To je úplný hovno.
Kámoš má barák v Polskejch v Tatrách. Kousek od slovenskejch hranic. Jezdí se tam tak 1x za měsíc. Jinak je tam mrtvo. Jezdí tam škodovkou yetti 1,2 tsi.
Poprvé, když tam dojel, tak svíčkový kabely rozežraný. A shánějte v polsku v dědine v nedělu kabely na cestu domů. Sehnal cosi, ale tady stejně musel za cca 3 litry koupit origo nový. Podruhé mu ta kurva udělala to samý. Potřetí si celý kabely rovnou odnesla. Nikdo nepochopil, jak je vymontovala. Rukou téměř nejdou vyndat. Doplním, že mezi návštěvama zkoušel dát do motoru sprej proti kunám, elektrickej plašič, stříkat tam voňavku, chcánky.. prostě nic.
Jediný, co pomůže na 100% a dělá to tak už rok, je koupit po cestě do Polska krabku s vajíčkama. Do motoru umístí dycky večer 3 sirový vajíčka. Ráno jsou pryč a auto je netknutý. Ale jak ta malá kurva vynese 3 vajca a nerozbije je, tomu taky nerozumím. Na druhou stranu, kdyby kunu zabil, tak má v baráku myší jak sviňa.
Mne vajcia ta ku.va vlacila na povalu a to bolo tak vo vyske viac ako 2,5 metra. Z kraja povaly mala hniezdo a tam mala vzdy daco navlacene.
Raz dokonca , bolo to tak v nedelu podvecer sa s dacim(dakym) dalsim zmrdom pobila. Neviem co to bolo no randal to bol teda pekny a to nevravim ako dupala ked chodila po povale.
A chytit som ju nikdy nechytil. Nakoniec som povalu uzavrel a ta špina sa teritorialne vysrala na kazdy roh chalupy.
Takze nech uz to bola kuna ci tchor, kazdopadne to bol pekny hajzlik.
A len tak mimochodom najst daco pod kapotou suche alebo v rozklade, nehnevajte sa na mna tak to si potom ani tie auta nezasluzite.
Ja aspon raz do tyzdna otvaram kapotu ak uz nie pre kontrolu oleja tak aspon pre kontrolu ostatných prevádzkových kvapalin.
Teraz ma este napadlo, ze dakto mi raz spominal ako dakde siel a stale mu cosi v aute vydavalo dake divne zvuky.
Otvoril kapotu a kdesi tam v kute vraj bola ucupena ziva macka.
Vliezla mu pri dome pod kapotu a najskô,r ked sa uz auto pohlo tak mozno strach ci pud sebazachovy jej nedovolil odtial sa pohnut.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021 "Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
A tenhle obrázek jsem tu ještě nezveřejňoval.......?
Myslím, že i přes nízké rozlišení je velmi dobře patrné, o co se jedná.
Naštěstí bylo těsně pod nulou, páč jsou jenom dvě věci, které smrdí jako ryba. A kapotu otvírám i několikrát týdně. Většinou bezdůvodně, jen tak, zálibně. Rád si prohlížím nejlepší motor ve své třídě