Nooojo v sobotu ráno se to nedá stíhat... příště musim vyrazit v pátek, ale jako 200km v sobotu a pak pokračovat... nooo to si zase právě potřebuju odpočinout, a v tom šíleným vedru obzvlášť, fakt takový tropy nedávám... já sem přijel někdy v 11:30 cca a v tom vedru sem přemejšlel chvíli že cinknu a budu se někde škvařit dál, ale po pár pivkách a ocáknutí kebule v ledový vodě sem usoudil a ty motorky všude... že budu relaxovat... prostě bych musel přiject v pátek... a ideálně za normálního počasí... kdyby nebylo takový vedro tak bych se připojil, ale byl sem rád že sem v cíli... prostě sem měl pivní náskok no nesmim si dělat takovej náskok... ani sem se nestih navečeřet jakej sem měl náskok... safra

měl sem náskok a přitom sem byl po zadu... jojo zkusim to zkorigovat příště, ale nechci 32°celsia ve stínu... to prostě nedávám
Jojo prostě 6h náskok v pivečkách je znát... tedy cca 6+ víc pivek... těžko se to pak synchronizuje... ale jo chtěl sem ject v pátek, ale zase brácha byl v práci do večera a furt přemejšlel jestli vzít Yamaha mašinu... tak sem to nehrotil... příště ale jedu teda v pátek... a howgh tak to bude

sem v tom vedru přemešlel při muzice (a to sem si jí fakt vychutnával při pohledu na ty mašiny), že by byl skvělej zimní sraz, fakt že zimní... já sem měl stejně zimní barumky

lenost mi nedovolila přezout

ale jo v tom 32° psycho vedru sem snil o zimním srazu... proč by to vlastně mělo bejt jen v létě? a v tropech? skombinovat to se snowboardem, lyžema, čimkoliv někde jo to by bylo zajímavý... místo kempu nějakej ok obyč hotel, penzion poblíž sjezdovky, kde by mě nevyhodili za opilství

haha no joooo... o tom sem tak snil v těch tropech... zatim to nebylo a podle mě by to stálo za zkoušku... do celic se prkna i lyže vejdou... do dalších toyot taky i bez boxů... tohle by se mi líbilo...

celica nebo toyota gang na horách...