Ksakru já mam teď tak 2 dny takovou radost že sem se zbavil konečně jednoho psycha... nevim odkud se to vzalo, ale měl sem to v uchu

asi tak rok a půl, možná 2 roky... něco mi blokovalo dokonalost sluchu v pravým uchu... až sem si na to i zvyknul... kdysi sem byl u doktorky... dokonce na sono jsme testovali po pročištění, ale slyšel sem podle "dokonalýho" systemu prej perfektně na obě uši. prej slyšim jak 20 letej... řekla mi jen, že to nesouvisí s uchem, ale s čelistí... resp. zubama? Jako asi že sem si nechal 8. Nechal sem to bejt, ale dostal sem z toho takovej tik... že sem si neustále musel jakoby prokřupávat pravý ucho

Je to něco hroznýho pokavaď člověk miluje hudbu a najednou má pocit, že slyší hůř... nějak sem se s tim sžil... jako že sem zestárnul, a asi to patří tak nějak ke stáří

Ale ten tik mě ty 2 roky fakt sral... min. 2x za 10 minut sem si ucho musel pohybem čelistí "prokřupnout" což vydrželo tak 5 minut... strááááášný.... dá se říct že to ovlivní celýho člověka... jak je to nepříjemný... člověk trochu i chápal proč si Van Gogh uříznul ucho... myslim že i nějakej skladatel... je to táááák nepříjemný... A je to pryč. Uff už sem si byl fakt jistej že to mam na pořád
Dostal sem rýmu jako solidní... fest... a ucho mi zalehlo totálně... tak sem si řek tak a teď si úplně v prdeli... našel sem sprej Audi sprej... a prostríkal si ucho... 1x 2x 3x a až na 4. pokus po promnutí dle návodu najednou luplo v uchu tak, že mě to málem knockoutovalo... neskutečnej pocit blaha... absolutně nepopsatelný... uvolnilo se i to co tam asi bylo ty 2 roky... i když doktorka mi tvrdila že tam neni nic... něco tam !!KURVA!! bylo.... šupinky nebo medík--- něco ty bláááho... taková úleva po těch letech!!!! Tenhle sprej je fest good... to se musí nechat!!! AUDISPRAY wow! Děkuji děkuji... za tenhle vynález... Ta neskutečná úleva když člověk pořád nemusí myslet na nedokonalost sluchu a je dokonalej, nemusí prokřupávat... ježiš... že mě to nenapadlo dřív??? Hovno čelist... podle doktorky... ale něco tam nechala! celkem mi zkazila 2 roky dá se říct.
Možná tahle nepříjemnost, jako že to bylo fakt fest nepříjemný dokáže změnit celýho člověka... rovnováhu... soustředění... resp. všechno, protože sem na to musel myslet neustále... jakmile sem cejtil u tv, nebo v autě že slyšim hůř na pravý ucho... snažil sem se to ovládnout... ale ten pocit řeknu vám, nemoct s tim nic dělat byl příšernej... zvuk po prokřupnutí šel tak 90% a pak na 70 % to mě taaaaaaak sralo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musel sem na to myslet pořád... na tu nekonalost na postižení

člověk pak zjistí jak je šťastnej... když slyší 100% stereo... normální člověk si toho neváží...

Oba spreje si zasloužej reklamu... ne neberu žádný a nikdy sem nebral žádný prášky... nic když mi bylo nejhůř... paralen, modafen ale 1 - 2 ks... to mě ale bolel celej člověk... jinak nic... nezobám prostě nic... chemickej průmysl na mě nevydělá ani omylem... i když mam občas pocit že nejsem normální, protože každej žere nějaký prášky... já prostě ne ani ve 33 třeba mě po smrti prozkoumaj proč a jak to že ze mě tenhle průmysl neměl ani halíř...
Ale udělám reklamu těmhle produktům--- za A: AUDISPRAY kterej je lepší než jít na ušní nosní krční.... prostě je a B: tamtum verde forte.... geniální sprej když někoho krutě škrábe v krku... během pár minut to zmizí prostě fascinující... to se musí nechat... nemam rád chemikálie, ale tyhle spreje joooo za ty bych se i bil... nemaj chybu!!!! fascinující famozní.... účinnost za tyhle 2 spreje bych udělil nějakou cenu---- za oba... (v krku mě neškrábalo asi 2 roky aleeee když jo... tak to zafachalo... okamžitě.
pak sem si všimnul jedný srandy... totiž "životnosti" léků všeobecně... je to nastavený tak aby byly všechny prošlý...

