Organizace cesty na sraz Toyota Klubu 16.6.2007 z Brna

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu

Máte zájem o takovou akci a přidáte se??

Ano, zcela určitě se připojím
10
91%
Není to špatný nápad,ale raději pojedu samostatně
0
Žádná hlasování
Ne, tohle mě vůbec nezajímá
1
9%

Celkem hlasů: 11

Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Organizace cesty na sraz Toyota Klubu 16.6.2007 z Brna

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

takže, kdo se chystáte jet na sraz do Příbrami který se bude konat dne 16.6.2007, a pojedete přes či kolem Brna a máte zájem se potkat s dalšími lidmi kteří tam pojedou a jet zároveň ve větší skupině, hlašte se mi na Soukromé zprávy nebo na jiný kontakt který mám uvedený v profilu ( číslo na mobil dám na požádání).
O tuto akci se budu starat já a Radus2,0Gti.
Zatím předběžně jsme se bavili o tom, že bychom vyjeli v pátek odpoledne či navečer, hezky pohodovou jízdou a pak bychom někde přenocovali a ráno v klidu a bez spěchu dojeli na letiště.
Je to lepší než vstávat dejme tomu v 5h ráno a hnát se, jen abych byl na letišti včas.
Trasa cesty by měla být převážně po silnici I. třídy, příp. jiných - né po dálnici, je to o hodně delší (sice časově kratší, ale spíš by to mělo být o pohodové a trošku vyhlídkové cestě než závodu na dálnici ;) )

Průběžně sem budeme dávat další informace,
Jakékoli vaše rady či nápady jsou vítány. :)

To je zatím asi vše důležité a podstatné co mě napadlo 8)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Já bych chtěl pár věcí:
1. Když se o to budete starat vy dva tak já nemusím, hezkýýýý :twisted:
a
2. Máte už někde vymyšlený to nocování?? A jakým asi tak stylem to vidíte?? Stan, v autě, u někoho na dvorku, v domě.........???
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

1)no to je fakt ty nemusíš, jako vždy
2) některé problémy se vyřeší samy, ale prvně by bylo důležité vědět kdo pojede, pak se bude řešit dál.
3) myslím že by to mohlo být dobré jet pohromadě, než jet každý zvlášť ze stejného kouta této země.
RAV4 D-CAT
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

mno uvidíme ...

zas taková dálka, aby se nedalo jet ráno, to není... uvidim podle práce, zkoušek...

Mám pocit, že minulej rok sem jel dost pyánko, vyjel sem 6:30 z Černých Polí a kolem deváté sem byl na místě s pořadovým číslem pod 20 -> tzn. že kdybych letos vyjel třeba o hodku pozdejc, tak i tak dorazim, než se začne něco dít ...

Ale ještě je to daleko, takže uvidíme, uvidíme :D
fajry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajry »

urcite pojde aj skupinka slovakov! Takze tesne pred zrazom sa presne dohodneme, kde sa pockame.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk

sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
KUBAJZZ
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUBAJZZ »

My dorazíme do Brna ze severu Moravy po dálnici tak ten sraz a odjezd toho 16.6. neplánujte někde u dálnice ať vás nehledáme po Brně,ani to tam neznám ale vím kde je C+K :D

Fairy:a toho 14.4. na Moravský sraz u Olympie v Olomouci taky dorazí nějací slováci? :twisted:
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

bych se pridala...se jeste domluvim s SK klubem...
Esab
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Esab »

Já bych se přidal také. :wink:
Celica 2.0 16V 3S-GE 115kw r.v.91
fajry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajry »

KUBAJZZ píše:Fairy:a toho 14.4. na Moravský sraz u Olympie v Olomouci taky dorazí nějací slováci? :twisted:
fuuuha, tak to neviem ;-) Skus nam v aprili hodit o tom info na nase forum: www.toyotateam.sk/forum a potom sa dohodneme.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk

sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

KUBAJZZ píše:My dorazíme do Brna ze severu Moravy po dálnici tak ten sraz a odjezd toho 16.6. neplánujte někde u dálnice ať vás nehledáme po Brně,ani to tam neznám ale vím kde je C+K :D

Fairy:a toho 14.4. na Moravský sraz u Olympie v Olomouci taky dorazí nějací slováci? :twisted:
právě, že to co se domlouvá by mělo být o den dřív -> takže 15.6.

pokud by někdo jel až 16. ráno, tak se pravděpodobně přidám :D
highwayman
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od highwayman »

pokud bych jel z brna, tak bych se taky pridal.
highwayman
#Avensis 1.8 VVT-I Combi - r.02 ( Toyota Motor M.E. Belgie )# http://toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=3325 :-)
#Carina E 2.0 GLi 16V Combi - r.96 ( Toyota Motor U.K.)# http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=3308 :-(
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

podle toho jak se bude vyvíjet situace, se domluví ten odjezd, nikde není ani slovo o tom že by se nedalo jet v sobotu ráno ;) je tam že předběžně jsme se bavili o tom, že bychom vyjeli v pátek odpoledne či navečer sraz je daleko, zatím jsou otevřeny všechny možnosti.
jsem rád že konečně sem pár lidí taky napsalo, je vidět že to, co bychom chtěli udělat, má nějaký význam :) 8)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

Celerak2.0Gti píše:podle toho jak se bude vyvíjet situace, se domluví ten odjezd, nikde není ani slovo o tom že by se nedalo jet v sobotu ráno ;) je tam že předběžně jsme se bavili o tom, že bychom vyjeli v pátek odpoledne či navečer sraz je daleko, zatím jsou otevřeny všechny možnosti.
jsem rád že konečně sem pár lidí taky napsalo, je vidět že to, co bychom chtěli udělat, má nějaký význam :) 8)
pardóóóń ... asi sem čtení příspěvku nevěnoval dostatečnou pozornost :oops:

už mlčim :D
PetrD
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Já teda taky pojedu.Loni jsem tam nebyl ale letos si to nenechám ujít!Já pojedu 16. ráno.Tam jseš za chvilku po dálnici
Toyota Avensis WG Sol Navi 2,0D-4D/126HP, 2008
Audi TT 1,8T quattro /254HP
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

PetrD píše:Já teda taky pojedu.Loni jsem tam nebyl ale letos si to nenechám ujít!Já pojedu 16. ráno.Tam jseš za chvilku po dálnici
Tak pokud máš dálniční známku tak jo, ale mě osobně se nevyplatí jen kvůli srazu kupovat známku a navíc po dálnici je to delší. Na podzim jsem byl u Brunnera a cesta po okreskách byla super, strašně se mi to líbilo. Mnohem záživnější než jet po dálnici. Ale každý ať si vybere tu svoji cestu, no né? Od toho to tady máme abysme si vzájemně sdělili kdo, kdy, kudy pojede :wink:
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“