Zdravím. Dá se vyměnit volant v Yaris 2008 za volant s ovladači audio? Je tam příprava a nebo by se vše muselo dělat znovu?
Děkuji
Výměna volantu za volant s ovládači audio
Re: Výměna volantu za volant s ovládači audio
Nikdo netuší? Mám právě volant bez ovladače audia a chtěl bych ho prohodil za volant s ovladači. Můžu ho mít právě i s airbagem. Již to někdo dělal? Děkuji za odpověď.
Zdravím,
jak jsi dopadl s výměnou? Taky by se mi líbila multifunkce ale narazil jsem na stejný problém.
Předem díky za reakci
jak jsi dopadl s výměnou? Taky by se mi líbila multifunkce ale narazil jsem na stejný problém.
Předem díky za reakci
Zdravím, zatím jsem se nepustil do výměny. Čekám, zda se někdo ozve.
Neviem presny mesiac, rok 2008 bol prelomovy.
...Na ovladanie radia potrebujes 3 vodice, ktore vedu cez spiralovy kabel do volantu. Schema sa tvari tak, ze tie kable tam natiahnute nemusia byt. Taktiez nemusia byt zavedene kontakty v spiralovom kabli. Ale mozu. Musis to skontorlovat.
Kazdopadne zohnat spiralovy kabel spolu s volantom a potiahnut 3 vodice do autoradia nemoze byt problem.
Ak tam vodice su, mali by byt vo farbach : Hneda(prip. Oranzova), Zelena, Ruzova

...Na ovladanie radia potrebujes 3 vodice, ktore vedu cez spiralovy kabel do volantu. Schema sa tvari tak, ze tie kable tam natiahnute nemusia byt. Taktiez nemusia byt zavedene kontakty v spiralovom kabli. Ale mozu. Musis to skontorlovat.
Kazdopadne zohnat spiralovy kabel spolu s volantom a potiahnut 3 vodice do autoradia nemoze byt problem.
Ak tam vodice su, mali by byt vo farbach : Hneda(prip. Oranzova), Zelena, Ruzova