Ahoj, mám Yarise rok 2002 1.0 wti jen krátkou dobu a zjistil jsem ,že mám utržený jeden zámek z uchycení k zadnímu levému pásu, středový mi zůstal. Sháním nový a z vrakoviště mi poslaly kus s úzkou štěrbinou a na moje pásy to nesedělo. Tvrdily ,že je jen jeden druh zámků a tak se chci zeptat zde zkušených majitelů zda je zámek co jsem nafotil skutečně z Yarise. Níže je fotka centrálního zámku ,který mi zůstal.
Předem všem děkuji za pomoc.
Mirek.
zámek zadních pásů
zámek zadních pásů
- Přílohy
-
- protikus pásů bok.jpg
- (2.73 KiB) Staženo 894 x
-
- protikus pásů.jpg
- (151.62 KiB) Staženo 893 x
Re: zámek zadních pásů
Pomůže mi někdo? opravdu nikdo neví ,jaké má ve svém autě na zadu pásy? Já si to nemám u koho ověřit a nutně to potřebuji vědět, abych to sehnal. Moc prosím 

Viem že ľavý a stredový sa zapínajú do kríža , skrátka ľavý úplne do krajného zľava nepasuje . Neskúšal si stredový do tej novej koncovky ?
Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2008
Jo středový do krajního nejde, to jsem zjistil , potřebuji jen vědět ,zda ten zámek co jsem nafotil je z Yarise , jelikož mi vrakáč poslal z Yarise rok 2000 jiné zámky kde ten střed zámku je úzký a já mám široký. Tvrdily mi ,že jsou prej všechny typy stejné, tak chci oslovit ostatní yarisáky tak do roku 2003 jaké to mají oni v autě.
Díky.
Díky.