Zdar. Pripojeni na couvaci kamerku to ma. Jako kazdy cinan to ma milion funkci. Navigace byla dost dobra. Rozmer presne bez redukci. Konektor primo na Toy. Ovladaci rozhrani se dalo zkousout i kdyz mi napr chybela nejaka vizualni odezva po kliknuti na nektera dulezita tlacitka na displeji s tim se nikdo moc nemazlil. Byt jsem vybiral co nejstrizlivejsi design interface presto to zejmena v noci razilo do oci. Nepodarilo se mi prijit na to jak zmenit pomer prehravanych avi na spravny rozmer. Srala ma barevnost LED pod tlacitkama (zelena) ale to jsou v zasade prkotiny.
Jinak podle me to stoji za zvazeni. Nejsem si jisty jestli se nevyplati priplatit za kvalitnejsi a treba bazarove. Funkcne to rozhodne stoji za to. Do obyc aut pro nekoho kdo nebaziruje na kvalitnim zvuku urcite. Ale do celi ? Me osobne se to nepodarilo propojit tak aby to kvalitne hralo - jasny mam nejakou silenou tovarni konfiguraci - ale i tak - na webu v zahranici se pise ze to jak jsem to mel zapojene by melo byt ok. Zvuk mi prisel plochy. Nicmene za cenu do 8tis si myslim ze to presne odpovida.
Jeste pro poradek dodam

ze existuje i alternativa s navigaci primo od Toy ale ty jsou pomerne drahe a tezce k sehnani i v zahranici. Jako urcity kompromis se mi jevi navigace Scion /defakto Toy/ kterou jsem nasel i za 500dolaru. Ta pasne primo do otvoru Celi a je o polovinu levnejsi nez bazarova Toy navigace.
http://www.scion.com/assets/tutorials/n ... index.html