Vypnutie airbagu

vše ohledně modelové řady Yaris
Crake
Člen Týmu

Příspěvek od Crake »

Zdravim chlapi, kdyz uz jsme u toho airbagu - jakym zpusobem deakivujete ABG spolujezdce? Na boku je ovladani, ale reknete mi jak Vam to funguje?

- cekal jsem ze klicem jen otocim a normalne ho vytahnu (tak jak to funguje jako u jinych automobilek)
- realita je takova, ze musim drzet klic v pozici OFF a v teto poloze rychle vytahnout, jinak mi to zase skoci do pozice ON (je tam nejaka pruzina nebo neco takoveho, ktera to tahne do pozice ON)

Je to normalni? Jak to funguje Vam?
Toyota Yaris Dream 1,0 VVTi
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Robi mi to iste na corolle, takze to bude normalne podla mna, ma to aj svoju logiku co sa bezpecnosti tyka.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Pozri sa.. ak sa ti to rozsvieti pri zapnutí spínacej skrinky a po nastartovaní nezhasne,čiže ti to bude svietiť celú dobu ,tak ho máš vypnutý.Ak sa ti to rozsvieti pri zapnutí spínacej skrinky a po tom ako sa motor nastartuje kontrolka aerbagu zhasne,je zapnutý.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ja neviem ale pri jednom aj pri druhom aute ked dam do polohy Off airbag tak tam aj ostane pokial ho nedam do polohy On
petsvk
Navigátor

Re: Vypnutie airbagu

Příspěvek od petsvk »

Ešte źe som nezakladal novú tému , dodatočné ďakujem za vysvetlenie , uź som mal v úmysle návštevu servisu , dnes som to skúšal a fakt bud´ zhasne alebo ostane svietiť , Yarisko asi vie napísť iba OFF , ON ho nenaućili :D :D :D
Toyota Yaris II, 1.3 VVT-i, 2008
Odpovědět

Zpět na „Yaris“