No co zase jeden ze zkurvených dnů k ničemu... takový relaxační depresivní dny... bez plánu... Nechci plánovat, protože plánuju celej svuj život, ale nechci plánovat když mam volno... ale bez plánování to nejde jakoby... řek kdo? Už jenom si tak říct... tak a teď se někam projedu jen tak... ? proč? Stejně je to k ničemu... a kam vůbec... tam tam nebo tam? A proč ne tam?--- A proč jo?...
Proč tohle řešim a nejedu rovnou kamkoliv? Nevim nejsem toho schopnej sám... člověk by potřeboval samičku aby mu řekla " je mi to kurva u prdele ale hlavně někam jedem!!!!" Asi jo...

Tý relativní relativní svobody je prostě asi moc... a nerad plánuju... v tom se nechám zmanipulovat.

člověk už dávno pochopil že nikdy neuvidí všechny krásy a většinu světa... tzv živě... tak to prostě je... je to depresivní ale realistický... nedá se to stihnout... a pak člověk nemá náladu...
někde válčej a zničej zemi kvůli čemu? kvůli prachům... politikovi no a nebo jsou to zmanipulovaný psychopati... už jen jako si vybrat kam bych sám vyrazil na dovolenou v létě? Noooo tak nesnášim vedro... nesnášim vedro... a nechci vidět migranty

No asi to nemá řešení... tedy má mně se prostě nikam nechce samotnýmu... potřebuju plánovačku... potřebuju aby mi život svlečna plánovala, ale ne úplně, musim mít taky čas jen sám pro sebe... ultra klid doma v autě... v práci tak tak... jen se mi nechce ten plán řešit... ale souhlasim s nim... to je paradox...
Všechno se prostě stihnout nedá... ale.... co by se.... co by se teoreticky a prakticky mělo/mohlo/ stihnout? řek kdo? co přesně? někdo to stanovil? WTF

Neni už náhodou pozdě přemejšlet co by se... ??? Nooo trochu asi jo... drsný je že i kdyby měli na to tak nemaj kam... virtual reality...
No a takový úvahy já mam rád... protože to sem já... + nějaký ty pivka a ano vodka... ale pravopis si myslim že nemá chybu...
kdybych si asi jako že kapal každej den tak bych asi dost možná tohle nenapsal... ale byla by to škoda... protože každej člověk může najít sám sebe v něčem co píšu... třeba...
No taková úvaha...
má člověk lhát? komu proč? Proč to dělat? hrát třeba hru na doktora... ano vypotřeboval sem flaštičku... chci další... na rodiče... máti sem řek že sem si dal pár kapek a že je ok... ale zároveň sem jí řek že tim to haslo... nemam potřebu si dávat další... i když je to v pohodě... nevidim důvod.... kdežto starší generace se řídí striktně tim co je napsaný na lécích... "žerte to dokavaď to nedojde"
a striktně se toho držej... to je starší generace... tahle generace ale bude zkoumat... je jen otázka jestli se má lhát nebo nemá... ale bude zkoumat... nebude se prostě respektovat to že ti někdo řekne že máš žrát tohle a tohle tolikrát denně... neneneeeee.....
Musíme se chápat jako individua... a každej reagujem jinak. Každej si nechá líbit něco jinýho... já každopádně nedávám jakoukoliv manipulaci jako že bys měl tolik a tolik atd... kurva to je moje věc...
Ale dám si asi po 14 dnech 2 kapky protože cejtim negativní zlo který by prostě zůstalo a člověk se z toho třeba vyspal.... ale taky třeba ne... stejně sem to testoval málo... moc málo chce to další test.
Ananas juice + Vodka + 3 kapky cca... po dlouhý době... proč by ne...
nooo strašně to uklidňuje i když je to ve vodce... jo uklidňuje to...
ale pořád to nechává volnost... jako proč se má ten co sem píše cejtit volnějc?

ona vlastně otázka života je v tom: myslíš si že je to k něčemu že jsi tady? Neni to náhodou k ničemu? čistě jen náhodou.... Hmmm
Jsi tu náhodou nebo nenáhodou?MM+

Mnooo dobrý

Neee ale teď vážně fakt si pudu lehnout... sem po 3 nočních 12 a 3 kozlíci 4- možná 5 a pak vodka a ty kapky

Nejdřív nová koupelna, vymalovat hustě... ne bílo... a pak test sound... kdyby no problem supr... kdyby problem udělám si audio studio... speciále...
Původním sráčům bonzákům aka komančům bych vzkázal jen: EAT ME KISS MY ASS.... ADIOS AMIGOS

možná bych měl dostat vyznamenání 13 let ty píííčo.... obrovskou kundu jako dárek... a hovno

Jen všem tady popřeju ať si tu zcvoknou a hlavně ať choděj na sessiony JZD... družstva... jednoho dne to tu zcela jistě bude luxusní za 1000 let

Ale abych nebyl zlej na všechny to ne... někteří ale jen pár lidí mě mělo rádo i přes hlasitou muziku... dneska mě jedna pani pozdravila i když sem si myslel že bude dělat že nevidí.... jo pár lidí v pohodě... ale dost o dost víc ne v pohodě... a vůbec co je mi po tom... nasrat! Co se s těma sráčema vůbec zabejvat...

Pár lidí sem měl ale rád... jen pár... inteligentních lidí co chápali že prostě muj koníček je hudba...+ celica
Hrozně málo lidí si připustim k sobě... ale pár lidí tady jo... ty pochopili že jsem prostě audio magor... janak ale ok... ale to je tak 7% lidí

otázka zní potřebuje člověk víc? nebo míň... odpověď je jednoduchá... každej hodnej a inteligentní člověk je vítán... ale jen 20% má na to se pohnout...
ale neni kam... jen virtuálně...