Palivomer pri vypnutem zapalovani

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
dakar
Člen Týmu

Palivomer pri vypnutem zapalovani

Příspěvek od dakar »

Zrovna jsem si koupil Carinu a ted jsem se vsimnul ze po vypnuti motoru a vytazeni klicku zustava raficka benzinu porad na stejne hodnote, neklesne na nulu jako treba u Mondea.

je to tak spravne ? Nejak se mi to uz nezdalo za jizdy, kdy benzin jakoby porad neubyval, najel jsem asi 570 Km kdyz se raficka dostala presne na pulku a pak se ji nejak nechtelo dolu a napadlo me jestli to neni nejak "zadreny", myslim plovak v nadrzi.
Kdyz jsem vypnul motor a raficka je porad na stejnym miste, tak se mi to fakt nejak nezda.

diky Honza
Previa 2.4 II VVTi 2004 + LPG
Volvo XC70 II 2.4T + LPG
Previa GL I 1997
Carina E, 1.6i, 73KW, rv96
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

no,, u Celicy je to tak,, ze rucicka zostava aj po vypnuti kluca na tom istom mieste,,, s tou spotrebou,,, neviem,, ale pokial tam nieje nejaka chyba,, tak mas aspon velmi kvalitnu spotrebu,,, ale po 570km si mal mat sucho,, a nie polku,, aspon pri 7-litrovej spotrebe sa na 52l nadrzi urobi 700 km,,, ale to je u Celicy,,,
Matej
Člen Týmu

Příspěvek od Matej »

jo je to tak spravne :) rucicka zustava i po vytazeni klicku
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

S tou ručučkou to je OK.Spotřeba u cariny je poměrně malá na nádrž jsem najel i 800km.Jakmile ručička šla pod půlku,dolu potom padala rychleji.J.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Jo jo přesně jak píšou,..ůstává v poloze obsahu,...no a ta spotřeba jenom dokazuje co je to za super kára,... :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Anry
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anry »

Jo jo, rafička palivoměru se v první půlce výseče pohybuje hodně pomalu, ale jakmile se dostane pod půlku, tak k žebravýmu oku padá nadzvukovou rychlostí. Těch 800 km s mým dvoulitrem beze strachu se dá najet. Na to, že je to 13 let starý auto, nemá spotřeba chybu!
Toyota Carina E Combi GLi 2.0 16V ´94
...kdo nikdy neřídil Toyotu neví co je láska...
Marwell
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marwell »

Jojo, ze všemi musím souhlasit. :) Ručička po vyndání klíče zůstává v poslední poloze, a to i při tankování.
Jinak spotřebu má Carinka úplně úžasnou :shock: a přesně jak všichni říkají, nahoře se drží dlouho, ale dolů pak jde velmi rychle. :D
<B>Carina E 1.6 16V XLi '95
4A-FE (85kW)</B>
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Já ji mám už několik let v LPG a mám celkem dojezd 1600km .To je dost dobrej radius!
Odpovědět

Zpět na „Carina“