psychika psycho-logika psychiatrika -zkušenosti

Tlachání o všem - bez zaměření!
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: drugs /léky/drogy/psychika -zkušenosti

Příspěvek od micron »

Libor> tady nejde o úsměv... to je až po té... spíš o zesílení frekvencí zvuků tak o 500% je to morbidně úžasný... na těch pár vteřin... jakejkoliv zvuk zní 500x víc nahlas... a zpatlaně k tomu... :biggrin:
500 možná moc... ale tak 100x minimálně. ale je to prostě zážitek... je to prostě zážitek ze zvuku kterej nikdo mít znova nebude... zážitek jako hovado.
eni to na to ty vyplejtvat v autě... ale při poslechu...
Naposledy upravil(a) micron dne pát 15.04.2016, 22:37, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No mně spíš brnělo nebo dunelo v hlavě zpočátku,zvuky se nezesilovaly ale tak nejak rozkladaly.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Meli jsme stejnou flasku na slehacku jen cervenou :D a je to 20 let co sme s tou flaskou lezeli na strese a vyhlizeli ufony :D vzpominam si ze sme se pubosi pripoutali jeden k druhemu aby nekdo nezasraboval az budou pristavat. Pred trema rokama jsem pochopil s THC o cem je ordinace v ruzove zahrade :D Jinak nic vic nic min.

Stepane, doma se miluju ale obcas si potrebuju zamrdat :D
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

xxx
Naposledy upravil(a) micron dne pát 15.04.2016, 23:06, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

XXX KUBRT... FUCK OFF////////////////////////////////////////////////////////////PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP YOUR STUPIDIDITY IS XXXXXXXXXXXXXXYYYYYYYYYYYYYYYYYYXXXXXXXXXXYYYYYYY se divm že ten magor tu ještě je KUBRT..... kurva už to smažte.................. je to hacker, provokatér a sráč...
FUCK OFF :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Neser se do mých témat... neser se vůbec nikam... parazite... tvoje jednoduchost je ta ubohost... už se o tebe prostě nikdo nezajímá.... jsi vedlejší kolej... úzkokolejka... no prostě mi polib prdel... :biggrin: jo je šťavnatá ale ani tu nepolíbíš... sráči--- ta pravá je od tebe dost daleko... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

celkem by bylo hezký kdy by najednou -----kubrt---- zemřel... zmizel... děkuji--- někdo si prostě nedá pokoj..., nevěřil tomu... tak už věří....
slovo kubrt tu nikde nebude znít.... neexistuje.--- je mrtvej...
kočička se zlatou vinětou má pravdu....
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

micron píše:Mno spíš sem si řikal že by se někdo jako přiznal že měl nějakou zkušenost s nějakym tim matrošem... a nic... nikdko nic... každej si to tají nebo že by fakt nic?.... No to by mě právě zajímalo... mnooo celý to téma je jakoby na hraně... ale proč vlastně? podle mě neni vůbec na hraně ani blbý ani nevhodný, prostě tak patří tak nějak k životu...
Já jsem naprosto čistej - kromě závislosti na jídlu :) a k životu to prostě nepatří, když vidíš co to s člověkem udělá, stačí blbej chlast, znám pár případů a i kdyby mě nezakázali pít alkohol, tak bych s stejně dával bacha, o těch nelegálních ani nemluvě. :|
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

a hele téma se přestěhovalo... to je hovado :biggrin: to téma myslim...

našel sem jak se budu stěhovat asi tak 500x spíš tak 1000 balení sáčků na skank pytlíčky :-) a nevim co s tim... :-) prodal bych to nějakýmu dealerovi... nebo lékaři... fakt sem se smál jak sem to našel... těch pytlíků... každej měl kdysi cenu 300 a teď má O no ale i ty prázdný pytlíčky maj cenu... nikdo je nemá v databázi... :biggrin: fungl každej pytlíček na 200 - 300g skanku... no přece to nevyhodim :-)
musim potkat nějakýho dealera... asi mě to něco stálo kdysi... určitě--- :biggrin: nějak se dohodneme... :biggrin:
To kdyby někdo omylem našel... tak mi řekne: pane Xplíchal vy jste dealer :-) nikdo nemá takhle doma 1000 pytlíků na skank... ne nejsem... to mi jen zbylo... z mládí... :biggrin:
Už mě to prostě přestalo bavit... obsluhovat ty zmaštěnky každej den... tak sem jim prodal šajze a tim to ukončil... no a zbyly ty pytlíky, já muj mobil a svět... :biggrin:
srandovní to bylo období ale muselo se ukončit razantně... sice sem vydělal 120.000,- na mitsubishi eclipse 1g bílej s černou střechou.... za ani ne měsíc... ale o to sem zase během pár minut přišel...
takže sem byl na 0... v - kdy mě okradli v ostravě o 120.000 kdy sem tam jel jakoby s kámošema.... a zpátky jel vlakem... -120.000,- černá celica... makal sem běhal po celý praze jak kokot celej měsíc a přišel sem o všechno během minuty... no pak sem dostal love na celicu tuhle 120-000 a rozhod sem se že ta mě přežije... prostě mě přežije...modrá. A nikdo nikdy se mnou nevyjebe... nikdy!
NIKDY! A vyloženě se těšim na prvního kdo se bude pokoušet se mnou vyjebat... dostane kapky--- psycho kapky...

