SCV ventily, Rav4,2.0D-4D-4WD,85kW

vše ohledně modelové řady Rav 4
sembik
Člen Týmu

Re: SCV ventily, Rav4,2.0D-4D-4WD,85kW

Příspěvek od sembik »

v.lesuk
Člen Týmu

Příspěvek od v.lesuk »

jozefvli píše:zdravím, potreboval by som radu kde sa dajú momentálne SCV objednať... RAVka začala po 4 rokoch od ich výmeny zase blbnúť, tentoraz dlhý štart a následne núdzový režim... nikde na nete som nenašiel dodávateľa ktorý ich má skladom... za každú radu budem vďačný...
Pokud stále hledáte dodavatele, můžu Vám poslat úplně nový SCV ventil...
Viktor_EX
Člen Týmu

Příspěvek od Viktor_EX »

hlásím se po nějaké době ... co se děje s naší RAV4

předem je třeba říct, že manželka trvale používá aditiva Mathy-Plus DA a čas od času koupím Mathy-AGR
... toyota jezdí jako víno. od počátečních problémů s EGR popř. SCV (kdy jsem byl teda z koupě toyoty velmi otráven) a následné trvalé aplikaci aditiv o problémech ani nevíme. motor krásně táhne až do max otáček, příležitostné zaváhání kolem 3000 ot je dávno pryč. motor chytá bez problému, jen startování nepřijde na jedno převalení, jako u mýho sorenta, ale tak jako by se motor roztáčí a postupně chytá. ale nastartuje bez problému na první pokus. jen je ho potřeba tak 3-4 vteřiny podržet.

celkový dojem zkalila dvouhmota asi před rokem (lamely byly ok, ale dvouhmota vyrezla a rozpadla se), ale bohužel. technik říkal, že na dvě ženský a 220tkm je to na spojku dobrý výkon. takže oprava 40tkc, nová, údajně kvalitní dvouhmota, a jezdí se dál. aktuálně máme asi 235tkm.
RAV 2.0 D-4D 2005 EURO III
kolfr
Člen Týmu

Příspěvek od kolfr »

Zdravím,tak jsem si koupil taky ravku 2.0 D-4D 4WD 2003.Po měsíci auto začalo škubat a ztrácí výkon,po 2000 ot/min už nechce táhnou vůbec a skáče jako koza.Řekl jsem si že ji dám do servisu toyota protože jsem si myslel že tam jsou odborníci,borec mi řekl že je špatný erg ventil a že mi ho vyčistí.Tak jsem zaplatil 2000 kč a auto stejně nejelo,při další návštěvě mi bylo zděleno že je asi špatný a že mi ho za 7000kč vymění za nový.Nový jsem si koupil a vyměnil sám(3500)Kč.
Auto stejně nejede,objednal jsem si nové SCV ventily tak to snad pomůže,už nevím co stím,známej mi říkal že prej lambda sonda ale v toyotě mi řekli že tam žádná není.Prosím o pomoc,už nevím co stím a asi budu mít žaludeční vředy :-) Díky za odpověď a snad i radu.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“