Bluetooth vs Android
Re: Bluetooth vs Android
to Wisdom..wisdom píše:No vida, to jsem si asi mel nejdriv poradne precist manualKdyz ja jako ajtak zasadne manualy necut
)
Telefon mam M7.
Mas stejny model jako , tka s te zeptam, jestli se dostanes do kontaktu? Ja muzu v pohode sparovat bud jenom pro telefon, jenom pro media nebo oba , ale nefunguje vse jak bych si predstavoval.
Prijmout hovor neni problem ,ale do kontaktu se nepodivam ani nahodou. Volat bych asi mohl v pripade, ze bych mel ulozenou hlasovou volbu u kazdeho kontaktu. Ale jinak nic. Jeste i 10tilety parrot vidi kontakty a tohle relativne nove auto ne.
U muziky muzu posouvat nahoru dolu pisnicky, ale album nebo folder neprepne.
Jak to mas ty?
Auris 1,6 Valvematic, 2010, LUNA
Corolla 1,6 VVTi, 2002, SOL
Corolla 1,6 VVTi, 2002, SOL
Zjistil jsem zvláštní problém.Mám nový telefon(Honor 3c 4.2.2.),normálně jsem ho spároval s bluetooth,ale když mi někdo volá,tak po zmáčknutí tlačítka přijmout na obrazovce se to samo přepne do modu audio a dál můžu mluvit jen přes telefon.S předchozím telefonem ZTE V970 4.0.2. jsem žádné problémy neměl.Neví někdo,čím to může být?
Zvlastni, se tremi telefony Sony a ted i Nokii jsem nikdy nemel zadny problem...
Corolla 1.6 Valcematic CVT Active Trend+ 2017
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
Také řeším problém s BT a Android. Na S4 mini Android 4.4.2 a Toyota Touch 2 Panasonic CV-VS74F4AE s firmware 010188 mi všechny kontakty nasypal do konce abecedy a nevím, jak ho přimět, aby je zařadil do správné položky. S4 mini je přitom v seznamu kompatibilních mobilů a jediný, co neumí je prý e-mail. Zajímavý je, že email v seznamu kompatibility je jen u jednoho typu mobilu. Jaký máte firmware a nechával si ho někdo upgradovat?
Tak to je naprd.Nevím,co s tím.Jestli je to někde v nastavení rádia,nebo telefonem...
Edit:Uff,taková blbost.Měl jsem v telefonu nastavené ztlumit hovor překlopením(nevím proč?).No a jak tek ten telefon v kabeli klouzal,tak to vždy vyplo.Kdyby se to někomu hodilo...
Edit:Uff,taková blbost.Měl jsem v telefonu nastavené ztlumit hovor překlopením(nevím proč?).No a jak tek ten telefon v kabeli klouzal,tak to vždy vyplo.Kdyby se to někomu hodilo...
Ahoj.
Mám telefon Sony X Compact - fungoval s Toyota Touch 2 bez problémů.
Minulý týden jsem aktualizoval Android na verzi 8.0 Oreo a od té doby mi nejde telefon spárovat
Respektive se spáruje na pár vteřin a pak na displeji telefonu vyskočí hláška, že aplikace bluetooth byla ukončena a bude restartována, pak se zase spárují cca na 3 -5 vteřin a zase restart a tak furt dokola - nepoužitelné
V mobilu bych asi chybu nehledal, protože s jiným mobilem/zařízením se spáruji bez problému. Viděl bych to asi na nějakou aktualizaci TT2.
Tak jenom, jestli někdo nemá podobnou zkušenost ...
Mám telefon Sony X Compact - fungoval s Toyota Touch 2 bez problémů.
Minulý týden jsem aktualizoval Android na verzi 8.0 Oreo a od té doby mi nejde telefon spárovat

Respektive se spáruje na pár vteřin a pak na displeji telefonu vyskočí hláška, že aplikace bluetooth byla ukončena a bude restartována, pak se zase spárují cca na 3 -5 vteřin a zase restart a tak furt dokola - nepoužitelné

V mobilu bych asi chybu nehledal, protože s jiným mobilem/zařízením se spáruji bez problému. Viděl bych to asi na nějakou aktualizaci TT2.
Tak jenom, jestli někdo nemá podobnou zkušenost ...
TOYOTA Auris TS Hybrid 2017 

A ako sa ti prosím ťa aktualizoval sám od sebaTT2? Či si mal auto v servise? Pokiaľ viem aktualizácia TT2 je možná len vynútením, servisným zásahom. Samo od seba to neurobí.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Kocúr, to si zle prečítal alebo dobre prečítal a zle pochopil 
Jemu sa aktualizoval android v mobile.

Toyota Auris TS 1.6 Valvematic 2017 Active Trend+
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
"V mobilu bych asi chybu nehledal, protože s jiným mobilem/zařízením se spáruji bez problému. Viděl bych to asi na nějakou aktualizaci TT2."sofer píše:Kocúr, to si zle prečítal alebo dobre prečítal a zle pochopil
Ty si tieto dve jeho vety vysvetluješ akože si myslí, že to je spôsobené aktualizáciou androidu??

TT2 je predsa Toyota Touch 2.
Ano, přesně - aktualizoval se mi Android v mobilu. Toyota touch 2 je stále stejná verze od výroby.
Zatím jsem našel na internetu toto :
Try this workaround:
Unpair both devices from each other.
Go to Settings -> System -> About phone -> tap multiple times on "Build number" until you enable "Developer options"
Go back to Settings -> System -> Developer options -> Networking -> Bluetooth AVRCP Version -> Choose AVRCP 1.4 or 1.5
Restart your phone
Pair devices and test.
Vyzkouším odpoledne po práci a dám vědět
Try this workaround:
Go to Settings -> System -> About phone -> tap multiple times on "Build number" until you enable "Developer options"
Go back to Settings -> System -> Developer options -> Networking -> Bluetooth AVRCP Version -> Choose AVRCP 1.4 or 1.5
Restart your phone
Pair devices and test.

Ja to chápem tak, že riešenie problému vidí v aktualizácii TT2.
Aby to spolupracovalo s novym androidom.
Aby to spolupracovalo s novym androidom.
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic 2017 Active Trend+
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
Honda Civic Aerodeck
Škoda Felicia
Škoda 100
Rozhodne to skôr rozchodíš keď nejako poprestavuješ veci v androide vo fone. Pretože ak by si mal čakať na aktualizáciu TT2 tak sa teplo obleč a pre istotu si vezmi k čakaniu Pomsta oceána od Schätzinga. Tá má 1002 strán. To totiž chvíľu potrvá. Toyota je známa svojim hodne laxným (a to vravím veľmi slušne a kulantne) prístupom k softvérovým aktualizáciám. 

Tak tohle řešení nefungujegepard75 píše:Ano, přesně - aktualizoval se mi Android v mobilu. Toyota touch 2 je stále stejná verze od výroby.
Try this workaround:
Restart your phone
Pair devices and test.

A vrátiť sa späť k pôvodnej verzii androidu v smarfone neide?
Ja mám android 7.0 v lg g5 a prenos kontaktov či hudby nieje problém. Smsky mi ale neprenesie.
Ja mám android 7.0 v lg g5 a prenos kontaktov či hudby nieje problém. Smsky mi ale neprenesie.