používám rozumě, většinou ji zapínám při brždění motorem. Je opravdu výkonná a na výkonu je hodně znát, takže nemusí běžet trvale.
Co se týče těch motorizací, tak v některých katalozích ND tyhle 3 a 3,5 litry jsou, i 4kolky a hybridy, ale na Mobile.de jsem vždycky viděl jen tenhle 2AZ-FE a 2litr D4D