Uvažujete o koupi nového Aurise nebo jakékoliv Toyoty?
Re: Uvažujete o koupi nového Aurise nebo jakékoliv Toyoty?
tak 2liter je predsa len uz nejaký objem.. rozdiel tam bude.. ta 1.6benzín nie je nejaky trhac ciest, nezatlaci do sedačky, ale zas ťahá dost konstantne a hlavne v širokom pasme otáčok... ja mam 5000 km, tiez s tym nedávam este úplnú podlahu, ale na tej 3,4 sa to vie pekne rozbehnúť.. a na naše cesty staci.. hlavná je veru spoľahlivosť, dúfam ze bude lepsia ako tsicka od konkurencie.....
Toyota Auris TS 1.6 2015
A proč už nedáváš plny kotel? Já si myslím že dávno bylo na čase. At odpoví zkušenější majitele ale motoru můžeš i ublížit šetřením. Ono to prostě chce protáhnout chce vidět červené pole na otáčkoměru. Nerad bych dával blby rady ale myslím že se ne milým. Obzvlášť kdo hodně jezdi město a těch je většina.gifty píše:tak 2liter je predsa len uz nejaký objem.. rozdiel tam bude.. ta 1.6benzín nie je nejaky trhac ciest, nezatlaci do sedačky, ale zas ťahá dost konstantne a hlavne v širokom pasme otáčok... ja mam 5000 km, tiez s tym nedávam este úplnú podlahu, ale na tej 3,4 sa to vie pekne rozbehnúť.. a na naše cesty staci.. hlavná je veru spoľahlivosť, dúfam ze bude lepsia ako tsicka od konkurencie.....
Cituji Toyona z temy unik oleje:
"Kamile díky za info, určitě budu rád, když to tady budeš aktualizovat. Já teda, i na základě tvých zkušeností, plánuju při příští výměně
oleje buď BG nebo Bishopa, zatím tedy preventivně, mám najeto 75k a spotřeba oleje zatím vůbec žádná. No a taky občas jezdím jako prase
, tak snad jako prevence taky pomůže."
"Kamile díky za info, určitě budu rád, když to tady budeš aktualizovat. Já teda, i na základě tvých zkušeností, plánuju při příští výměně
oleje buď BG nebo Bishopa, zatím tedy preventivně, mám najeto 75k a spotřeba oleje zatím vůbec žádná. No a taky občas jezdím jako prase

Takže si myslím že je potřeba občas "políbit" omezovač.
Zdravim,
chci se podělit o moje zkušenosti. Vlastním Aurise r.v 2013 1.6l najeto cca 60 tis km. Ze začatku jsem byl neštastny samý reklamace. Vyfuk, brzdy, sedačky přední(vyměna), špatně tesnící okna(vyměna), všeljaké vrzání, pazvuky atd... Ale na co sem si nikdy nestěžoval byl motor(nukdy žádný problem, nic neteklo, v podstatě o něm nevím) a podvozek. jedním slovem "skvělé". Sice pod mojí nohou jezdím 7-8l město, venku se nekdy dostanu pod 7l
"nevěřím znackám z rychlostí". Ale přišel čas po 3 letech na nové vozidlo.
Přemyšlel jsem co. Mazda3, Cee!d, Auris?, Civic mám rad tu asii. Ale po dlouhem rozhodování a test jízd sem se rozhodl opět k Toyotě i přes tyhle problemy. Mazda? super motor ale ta cena. Ceed otřesný. Civic neco mi tam nesedelo. necitil jsem se v tom. když sem sedl do noveho aurise zjistil jsem že to není tak špatně nejaky věci vychytaný. A i dost radikálních změn.
takže Mám objednaného Aurise(ocelového) zase 1.6l v plný. Plus kravoviny navíc. Tak jsem zvědav co se z toho vyklube. Bude ted nekdy v květnu. Další přirustek do rodiny. v pořadí už 8 auto od nich...
chci se podělit o moje zkušenosti. Vlastním Aurise r.v 2013 1.6l najeto cca 60 tis km. Ze začatku jsem byl neštastny samý reklamace. Vyfuk, brzdy, sedačky přední(vyměna), špatně tesnící okna(vyměna), všeljaké vrzání, pazvuky atd... Ale na co sem si nikdy nestěžoval byl motor(nukdy žádný problem, nic neteklo, v podstatě o něm nevím) a podvozek. jedním slovem "skvělé". Sice pod mojí nohou jezdím 7-8l město, venku se nekdy dostanu pod 7l

Přemyšlel jsem co. Mazda3, Cee!d, Auris?, Civic mám rad tu asii. Ale po dlouhem rozhodování a test jízd sem se rozhodl opět k Toyotě i přes tyhle problemy. Mazda? super motor ale ta cena. Ceed otřesný. Civic neco mi tam nesedelo. necitil jsem se v tom. když sem sedl do noveho aurise zjistil jsem že to není tak špatně nejaky věci vychytaný. A i dost radikálních změn.