Pavo-B> závislost na jídlu by se dala jednoduše odbourat... všera sem měl rýmu-chřipku dal sem si večer pívo a v 1/2 sem přestal cejtit chuť voda=pivo-- do mikrovlnky sem si dal whoppera a big kinga z burger kingu že sem chtěl testovat chuť... a ani prd... hmota gumová ... normálně sem přišel ochuť... vůni... i když sem si to polil chilli ani chilli sem necejtil :-) hmota gumová hmota :-)
ráno sem chuť dostal zpět... noooo jako žít žvot bez chuti a vůní to musí bejt dost drsný...
by mě zajímalo jestli tohle existuje jako na cellej život přijít o chuť a vůni? ty bláho to musí bejt hustý... uspokojit takovou samičku bez chutě a vůně.... wow...
3lověk si tak řiká že je to normální cejtit... ale jaký to musí bejt necejtit nic... hustý jako... vlastně zbejvaj jen doteky... a cit... to je to nejpodstatnější... ale stejně...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> to se blbě vysvětluje... ale zjistil sem že mam asi 60 bombiček /bylo to dělaný jako piva... flašky od piva že jsou vratný :-) prázdný bombičky... no a mam jich tak 60 tak je zkusim doplnit a až to vyzkoušíš tak to pochopíš... :biggrin:
to bude hustý... takovej šedovlasej mameluk tam přinesu 3 boxy... dobrýýýýý den :-) usměju se... potřeboval bych 60 nových bombiček :-) :-)_-) ne nedělám si prdel... :biggrin: :biggrin:
my máme starej šlehačkomet a svlečna miluje šlehačku... :biggrin: :biggrin: :biggrin: tu poctivou... ta byla nej... no taky si myslim.... :biggrin:

ps: takovej starej funkční šlehačkomet má už svojí cenu... nějakou... prostě se neprodává... je to lovecká sezona...
bombiček je víc než dost... a pořád snd fachá recyklace... i když nejsou přístoje.... :biggrin:
No je to srandovní záležitost na pár minut... ale stojí to za to... zmraženej mozek je sexy... :biggrin: a žádný vedlejší učinky to nemá... ani po 20 bombičkách :-) čistá sranda...
Nikomu to nemůže nijak ubížit... jen sranda---
zmizí to stejně rychle jak se to objevilo... ale za ten zážitek to stojí...
policie: tak kurva čí je ten šlehačkomet????? :biggrin: :biggrin: :biggrin: vy vypadáte jak kdybyste měli zmražený mozky hovada.... čí je ten šlehačkomet :-) :-)
Kolego podle mě jsou úplně mimo a šlehačkomet vůbec nikdy neexistoval a neexistuje... ty si taky v prdeli :-)
kurva čí je ten šlehačkovač...???? :biggrin: :biggrin: a tak by zmizel i jeden z posledních šlehaškometů... co ale budou dělat dealeři jen s bombičkama? když nebudeme mít šlehačkomety?
To bude průůůůůser....
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No ale sem sem to zrovna nechtěl dávat... aby všichni nevěděli všechno... ale jo přemejšlel sem o tom že je to vlastně jedno... vždyť o co jde... o čtení... tak proč ne? proč by ne?

No vzhledem k tomu že mam rýmu možná i chřipku jako hovado.... a vzal sem si nějaký prášky, který mi pomohly nemaj žádný vedlejší účinky tak oukej.... člověk je trochu zmaštěnej ale v cajku resp. žádný negativní účinky.... spíš příjemný než normal narozdíl od toho svinstva cipralexu... ten měl za úkol mě prostě ovládat... tělo mu vysvětlilo že to nejde... a pořád se snažil... ne nenechám se ovládat ničim dýl než 1 den---- i kdyby se to snažilo o 106 pokoušet se ovládat mě???!!! automatickej blok... prostě neexisuje.... protože pak bych to nebyl já...
já sem já... a žádná chemikálie mi nebude měnit že já nejsem já.... nebude mnou manipulovat to na co chci nebo nechci myslet... nebude se mnou vůbec nijak manipulovat.... protože já sem já.

a jsem... a rozhodně nechci abych neměl jasno....

