TOYOTA...NASRAT PANOVE
Re: TOYOTA...NASRAT PANOVE
Ok...jak vás poznám?
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já předpokládám, že u toho našeho stolu...biscuit píše:tak to se nemusis bat, takovou particku jsi jeste nevidel
kdyz si ale nebudes jistej, tak se zeptej na baru, obsluha nas dobre zna a je velmi mila.

Stůl je rezervovan na Toyotaklub = zeptat se u baru ale je pro 6 lidi tak to chce vlastní židličku

Ok..a židličku si tedy přivezu vlastní dle poslední rady
PS do kdy tam budete? Od šesté měním olej, pal.filtr a ostatní filtry..vcetne svíček. Dorazim před osmou.
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jak nás alkoholiky znám, tak do židlí... 

Kluci tahají dlouho, já se vždy kolem 22.00 vytrácím 

Vždycky si říkám, že příště radši odejdu dřív, ale ono se tam tak dobře sedí 
K tématu recenze corolly - sice jsem zatím neměl to štěstí se v E30 svézt, ale že po zkušeností s ní máš i z jízdy v corolle radost, beru jako velkou pochvalu pro corollu
Radost z jízdy je to hlavní, koho pak zajímají nějaké kontrolky a vzor na sedačkách... Měl jsem o dvě generace starší E9 1.3 55kW a taky na ni vzpomínám jen v dobrém, i po přesednutí z celicy mě bavilo s ní jezdit. Páčky a tlačítka byly fakt poctivé, ani po 25 letech z nich nezmizel potisk a stále fungovaly výborně.
Hladové oko -- buď rád, že tam nějaké je
V Daihatsu i v MX5 je jen rafika a hlídej si to 

K tématu recenze corolly - sice jsem zatím neměl to štěstí se v E30 svézt, ale že po zkušeností s ní máš i z jízdy v corolle radost, beru jako velkou pochvalu pro corollu

Hladové oko -- buď rád, že tam nějaké je

- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hele, kdyby někdo chtěl nostalgicky projet E9, myslím, že je ten správný čas si kdyžtak říct. Ona už asi moc dlouho nevydrží... :-/
Hele měl jsem fakt hromadu zajímavých a tolik rozdílných aut, že to je až k neuvereni. Budu jmenovat pár kusů..e30 1.6 e30 2.0 e30 2.5 Opel kadet gsi, Ford siéra, Ford taunus,skoda 110 R, golf MK 2, golf MK 3,fabie 1 generace, fabie 2 generace 1.9 TDI, Fiat marea 1.9 jtd, Mercedes piano v benzínu, Twingo, Wv polo, Seata Cordobu poslední model atd atd ale Toyotu fakt žádnou
A to já mám posledních sedmnáct let jenom Toyotu 

O to v podstatě moc nejde ( kdo měl víc či min aut) a ani to není tak myšleno. Jde o to..ze pokud jsi nikdy neměl Toyotu(a jiné japonské auta) ale převážně jen německé auta včetně X skodovek, je to pro tebe překvapivě nová záležitost .
Jasně že to byla překvapivě nová záležitost. Láska na první pohled 

Ale vůbec neee..spíš na první projetí

Tak potvrzuji účast večer na panáka