takže Mám objednaného Aurise(ocelového) zase 1.6l v plný. Plus kravoviny navíc. Tak jsem zvědav co se z toho vyklube. Bude ted nekdy v květnu. Další přirustek do rodiny. v pořadí už 8 auto od nich...
Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid
Mám Aurise 1,6 manuál chvíli, najeto 4000 km a můžu říct,že naprostá spokojenost.Co bych vytkl je ten výfuk,při nižších otáčkách vydává dunivý zvuk,nevím jestli by se to dalo vyreklamovat.Levá opěrka na ruku,byl jsem zvyklý že když si položím loket na opěrku tak krásně dosáhnu na volant,teď dosáhnu jen koncema prstu,ale to je maličkost.Trochu jde více slyšet hluk od kol ale možná to záleží na gumách,mám tam continentaly a ty jsou podle testů hlučnější,ale nic hrozného to není.Motor je výborný,typická atmosféra,od 3500 ot/min tahá nádherně a spotřeba nijak rapidně nestoupá,jezdím za 6,9 litrů a to nejsem žádný lenoch.Podvozek výborný i na rozbitých českých silnicích tlumí nerovnosti krásně a to mám 17" kola.Vynikající jsou světla bi-led,ty svítí fakt velmi dobře a připlatit si za výbavu executive se vyplatí už jen kvůli nim.Když to porovnám cenově s jinými auty které jsem měl před koupi ve výběru tak Auris je na tom nejlépe vybíral jsem mezi (oktávií,civic,mazda 3,vw golf,focus).Jinak doufám že budu spokojený ještě hodně kilometrů a ostatním přeji to samé.
K tej opierke lavej ruky. Ja si opieram lavý lakeť čiastočne o opierku a čiastočne o stehno lavej nohy a dočiahnem na volant v pohode. To je tým automatom, šofér ľavú nohu proste nepoúžíva. Teda až na pár expertov, že ano.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Hehe, no tak neda sa povedat, ze som typ takeho vodica, ktory mysli na kazde deci benzinu pri zosliapnuti plynu.. prave naopak.. ale zasa ziadny riskanter.. len ked sa niekto vleče, to neznasam, a na 5-tke -40 to tiež nemusim... predsa len vsak je to nove auto..take som este nemal... snazim sa o co najlepsi zabeh... tak este som nechcel davat hranu motora.. Neviem, myslis(te) ze uz by som mal, mohol davat sem tam aj az po obmedzovac? inak kolko treba na zabeh.. myslel som ze okolo 10.000km aj ked niekto vravel, ze novsie motory tolko uz nepotrebuju...?milano píše:A proč už nedáváš plny kotel? Já si myslím že dávno bylo na čase. At odpoví zkušenější majitele ale motoru můžeš i ublížit šetřením. Ono to prostě chce protáhnout chce vidět červené pole na otáčkoměru. Nerad bych dával blby rady ale myslím že se ne milým. Obzvlášť kdo hodně jezdi město a těch je většina.gifty píše:tak 2liter je predsa len uz nejaký objem.. rozdiel tam bude.. ta 1.6benzín nie je nejaky trhac ciest, nezatlaci do sedačky, ale zas ťahá dost konstantne a hlavne v širokom pasme otáčok... ja mam 5000 km, tiez s tym nedávam este úplnú podlahu, ale na tej 3,4 sa to vie pekne rozbehnúť.. a na naše cesty staci.. hlavná je veru spoľahlivosť, dúfam ze bude lepsia ako tsicka od konkurencie.....
