Kurva už sem myslel že mi někdo ukrad heslo profil, to by si užil

ale cca 10 minut mi trvalo než mě to sem pustilo

pomalu sem přestával věřit že jen já sem micron

třeba je nás víc ty vole

No až sem si řikal vo co go... facebook nemam, a že by mi někdo bloknul i toto takové poklidné forum... ale nakonec mě to pustilo

Sice nechápu podle čeho to usoudilo že to já sem fakt já... aleee možná podle toho že sem se tak snažil... probourat se do svýho profilu

To sem jáááá ahoooj ahoooj

No a jak sem se tak snažil přihlásit tak sem ztratil "notu" notabene... trochu
Ale jen trochu tak se k ní vrátim...
Jakej je rozdíl mezi psychiatrem a psychologem? Na tohle se budu muset zeptat i právě toho pána co se mi snaží pomoct se zimním spánkem atd...
Já sem zaznamenal jedinej rozdíl... psychologa necáluje VZP... kdežto psychiatra ano... člověk má pak pocit logicky že to nedělá jen pro prachy 500/hod pychologicky--- což je absurdní... a nedivim se že to pojišťovny neplatěj takovou sračku...voblož. Ale stejně se zeptám ještě jednou jakej je rozdíl mezi "dobrým" psychologem a "výborným" psychiatrem Tak zní otázka... a nezáleží na tom že psycholog něco stojí a psychi platí stát... na tom nesejde ptám se na rozdíl.
Logicky si to vysvětlim tak že psycholog se bude snažit mít místo kde to dělá trochu zajímavý... hudba... svíčky sračky... atd... jako doma... pohoda za 500/hod no aby ne

a ideální klient jsi když se ti tam líbí pokecáš si a objednáš se znova... cash.... money... business
Ale co takhle psychiatr s renomé.... co to nepotřebuje, nechce tě... nepotřebuje tě... lidí s problémama je tolik že se až sám divim... a to maj jiný problémy než to vstát z postele... a mít radost... zcela jiný....
Jasný je že každej si řekne tak psychiatr... to je ten člověk asi fakt v prdeli

a nutně potřebuje léky... mylně---<->
aka psycholog> tak je v prdeli ale ještě neni tak v prdeli protože platí 500/hod

takže dobrý...
Mno ale nedostali jsme se k jádru pudla...
On v tom vlastně žádnej rozdíl neni... až na to kdo to platí to za A. a dále je za B: co je normální a co je abnormální... co je to bejt normální... možná že dřív bylo tohle pravidlo... žij šukni a stát děkuje za dalšího člena jzd... jednou za čas si zamáváme vlaječkama... a ožerem se a bude to happy end

ale co teď?

míchám 2 věci dohomady ale naschvál---
proč? protože většina si myslí u vyslovení slova psychiatr... jasně co jinýho " chocholouška" což je reklama pro určitou skupinu + pro určitou /hloupější -
Logicky se každej zajímá jak kdo léčí... mnoooo a v tom je zakopanej pes... psycholog tě vyléčí- resp tvojí peněženku vyléčí z nadváhy

kdeždo kvalitní psychiatr... tomu je u prdele jak těžkou máš peněženku.... je totiž taky psycholog jakpakby ne... ale nejde mu o to vyprázdnit peněženku... tak sem to pochopil sám na sobě.
Řikal sem: jsou to vyhozený prachy do hajzlu...ta psychologie je jen business... nic víc... čim větší hlupák tim víc... absurdní... voblož... píča si tam zapálí svíčky za 10kč a pustí hudbu co mam doma a v autě... abych se jako uvolnil.... píča... nechápe že já si žiju život uvolněnější než ty její seance dohromady... ale stejně to stálo za hovno...
Ale co z toho... jednoduše to že by se hlavně měl změnit postoj k uznávaným psychiatrům... jako že "know how" tim know how nemyslim ládovat do lidí chemikálie co lidstvo "know how" ale jak to jen říct .... aby byly drogy stejně tak jako léky (angl. to zní totožně) aby si prostě každej moh užít život spíš v radosti ve srandě... než v depresi... nesjsou vyzkoušený látky na bázi prášků a nejsou ani na bázi léčebnýho skunku... co si o tom mam myslet? to nikoho nezajímá... ale rád to otestuju... mile rád... ještě mam času dost...