prostě výrobci tisknou na krabičky nesmysly... tamtum verde je prošlej možná 2 roky... ale fachal... Audi sprej je taky asi 100% prošlej... ale fachal... a vůbec všechny prášky maj podezřele nízkou "životnost" aby se konzumovaly nový balení...

je to komický... reálná životnost je podle mě 3x než to co uváděj etikety... business.... spotřebuješ 1/10 a 9/10 vyhodíš... protože je to "asi" hahaha prošlý.... celkem by mě zajímalo jestli se někdo otrávil nebo měl problém při prošlým léku

těžko anežko... reálná životnost je totiž jaksi cca nekonečná... ale je to nastavený tak... žer dokavaď můžeš... než budou prošlý
+ ještě k tomu prokřupnutí uší pomocí pohybu čelisti... neumí to každej... dá se to natrénovat...

za ty 2 roky sem si to natrénoval celkem drsně... ale ne každej to umí... většina lidí si je schopná "profounout" uši tim že ucpe nos a foukne... neboooo zívaj... ale jde to i pohybem čelistí... to sem se naučil v letadle

ale podle mě tak 70% lidí to neumí... bez zívnutí nebo fouknutím si pročistit sluch... tady se to ale natrénovat dá... jako stačí sjezd z Barrandova dolu a nahoru.... každýmu zalehnou uši... jak v tram, tak v autě... jsou ale lidi co to ani necejtěj že slyšej hůř... prostě si žijou "v podtlaku".... a nijak si uši neprofouknou na jinej "tlak". ten tlak je fakt krutě jinej než dole... když jedu dolu nebo nahoru vždycky mam pocit že sem hluchej... přetlakuju a ok... ale to převýšení je prostě cejtit... naprosto jinej tlak, ucpe to uši...
Je to celkem zajímavý... že někdo je na to citlivej a někdo to ignoruje... brácha třeba když sem mu to řikal, tak řikal že nic necejtí... ???!!! A jestli si nedělám prdel?

prej vůbec... ale takhle třeba když sem to řikal kdysi tý doktorce na ušním... tak řikala že její syn to prej dělá taky... pořád si profukuje uši a ten tlak cejtí... prej to nemam dělat

To byla rada nad zlato když mi to ucho neprozkoumala dokonale fakt že jo... ale někdo to cejtí, někdo ne...
každopádně tyhle 2 spreje jestli někdo nemá doma, tak bych doporučoval je mít... i prošlý

Na jednu stranu chemii nenávidim... nesnášim... ale tohle je vyjímka... tady palec nahoru

stejně nechápu na čem to testovali... jako na zvířátku? počkej my ti tady stříknem do krku a pak nám řekneš jestli tě škrábe v krku

těžko stejně jako s ušním sprejem Audi.... zvířátko nic neřekne... muselo se to testovat na lidech... + hodně lidem sem doporučil ten tamtum verde forte a každej byl spokojenej... s audi-em je to horší... tam to může trvat dloooouho než se pacient přizná... že blbě slyší... dloooouho.....bad!!! Ne vůbec si to normal lidi nedokážou přestavit... sedíš u kompu muzika a snažíš se si posunout sedačku trochu víc do prava... protože v hlavě cejtíš že to pravý ucho vnímá míń... posuneš a stejně vnímá míň... kurva kurva!!!!! tohle bylo k nasrání!!!!!! Dokáže to kazit život... neskutečně... a proč to píšu? No proto aby kdokoli kdo má podobný pocity... si radši prostříknul uši než trpěl 2 roky... a dýl... i když ten pokles akustiky byl o max cca 20% 10% stejně je to nepříjemný a člověk se pořád snaží to vyrovnávat- tlak... psycho kurva.... strašný psycho... kvůli čemu? no kvůli doktorce... která prostě viděla prdlajs... ale měla čistit pořádně... bylo to "za rohem... třeba"... její chyba... nebo snad moje???
Na druhou stranu si to teď fakt užívám...

je to bomba

fakt je že si sluchu vážim víc po těch 2 letech... jojo... nejvíc--- kurva to je požitek....

ten pocit nerovnováhy je strašnej... příšernej...
Ale proč to sem píšu.... chtěl bych znát nějakej lék kterej komukoliv pomoh... okamžitě... takový léky-drogy mě zajímaj... něco co někomu na něco zafungovalo ihned... o tom se chci dozvědět... proto sem tohle téma založil... aby tu byly produkty funkční a ne jen reklamní nebo k hovnu... prostě podobná kvalita jako oba ty spreje... proti nim nikdo nemuže říct ani prdlajs... jsou geniální... chci další takový podobný... produkty... chci vidět co někomu pomohlo... jak se to jmenuje a taaaak...