Vadný přepínač
Vadný přepínač
Zdravím chlapi, potřeboval bych se Vás prosím zeptat na to, kde sehnat přepínač světel na Toyotu Yaris P1 2005. Na internetu ho nikde nemůžu najít. Auto má jít na technickou a po zapnutí směrového světla se rozsvítí zaráz i dálkové a tlumené pro jistotu nesvítí vůbec. Za každou radu nebo nasměrování budu velice rád. 

Re: Vadný přepínač
Můžete zavolat a přijet na návštěvu zítra večer (kolem 18-00) - zkusím to opravit bez náhradních dílů na počkání, ale jsem v Praze.
www.hybrid-servis.cz - diagnostika, oprava autoelektroniky, oprava a servis hybridů, půjčovna Priusů. (Praha)
Děkuji, ale bohužel jsem z Moravy a je to celkem dálka kvůli přepínači
. Stačilo by mi kdyby ho třeba někdo měl a poslal by mi ho. Vyměnil bych ho jen kus za kus. Na ceně by jsme se domluvili.. Dnes jsem to studoval a je to jistě přepínačem má ty měděné kontakty vtavené do plastu co je kolem a kontakty nemají kontakt, částečně jsem to vyřešil různým ohnutím těch plechů a zdálo se že to funguje. Chvíli to svítilo chvíli ne pak zase jo pak zase ne
takže tak docela na dobrý slovo. Přepínač jsem našel jen na ebayi, ale asi mi nic jiného nezbývá 

https://auto.bazos.cz/nahradnidily/?hle ... t&kitx=ano
nastav si psč vzdálenost do jake jsi ochoten proto zajet a hledej
da se tím ušetřit relativně dost penez.
nastav si psč vzdálenost do jake jsi ochoten proto zajet a hledej

Toyota Yaris I, 1,0 VVT-i 48kw
https://www.sbazar.cz/auto.pospisil/det ... odam-packu
tady jsem našel páčky
tady jsem našel páčky
Toyota Yaris I, 1,0 VVT-i 48kw
Super, zkusil jsem ještě napsat poptávku na Toyota vrakoviště tak uvidím. Zítra ještě zkusím zavolat tomu pánovi co to prodává na tom sbazaru. Každopádně díky moc chlapi.
To nemusí být chyba přepínače.
Podle mě na 99% je ... zkoušel jsem odpojit přepínač a konektor ke světlům jsem proklemoval drátama podle dráh na přepínači (které jsem "propípal" měřákem) a světla chodili jak po másle. Samozřejmě jako první věc jsem kontroloval pojistky a relé a byly v pořádku. A jak říkám ty kontakty na tom přepínači jsou opálené, mají takovou tu duhovou barvu plast kolem nich je rozpuštěný. Po částečném pokřivení do původní polohy to chodí jak má ... než se najede na hrb
. V čem jiném by to mohlo být ?

studený spoj?
...nieco na sposob klasickej poruchy pri spinacoch hmloviek na carinach?
...nieco na sposob klasickej poruchy pri spinacoch hmloviek na carinach?
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK