7generace - vymena origo radia za jine 2din - aneb JBL audio

vše ohledně modelové řady Celica
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Myslel jsem origo Toy na to JBL (číňan má předpokládám 10+6). Díky.
Jen pro zajímavost: já tam mám nezapojený tohle: Obrázek :?: Pin 1 je živý pořád, pin 2 po zapnutí klíčku, pin 3 po zapnutí světel (dál jsem po tom nepátral). Origo rádio s CD měničem je plně funkční - zapojeno na modré konektory 10+6. I když ten 20pin na tom Tvým odkazu je mi taky nějakej povědomej ... Ale rozebírat to kvůli svý zvědavosti nebudu :D .
Ať se zadaří!
Kk
Celica 7g TS
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

diky moc!! Zkusim to poresit s amigos az dorazi redukce z USA a uvidi se. No a kdyz to nepujde tak s nejvetsi pravedpodobnosti cinan poputuje do bazaru a do auta nejake stare TOY JBL s MP3 misto CD changeru. Pravda na cinana si zvykam :-) slape to docela solidne a poresi hafo veci jako handsfree atd ale ten zvuk - to je zaklad....Jinak kdyby nekdo neco podobneho resil klidne piste - stravil jsem hodiny hledanim informaci a tak muzu alespon poslat linky (plati nejen pro Celica)
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Standitos
Člen Týmu

Příspěvek od Standitos »

To rádio se mi taktéž líbí asi po něm do budoucna taky půjdu :) má to všechno potřebný a pripojení na couvací kamerku to má určitě taky že?
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Zdar. Pripojeni na couvaci kamerku to ma. Jako kazdy cinan to ma milion funkci. Navigace byla dost dobra. Rozmer presne bez redukci. Konektor primo na Toy. Ovladaci rozhrani se dalo zkousout i kdyz mi napr chybela nejaka vizualni odezva po kliknuti na nektera dulezita tlacitka na displeji s tim se nikdo moc nemazlil. Byt jsem vybiral co nejstrizlivejsi design interface presto to zejmena v noci razilo do oci. Nepodarilo se mi prijit na to jak zmenit pomer prehravanych avi na spravny rozmer. Srala ma barevnost LED pod tlacitkama (zelena) ale to jsou v zasade prkotiny.

Jinak podle me to stoji za zvazeni. Nejsem si jisty jestli se nevyplati priplatit za kvalitnejsi a treba bazarove. Funkcne to rozhodne stoji za to. Do obyc aut pro nekoho kdo nebaziruje na kvalitnim zvuku urcite. Ale do celi ? Me osobne se to nepodarilo propojit tak aby to kvalitne hralo - jasny mam nejakou silenou tovarni konfiguraci - ale i tak - na webu v zahranici se pise ze to jak jsem to mel zapojene by melo byt ok. Zvuk mi prisel plochy. Nicmene za cenu do 8tis si myslim ze to presne odpovida.

Jeste pro poradek dodam :-) ze existuje i alternativa s navigaci primo od Toy ale ty jsou pomerne drahe a tezce k sehnani i v zahranici. Jako urcity kompromis se mi jevi navigace Scion /defakto Toy/ kterou jsem nasel i za 500dolaru. Ta pasne primo do otvoru Celi a je o polovinu levnejsi nez bazarova Toy navigace. http://www.scion.com/assets/tutorials/n ... index.html
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Standitos
Člen Týmu

Příspěvek od Standitos »

Právě se mě líbí to , že je přímo na toyoty takže sedí rozměrama a konektory (odpadají zuzné problémy a bastlení se zapojením). To zelený podsvícení sem myslel že pujde zmenit tak to je teda spatny ;)celý podsvícení v autě chci modry tak to by bylo blbý.
říkal jsem si že možná radši víc zainvestuju ale pak už jsou ty lepší az kolem 20 000,- to už je zbytečný.A zase ta levná čína na aukru to je taky hrůza.Chce to najít dobrej kompromis. Ta sranda do scion je parádní ale mám pocit že tam problikl nápis ALPINE tak to bude raketa za to :D
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

OT: známej má v autě tohle: http://www.clarion.com/cz/cs/products/2 ... 48550.html . Je s tím spokojenej 8) . Akorát ta cena je trochu jinde :( .
Celica 7g TS
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Tez zvazuji neco podobneho ale bazarove. Ale je to totalni pruser. Budto jsou to tajemni prodavajici kteri neberou telefony nebo je obratem pryc. Mimochodem novy majitel cinana je se zvukem spokojeny :-)
TheLostHeaven
Člen Týmu

Re: 7generace - vymena origo radia za jine 2din - aneb JBL a

Příspěvek od TheLostHeaven »

Ahoj, mám problém se zadními repro - hraje jen pravý. Redukce z ISO taková -> http://i.ebayimg.com/images/a/(KGrHqZHJEMFChWKQ8ZKBQrj2SuUCQ~~/s-l1600.jpg
Koukal jsem, že do originálního konektoru reproduktorů jde do redukce 5 kabelů, z redukce do rádia ale už jen 4. Neměl by někdo schéma zapojení originálního konektoru? Případně fotku nebo aspoň barvy kabelů, které jsou ke kterému reproduktoru? Jedná se o ten menší konektor ze dvou, ten je pro zadní repráky.
'99 Celica VVTi
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Cus zkus hledat v anglictine. Toyota audio wiring harness atd. Urco to neco najde.
TheLostHeaven
Člen Týmu

Příspěvek od TheLostHeaven »

Nalezeno, nicméně bez barev vodičů: https://www.celicahobby.com/tech3/album ... e_0944.jpg
'99 Celica VVTi
Odpovědět

Zpět na „Celica“