Toyota Auris TS 1.6 2015
rovnaky dojem u mna..., inak presne rovnaka spotreba pri normalnej plus sportovejsej jazde... mne sa svetla zdaju dost slabucke.. uz sa tu o tom pisalo.. inak velky rozdiel u mna zimne nokiany a letne continent.. tie letne o dost tichsie sa mi zdaju..el bunda píše:Mám Aurise 1,6 manuál chvíli, najeto 4000 km a můžu říct,že naprostá spokojenost.Co bych vytkl je ten výfuk,při nižších otáčkách vydává dunivý zvuk,nevím jestli by se to dalo vyreklamovat.Levá opěrka na ruku,byl jsem zvyklý že když si položím loket na opěrku tak krásně dosáhnu na volant,teď dosáhnu jen koncema prstu,ale to je maličkost.Trochu jde více slyšet hluk od kol ale možná to záleží na gumách,mám tam continentaly a ty jsou podle testů hlučnější,ale nic hrozného to není.Motor je výborný,typická atmosféra,od 3500 ot/min tahá nádherně a spotřeba nijak rapidně nestoupá,jezdím za 6,9 litrů a to nejsem žádný lenoch.Podvozek výborný i na rozbitých českých silnicích tlumí nerovnosti krásně a to mám 17" kola.Vynikající jsou světla bi-led,ty svítí fakt velmi dobře a připlatit si za výbavu executive se vyplatí už jen kvůli nim.Když to porovnám cenově s jinými auty které jsem měl před koupi ve výběru tak Auris je na tom nejlépe vybíral jsem mezi (oktávií,civic,mazda 3,vw golf,focus).Jinak doufám že budu spokojený ještě hodně kilometrů a ostatním přeji to samé.
Toyota Auris TS 1.6 2015
Jaké světla máš na mysli,full led,ty svítí perfektně.
full led su asi vo vyssej vybave ako mam..el bunda píše:Jaké světla máš na mysli,full led,ty svítí perfektně.
Toyota Auris TS 1.6 2015
Do maxima jsem to začal točit tak lehce po 2 tisících. Mám CVT, takže to točí tak cca 6400ot/min. Samozřejmě při plně zahřátém motoru.gifty píše:Hehe, no tak neda sa povedat, ze som typ takeho vodica, ktory mysli na kazde deci benzinu pri zosliapnuti plynu.. prave naopak.. ale zasa ziadny riskanter.. len ked sa niekto vleče, to neznasam, a na 5-tke -40 to tiež nemusim... predsa len vsak je to nove auto..take som este nemal... snazim sa o co najlepsi zabeh... tak este som nechcel davat hranu motora.. Neviem, myslis(te) ze uz by som mal, mohol davat sem tam aj az po obmedzovac? inak kolko treba na zabeh.. myslel som ze okolo 10.000km aj ked niekto vravel, ze novsie motory tolko uz nepotrebuju...?milano píše:A proč už nedáváš plny kotel? Já si myslím že dávno bylo na čase. At odpoví zkušenější majitele ale motoru můžeš i ublížit šetřením. Ono to prostě chce protáhnout chce vidět červené pole na otáčkoměru. Nerad bych dával blby rady ale myslím že se ne milým. Obzvlášť kdo hodně jezdi město a těch je většina.gifty píše:tak 2liter je predsa len uz nejaký objem.. rozdiel tam bude.. ta 1.6benzín nie je nejaky trhac ciest, nezatlaci do sedačky, ale zas ťahá dost konstantne a hlavne v širokom pasme otáčok... ja mam 5000 km, tiez s tym nedávam este úplnú podlahu, ale na tej 3,4 sa to vie pekne rozbehnúť.. a na naše cesty staci.. hlavná je veru spoľahlivosť, dúfam ze bude lepsia ako tsicka od konkurencie.....
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Okey, dobre vediet.. trocha ho pretiahnem teda uz aj k hrane.. na trojke,co som skusal, ked tomu dupnem, ja sa to dostane cez 3tisic,taha to pekne.. cez 5tisic mam subjektivny pocit, ze idem vzlietat
:) takuto klasicku japonsku atmosferu som este nemal predtym moznost zacit.. ale na tej trojke sa dostavam ku 120... co som predtym musel 2,3 krat preradit... 

Toyota Auris TS 1.6 2015
Zdravím vás,chtěl bych se vás zeptat co znamená nebo jak fungují ve výbavě executive systém podsvícení při nástupu,systém zpožděného zhasnutí světel a stahování všech oken jedním dotykem.Děkuji za odpovědi a za vysvětlení
El bunda: myslim, ze ani jedna funkcia nie je dostupna minimálne pre SK/CZ trh. Vitaj vo svete Toyota. (V dobrom prosim) 
Pardon: doplnujem - svetla

Pardon: doplnujem - svetla
- Přílohy
-
- image.png
- V navode
- (201.34 KiB) Staženo 1738 x
Naposledy upravil(a) Beneold dne stř 27.04.2016, 21:23, celkem upraveno 1 x.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020