to PETAN: odkud máš tu černou masku na tvé corolle?docela se mi zamlouvá tak bych chtěl taky něco takového.A kolik stála jestli to není tajné?Jo a když jsi z Olomoucka nechceš zorganizovat ten Moravsky sraz 7.4. u OLYMPIE u dálnice?
Zdraví Vás nový Corollkář
- KUBAJZZ
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já dávám Shell V-Power a není znatelný rozdíl mezi V-Power 95 a V-Power Racing 100 octane (krom ceny která je víc znatelná než nárust výkonu) akorát se mi zvedly emise po natankování 100 oktanového benálu a víc to kouřilo jinak nic.Známému se navíc trochu víc hřál motor ale měl renaulta to nebrat 
to PETAN: odkud máš tu černou masku na tvé corolle?docela se mi zamlouvá tak bych chtěl taky něco takového.A kolik stála jestli to není tajné?Jo a když jsi z Olomoucka nechceš zorganizovat ten Moravsky sraz 7.4. u OLYMPIE u dálnice?
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Když píšete co tankujete. Vždycky jsem tankoval N95 u Shellky, pak jsem jednou náhodou natankoval plnou u Jet a cítil jsem rozdíl - k lepšímu. Když jsem se o tom zmínil známému, tak mi řekl že se stalo něco podobného jeho kolegovi z práce. Vždy tankoval u Jet, potom jeho žena natanovala u Shell (aniž by to věděl) když tim autem potom jel, stěžoval si, že to nejde. Tak nevím. Teď už tankuju pouze u Jet a nějak se mi nechce zkusit Shell, abych pak nemusel čekat 600 km na nové tankování plné nádrže u Jet 
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Vzhledem k tomu, ze jsou v cesku asi dva nebo tri giganti,
kteri dale prodavaji benzin pumparum jako je Shell, Benzina,
OMV, Avanti, .... a ja nevim co jeste, je to temer jedno; leda ze by
clovek sbiral bodiky
Nekde o tom psali na netu - jestli o to jeste nekde zavadim
(a vzpomenu si na to), pridam sem odkaz.
Co se tyce Zelviho Poweru, do firemniho auta (fabia) jsem zkousel oba
(normalni i racing) a zadny vyrazny rozdil oproti N95 jsem nepozoroval.
Lil jsem to tam kvuli bodikum
kteri dale prodavaji benzin pumparum jako je Shell, Benzina,
OMV, Avanti, .... a ja nevim co jeste, je to temer jedno; leda ze by
clovek sbiral bodiky
Nekde o tom psali na netu - jestli o to jeste nekde zavadim
(a vzpomenu si na to), pridam sem odkaz.
Co se tyce Zelviho Poweru, do firemniho auta (fabia) jsem zkousel oba
(normalni i racing) a zadny vyrazny rozdil oproti N95 jsem nepozoroval.
Lil jsem to tam kvuli bodikum
JIZ PRODANA 4ZZ-FE Corolla E11LB 1,4VVTi 71kW-6000rpm/130Nm-4800rpm DO PRISTI TOYOTY SE DOCASNE LOUCIM
Tu masku jsem si dělal sám z té obič co tam byla akorát jsem vyřezal vnitřek a nechal jenom ten rámeček ten jsem zabrousil a nastříkal načerno pak už jsem jenom přidal tahokov a bylo hotovoKUBAJZZ píše:Já dávám Shell V-Power a není znatelný rozdíl mezi V-Power 95 a V-Power Racing 100 octane (krom ceny která je víc znatelná než nárust výkonu) akorát se mi zvedly emise po natankování 100 oktanového benálu a víc to kouřilo jinak nic.Známému se navíc trochu víc hřál motor ale měl renaulta to nebrat
No a k tomu srazu to bude asi problém protože jsem organizačně nepoužitelný člověk
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Veškeré moje vozy bez rozdílu byly/jsou moji mazlíci a proto si to přece zasloužily/zaslouží................jenom některé víc, a některé míň, hehe.Tygr píše:Charlie: Koukam, ze ji holcicku celkem rozmazlujes:o) To je dobre
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Vážená(ý) Terezko, přečti si, prosím tě, celý!! tento příspěvek a potom mi znovu napiš, čemu nerozumíš, jo?Terezka píše:Pro CharlieCh:
Mě teda při pohledu na fotečky dostala hlavně ta věc, že sis snížil podvozek. Mě každou chvíli znepříjemňuje život nízkej podvozek u tohoto auta a ty si ho ještě snížíš. Ale já tomu holt nerozumim....
OK, auto jsem nesnižoval já, je tak již koupené! Trable byly pouze ze začátku, než si člověk uvědomí, že sedí poněkud níž, zvláště koleno výfuku před posledním tlumičem, které je nějak prohlé směrem k vozoce. Na druhou stranu, při vyšším počtu vezených osob zase auto díky tvrdším pružinám míň klesne, takže to prostě neřeším. V jiném threadu zde je na toto téma trošičku delší pokec, plusy, mínusy atak. Ještě poznatek, na dálnici zhruba při 150 km/h (a chvilce strachuTerezka píše:No jednoduše, mám u svý Corolly občas problémy, že škrtnu o obrubník, nebo hrbol na nerovný cestě, auto mi připadá takhle nízký a ty máš ještě snížený podvozek.
Otázka: Nemáš s tím na našich silnicích trable?
P.S. Ano, jsem chlap.
S obrubníky nemám problém, neb po nich nejezdím, to jsem absolvoval kdysi se stařičkou, dobrou Š-100