Nikdo nebude se mnou manipulovat... nikdy nijak a prostě nasrat! ....
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ksakru já mam teď tak 2 dny takovou radost že sem se zbavil konečně jednoho psycha... nevim odkud se to vzalo, ale měl sem to v uchu :-) asi tak rok a půl, možná 2 roky... něco mi blokovalo dokonalost sluchu v pravým uchu... až sem si na to i zvyknul... kdysi sem byl u doktorky... dokonce na sono jsme testovali po pročištění, ale slyšel sem podle "dokonalýho" systemu prej perfektně na obě uši. prej slyšim jak 20 letej... řekla mi jen, že to nesouvisí s uchem, ale s čelistí... resp. zubama? Jako asi že sem si nechal 8. Nechal sem to bejt, ale dostal sem z toho takovej tik... že sem si neustále musel jakoby prokřupávat pravý ucho :-)
Je to něco hroznýho pokavaď člověk miluje hudbu a najednou má pocit, že slyší hůř... nějak sem se s tim sžil... jako že sem zestárnul, a asi to patří tak nějak ke stáří :-) Ale ten tik mě ty 2 roky fakt sral... min. 2x za 10 minut sem si ucho musel pohybem čelistí "prokřupnout" což vydrželo tak 5 minut... strááááášný.... dá se říct že to ovlivní celýho člověka... jak je to nepříjemný... člověk trochu i chápal proč si Van Gogh uříznul ucho... myslim že i nějakej skladatel... je to táááák nepříjemný... A je to pryč. Uff už sem si byl fakt jistej že to mam na pořád :-)

Dostal sem rýmu jako solidní... fest... a ucho mi zalehlo totálně... tak sem si řek tak a teď si úplně v prdeli... našel sem sprej Audi sprej... a prostríkal si ucho... 1x 2x 3x a až na 4. pokus po promnutí dle návodu najednou luplo v uchu tak, že mě to málem knockoutovalo... neskutečnej pocit blaha... absolutně nepopsatelný... uvolnilo se i to co tam asi bylo ty 2 roky... i když doktorka mi tvrdila že tam neni nic... něco tam !!KURVA!! bylo.... šupinky nebo medík--- něco ty bláááho... taková úleva po těch letech!!!! Tenhle sprej je fest good... to se musí nechat!!! AUDISPRAY wow! Děkuji děkuji... za tenhle vynález... Ta neskutečná úleva když člověk pořád nemusí myslet na nedokonalost sluchu a je dokonalej, nemusí prokřupávat... ježiš... že mě to nenapadlo dřív??? Hovno čelist... podle doktorky... ale něco tam nechala! celkem mi zkazila 2 roky dá se říct.
Možná tahle nepříjemnost, jako že to bylo fakt fest nepříjemný dokáže změnit celýho člověka... rovnováhu... soustředění... resp. všechno, protože sem na to musel myslet neustále... jakmile sem cejtil u tv, nebo v autě že slyšim hůř na pravý ucho... snažil sem se to ovládnout... ale ten pocit řeknu vám, nemoct s tim nic dělat byl příšernej... zvuk po prokřupnutí šel tak 90% a pak na 70 % to mě taaaaaaak sralo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! musel sem na to myslet pořád... na tu nekonalost na postižení :-) člověk pak zjistí jak je šťastnej... když slyší 100% stereo... normální člověk si toho neváží... :biggrin:
Oba spreje si zasloužej reklamu... ne neberu žádný a nikdy sem nebral žádný prášky... nic když mi bylo nejhůř... paralen, modafen ale 1 - 2 ks... to mě ale bolel celej člověk... jinak nic... nezobám prostě nic... chemickej průmysl na mě nevydělá ani omylem... i když mam občas pocit že nejsem normální, protože každej žere nějaký prášky... já prostě ne ani ve 33 třeba mě po smrti prozkoumaj proč a jak to že ze mě tenhle průmysl neměl ani halíř... :-)
Ale udělám reklamu těmhle produktům--- za A: AUDISPRAY kterej je lepší než jít na ušní nosní krční.... prostě je a B: tamtum verde forte.... geniální sprej když někoho krutě škrábe v krku... během pár minut to zmizí prostě fascinující... to se musí nechat... nemam rád chemikálie, ale tyhle spreje joooo za ty bych se i bil... nemaj chybu!!!! fascinující famozní.... účinnost za tyhle 2 spreje bych udělil nějakou cenu---- za oba... (v krku mě neškrábalo asi 2 roky aleeee když jo... tak to zafachalo... okamžitě.
Obrázek

