Zábava na páteční večer a noc...
V pátek odpoledne jsem se stavil v olomouckým Trendcaru (bývalá autorizovaná toyota, dnes honda). Na dotaz jaká směs patří do čeldy, řekli že zelená bude lepší. Řikám si OK. Prodali mi teda zbytek zelené origo směsi. Cca 2 litry v origo 5tilitrové bandasce.
U kámoša v dílně pak odpoledne proběhla rozborka PP brzdy. Pístek je lehce orezlej a po zabroušení lehce dírkatej. Ale naštěstí tak v půlce, takže mi ještě zbývá tak 10mm, než se po ojetí desek dostane na kritický místo. Mám čas na sehnání novýho. Hlavní problém s brzdama byl pravděpodobně na vodicích čepech. Ale ne přímo v čepech, ale jen v jejich prachovkách. Čepy se zdály úplně vpohodě, vazelína byla taky dobrá. Když jsme je vyčistil, rozhýbal a namazal tak se krásně hýbaly, ale vždycky po pár minutách zatvrdly. Až úplně nakonec jsem zjistil, že v místech, kde jsou prachovky "zacvaklý" v třměnu je pod nima bordel a ten tlačí na prachovky, zužuje díru pro čep a ten pak zatuhává. Po vyčištění paráda. Kola se krásně točí.
Až to bylo hotový a já měl ještě hodinku, než pudu na jedno, jsem se rozhodl vylít a nalít novou origo směs do chladiče. A to jsem neměl dělat.. Už docela unavenej jsem morot prolil asi pěti litrama demivody. Pak jsem vzal bandasku a začal lít tu zelenou sračku. Bylo mi divný, že pění.. Taky jsem si pak říkal, že nesmrdí, ba docela voní. Ale tak řek jsem si, že to třeba bude nějaká přísada.. Co se pak začlo dít, když jsem motor nahodil a zahřál.. Kurva oni mi prodali v bandasce od chladicí směsi směs do ostřikovačů!! A já debil to tam nalil!! Expanzka se začla chovat jako v pohádce hrnečku vař. Zelená zpěněná sračka tekla a tekla a tekla.. Určitě si řikáte, co jsem to za vola. Ale už jsem byl tak unavenej a spěchal jsem na pivo.
Každopádně asi v 10 večer hrozně pozitivní zjištění. Takže na hadicu, co vstupuje do chladiča napojena megahadica a na vstup chladiča druhá hadica. Kámoš hlídal výtok z motora a já dolíval čistou vodu do chladiče. Tak 20 litrů vody bylo potřeba prolít, než to přestalo pěnit

. Na závěr jsme to prolili demivodou a frkl jsem tam růžovou sračku, která byla po ruce v dílně. Po půlnoci jsem si odjel koupit do baru lahváče na doma, abych se trošku uklidnil. S klidem si teď můžu říct, že útroby motoru jsou fakt čistý.. Kurva oni mi prodali v bandasce od chladicí směsi nalitou směs do ostřikovačů!! A já debil to tam nalil!! Do servisu jsem jim pak ráno volal. Prodavač se omlouval a omlouval a omlouval a že si to s mechošem, co mu bandalsku dal do ruky, osobně vyřídí. Jak pojedu okolo, uvidíme, jak se k tomu postaví..
V nedělu pak konečně nasazeny nový pedálový krytky. Bylo je potřeba lehce ohnout do oblouky, aby seděly. Původí pedál plynu je mírně zmenšenej a do odpočívacího pedálu vrtnutý 4 minidírky a odpočinková podložka přišroubovaná. Sedí to dobře.