Kubrt virus
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kubrt virus
Kubrt je tu jak virus... kdo se ho zbaví... + ale jinak nevim... zbavte se ho----
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kubrt virus
Bacha ale je mstivej je to prostě blbeček...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Uz jsem ti to jednou vysvetloval. Ja za to co se stalo s Kajou nemuzu. To ze se zname nema absolutne nic spolecneho s tim co jste si vy dva udelali. Jiste vedel jsem dopredu ze ten vas romanek je odsouzen k zaniku a Karel je jen tak do vetru. Ale uprime mel jsem takovy pocit i z tebe. Nekdy se na sebe koukni jak jses free a na pohodu takze si za to muzes taky tak trochu sam. Nechapu proc to porad vytahujes, protoze pokazde kdyz proti me neco mas je videt kam tim miris. Jses ukrivdenej ale za to ja nemuzu ja sem s vama po sumave a vyletech nejezdil. Takze berusko, kvitku medovy je to jen mezi vama a me do toho netahej. Zlomeny srdicko co? No i me se to stalo kdyz jsem byl v puberte. A navic mam takovej pocit, ze zrovna tohle sem vubec nepatri at uz olizovani starych ran tak otvirani novych. Najdi si proste novou "holku" a uvidis ze to preboli a jestli jsi se opravdu rozhodl s tou palici neco udelat tak ti uprime drzim palce.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ahááááá.... tak už jsem doma.... micron je gay a celé to divadlo tady směřuje k tomu,aby se přiznal k sexuální orientaci. Rodiče vychovaní komunistickou garniturou a jejím náhledem na gaye jsou k takovéto možnosti,že by snad jejich syn byl gay,naprosto odmítaví. Otec svým tvrzením,že 4% jsou nedodělaní hetero a gay je v podstatě všechno zlo světa už v malém micronovi vyvolával úzkost a strach. Poté když si micron uvědomil,že se mu líbí kluci,začal se bát že ho rodiče díky svému pohleddu na svět odmítnou,vydědí,vyženou ... no a deprese byly na světě.. micron je začal řešit berličkou v podobě návykových a psychotropních látek,místo jak už jsem naznačil,začal mít sám sebe rád a přijmul se takový jaký je. Microne,prostě přijď domů a třeba u společné večeře tuto "novinu" rodičům oznam. Léčba šokem. Byt už máš,no a když se nedostaneš k rodiným penězům,svět se nezboří. Ta úleva co přijde za ty prachy stojí. A s klukama je to stejné jako s holkama. Jeden Tě opustí ,přijde další neboj. Zklamaný v životě budeš ještě mnohokrát,ale lidem se dá ve většině případů věřit.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Libore veci jsou tak jak jsou, proste jsou, nevim proc mi nebere telefon a neodpovida na sms. Ze ja se vzdycky zamotam do nejakyho jelita a pak mam pocit viny. Proc? Protoze jsem kamos? Mam 4% kamose? Moje holka ma 100% frndu od narozeni? Nas vojta si sedne na nocnik a udela BOBO. Hotovo tecka, proste se vysere necha si utrit prdel, ale nebude delat ukrivdenyho ze ho mamka s tatkou slyseli prdnout. Me buzny neva, promme cigan jako cernoch ....
- Tygr
- Věčnej rejpal
Nevím proc, ale kvůli 2 nebo 3 tématum tady z poslední doby je mi nějak zvlástne. Možná úzko, možná zmatene, nebo divne od žaludku, já snad ani nevím.
Třeba to dřív bylo o autech a nějakém souznění i přesto, že se lidi tolik neznali, nevím. Přijde mi, že teď se znají víc a "to spravne" je pryc. Možná se pletu, ale fakt poslední 2 dny sem koukám s jinými pocity než dřív.
Třeba to dřív bylo o autech a nějakém souznění i přesto, že se lidi tolik neznali, nevím. Přijde mi, že teď se znají víc a "to spravne" je pryc. Možná se pletu, ale fakt poslední 2 dny sem koukám s jinými pocity než dřív.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Myslim, ze pre pokoj v tvojej dusi (a zaludku) uplne postaci ignorovat temy zalozene micronom, a rovnovaha v tvojom tele bude obnovena 

- Tygr
- Věčnej rejpal
Máš pravdu. Proste to moc resim
A vlastně to vůbec nejde 

Však ono to vykrystalizuje. A krystalky to je to co má micron rád. Takže já osobně pevně věřím v dobrý konec tohoto příběhu.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- Tygr
- Věčnej rejpal
To snad jo. Asi mi vadi když někdo trpí. Ono to tak asi i bude.
Tohle už pamatovat nemůžeš, Sušenko.biscuit píše: ... (ja prijdu, az budou nastavovat zrcadlo) ...
A jestli přece (díky reprízám), tak to nikdy nemůžeš cele pochopit

- Tygr
- Věčnej rejpal
biscuit: Máš pravdu. Ted už jsem spokojeny, protoze vím, že urcite nejsem sám kdo vnímá to, ze někdo potřebuje pomoc. Jsem ještě radši, že teď už vím, že to někdy nejde 

Za hromadou hliny v opustene garazi ceka a potrebuje pomocTygr píše:, ze někdo potřebuje pomoc.