¨
Jinak toho pána co mi předepsal to po čem mi bylo nejhůř na co si kdy pamatuju... ta sračka byla horší než ten nejhorší trip nebo koule z mý doby... tak toho pána furt respektuju... protože vim že nejsem normální.... díky bohu... nebo alienům... ne nejsem normální a zažil sem toho hooodně

díky tomu ale dokážu poznat co je a neni pro mě dobrý...

ihned... a sem za to rád... čim dřív tim líp... nic nesmí manipulovat se mnou... max 1 den jako lsd, atd... ale tohle fakt ne...

chápu že to někomu může dělat dobře... ne ale mně... kurva ani náhodou! ani kdyby se to chovalo jako dick staller--- nuda...
Ale tady je... musim se ho zeptat jak se vlastně k tomu dostal že byl v TV? On je takovej nesmělej... nestyda

a prej ani neví o čem mluvil... no já si z toho taky nic nepamatuju... ale tak to bylo blbý téma... fakt blbý... totálně blbý!!!!! navíc mam pocit že to neni tak jak se píše a vidí... nebyl to jen magor... byl součástí.... jen byl moc v prdeli
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 1000370510
09:09
No ale to je ten pán o kterým sem psal že si zaslouží totální respekt! nikdo nemá takovou práci aby viděl každý 2 hodiny psyhchopaty

beze srandy... fakt jako moje úcta

ten člověk neni natvrdlej ale totálně tvrdej jako nikdo ale přitom je komunikativní, milej má charisma a neni vidět že by ho práce poznamenala... i když trochu asi jo... je hustej!... no má muj obdiv. respekt! Pan Bašný... ne Bašta

to mě taky pobavilo

Bašný ale ani nemá čas zjistit že byl omylem Baštou...

Je příšerný vidět jak je přetíženej... a nechápu to... musí bejt víc podobně v cajku člobrdů... ale nějak to s VZP necvaká... ne fakt je přetíženej... a nemá to smysl dlouhodobě... tohle provozovat.
Chyběj lidi... ne "pacienti"... v uvozovkách někteří... proč? protože z toho jde strach

automaticky bohnice chocholoušek atp...

blbost.
Mě by speciálně ale zajímalo jestli by bylo možný se dostat- otestovat to český léčebný konopí... na depresi... klidně si to zaplatim... ale chtěl bych cejtit co to je za matroš... jestli mě to zrychlí nebo utlumí... atd... jak to voní

k sakru fakt bych si rád zavzpomínal... a dostanu se k tomu fakt že jo... chci to...

beze srandy... ale tentokrát s kubánským tabákem monte cristo to bude zajímavý...jo rád bych to testnul... a srovnal... co teda chce? nakopnout nebo utlumit? nebo oboje? oleeeeeeee i takový byly modely kdysi.... noooooo jo to byly časy jacka herrera ve freshi

a tak podobně

člověk šel(svalil se) ze zahrádky a netrefil na tram 20m... doma u večeře: " Ty si zhulenej jako prase ty hovadoooooo!" podivej se do zrcadla.. ty rudý oči... úsměv jako superstar a jak se usmívá to hovado zhulený

Ne on tě ani neslyšel... je úplně v prdeli... podivej se na ten úsměv... jak blbeček

jo to jsou scénky z dávna...

ale škoda že kamery nebyly in... v tý době

psychoooo------- generation upon US
člověk se nemoh ani v klidu zhulit... cca... no víte jak to myslim

možná nevíte protože hulíte jen fuckbook