pak sem si všimnul jedný srandy... totiž "životnosti" léků všeobecně... je to nastavený tak aby byly všechny prošlý... :-) prostě výrobci tisknou na krabičky nesmysly... tamtum verde je prošlej možná 2 roky... ale fachal... Audi sprej je taky asi 100% prošlej... ale fachal... a vůbec všechny prášky maj podezřele nízkou "životnost" aby se konzumovaly nový balení... :-) je to komický... reálná životnost je podle mě 3x než to co uváděj etikety... business.... spotřebuješ 1/10 a 9/10 vyhodíš... protože je to "asi" hahaha prošlý.... celkem by mě zajímalo jestli se někdo otrávil nebo měl problém při prošlým léku :-) těžko anežko... reálná životnost je totiž jaksi cca nekonečná... ale je to nastavený tak... žer dokavaď můžeš... než budou prošlý :-) :biggrin:

+ ještě k tomu prokřupnutí uší pomocí pohybu čelisti... neumí to každej... dá se to natrénovat... :-) za ty 2 roky sem si to natrénoval celkem drsně... ale ne každej to umí... většina lidí si je schopná "profounout" uši tim že ucpe nos a foukne... neboooo zívaj... ale jde to i pohybem čelistí... to sem se naučil v letadle :-) ale podle mě tak 70% lidí to neumí... bez zívnutí nebo fouknutím si pročistit sluch... tady se to ale natrénovat dá... jako stačí sjezd z Barrandova dolu a nahoru.... každýmu zalehnou uši... jak v tram, tak v autě... jsou ale lidi co to ani necejtěj že slyšej hůř... prostě si žijou "v podtlaku".... a nijak si uši neprofouknou na jinej "tlak". ten tlak je fakt krutě jinej než dole... když jedu dolu nebo nahoru vždycky mam pocit že sem hluchej... přetlakuju a ok... ale to převýšení je prostě cejtit... naprosto jinej tlak, ucpe to uši...
Je to celkem zajímavý... že někdo je na to citlivej a někdo to ignoruje... brácha třeba když sem mu to řikal, tak řikal že nic necejtí... ???!!! A jestli si nedělám prdel? :-) prej vůbec... ale takhle třeba když sem to řikal kdysi tý doktorce na ušním... tak řikala že její syn to prej dělá taky... pořád si profukuje uši a ten tlak cejtí... prej to nemam dělat :-) To byla rada nad zlato když mi to ucho neprozkoumala dokonale fakt že jo... ale někdo to cejtí, někdo ne...
každopádně tyhle 2 spreje jestli někdo nemá doma, tak bych doporučoval je mít... i prošlý :biggrin: Na jednu stranu chemii nenávidim... nesnášim... ale tohle je vyjímka... tady palec nahoru :alian: :woot: stejně nechápu na čem to testovali... jako na zvířátku? počkej my ti tady stříknem do krku a pak nám řekneš jestli tě škrábe v krku :-) těžko stejně jako s ušním sprejem Audi.... zvířátko nic neřekne... muselo se to testovat na lidech... + hodně lidem sem doporučil ten tamtum verde forte a každej byl spokojenej... s audi-em je to horší... tam to může trvat dloooouho než se pacient přizná... že blbě slyší... dloooouho.....bad!!! Ne vůbec si to normal lidi nedokážou přestavit... sedíš u kompu muzika a snažíš se si posunout sedačku trochu víc do prava... protože v hlavě cejtíš že to pravý ucho vnímá míń... posuneš a stejně vnímá míň... kurva kurva!!!!! tohle bylo k nasrání!!!!!! Dokáže to kazit život... neskutečně... a proč to píšu? No proto aby kdokoli kdo má podobný pocity... si radši prostříknul uši než trpěl 2 roky... a dýl... i když ten pokles akustiky byl o max cca 20% 10% stejně je to nepříjemný a člověk se pořád snaží to vyrovnávat- tlak... psycho kurva.... strašný psycho... kvůli čemu? no kvůli doktorce... která prostě viděla prdlajs... ale měla čistit pořádně... bylo to "za rohem... třeba"... její chyba... nebo snad moje???
Na druhou stranu si to teď fakt užívám... :biggrin: je to bomba :bomb: fakt je že si sluchu vážim víc po těch 2 letech... jojo... nejvíc--- kurva to je požitek.... :biggrin: ten pocit nerovnováhy je strašnej... příšernej...

Ale proč to sem píšu.... chtěl bych znát nějakej lék kterej komukoliv pomoh... okamžitě... takový léky-drogy mě zajímaj... něco co někomu na něco zafungovalo ihned... o tom se chci dozvědět... proto sem tohle téma založil... aby tu byly produkty funkční a ne jen reklamní nebo k hovnu... prostě podobná kvalita jako oba ty spreje... proti nim nikdo nemuže říct ani prdlajs... jsou geniální... chci další takový podobný... produkty... chci vidět co někomu pomohlo... jak se to jmenuje a taaaak...
Naposledy upravil(a) micron dne ned 01.05.2016, 23:47, celkem upraveno 34 x.
ObrázekObrázekObrázek
progym
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od progym »

.....A já celou domu myslel, že je to forum o plechovkách zn. Toyota :oha:
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dost info sem měl od lidí co cipralex papinkaj... a nemaj s tim problém... já řikám že to je problém... udělal sem si na to svuj názor, trochu ovlivněnej timhle: ale jen trochu... já mam svuj mozek...
Obrázek

ale spíš se mi líbila jiná fotka... ta byla přesná... moment..

progym> je a i o obyvatelích plechovek... tyhle třeba nejsou pro tebe... :biggrin: i když si myslim že jednoho dne bude plechovka 10/89 celica dost dost zajímavá pixla na rozdíl od tvých... :biggrin:
jde o to že to vůbec nechápeš...taková plechovka musí mít i příběh... protože plechovek je a bude moc... musí mít svuj příběh... :wink: kapišto? příběh dělá i cenu....
Ale ještě ta 1 fotka... drsná... moment..
http://cipralex.blogspot.cz/2010/12/ter ... ralex.html

Asi byc tu fotku i našel ale najednou jí nemůžu najít... to neva.. byla to fotka člověka na cipralexu kterej jednoduše vysvětlil co vnímá! : nic... nic... lautr nic ho nezajímá... a tim má bejt "in" jen řiká jednu důležitou věc: a sice že to neni on, ale že ho lidi chápou... cca jakoby jsou milejší... když to neni on... to je ovšem absurdní!!!! tohle je špatně!

Obrázek
každopádně je to shit.... a kdokoli by žral tu sračku, tak bych mu to rozmluvil... sračka!!!! likvidace mozku...

Ba ne chtěl sem ho původně najít tu fotku... co řikala celkem dost... co to s nim udělalo, ale už se nedá najít... ale pamatuju si to...

Znělo to asi tak takhle: I když nemělo smysl to psát... tak stejně nemá smysl se tim zabejvat... ale o čem psal... psal o tom že to neni on... že jen si ostatní myslej že je jinej, milejší než byl... i když neni.... nebyl... nezměnil sebe, ale změnil ostatní
kurva to je tak romantický :biggrin: :wub: Nooo jo likvidace mozku... jak romantické :-) takže teď z ní bude prostě blbka... ideální žena??? !!! No nevim je to celý divný... vážně :-)
co se tim vůbec zabejvat.... je mi to u prdele... :biggrin: resp stojí to za prdlajs... totáně...
ObrázekObrázekObrázek
progym
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od progym »

.....ufffff :-o
Moje plechovka, tvoje plechovka.......všechno jsou to přibližovadla z boda A do bodu B a tvoje 10/89 je stejná tuctovka jako cokoliv jiného.
Promiň, vstoupil jsem do tvého vlákna, protože mě udivilo, že na auto-foru někdo řeší svoje smažkovství :lol:
Máš pravdu, že tomuto nerozumím, užívám si života z jiných stránek.
Každého samozřejmě volba a věřím, že i ty si to náramně užíváš, tedy nic ve zlém a držím palec :thumbsup:
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

progym píše:Moje plechovka, tvoje plechovka.......všechno jsou to přibližovadla z boda A do bodu B
Tak například v sobotu jsem najezdil asi 400km, i když jsem nikam nepotřeboval, většinou po okreskách, navštívil pro mě do té doby neznámý pivovar Chříč na Křivoklátsku, rozhlednu na Vrátenské hoře na Kokořínsku, celé jsem si to náramně užil a to nás takových plechovek jelo 4-7. Většina teda jela nakonec do Krkonoš, ale pro mě se bod B shodoval s bodem A. A asi není podstatné, že to nebyly Toyoty. Jela s námi třeba i Felicie, to je přece taky typické přibližovado z bodu A do bodu B.... Pro někoho možná taky "tuctovka, jako cokoliv jiného"

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“