Omylem povolený přívod paliva

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
panjo
Člen Týmu

Omylem povolený přívod paliva

Příspěvek od panjo »

Kamarádi prosím pomozte, omylem jsem při výměně svíček /nevěděl jsem kde je hledat/ povolil trochu to zadní stříbrné palivové vedení s benzinem. Myslel jsem, že to jsou budou svíčky, ale to jsou asi vstřikovací jednotky, že. Hned jak trošku benzinu vyteklo jsem jej zase prišrouboval zpět. Pak jsem pochopil, kde jsou ty svíčky a vyměnil je za nové. Motor mi chvíli nechtěl naskočit, ale po čtvrtem startování už předl jak má. Dojel jsem v pohodě asi 5 km do krámu a šel nakoupit. Pak zase chvíli nechtěl naskočit a má asi menší otáčky. Zdá se, že se zvzdušňuje, poraďte mi co s tím. /benzin 1,3 1.2006/ Diky.
aczasa
Věčnej rejpal

Re: Omylem povolený přívod paliva

Příspěvek od aczasa »

Jen se to zda, nebo to tak skutecne je? Benzinovy motor ma odstredive cerpadlo v nadrzi a neni citlivy na zavzdusneni. Takze pokud opravdu je vse v poradku, tak si benzin sam najde cestu do valcu. Pokud jsi ale rozpojil vedeni s benzinem a spatne jej dal dohromady, tak ti nezbyva nez to opravit - bud opet rozebrat, vycistit (jeslti je co) a pretesnit (jestli je jak). Dalsi otazka je co na to ty svicky, jestli tam neni nejakt zakopany pes.
Back in Czech.
panjo
Člen Týmu

Re: Omylem povolený přívod paliva

Příspěvek od panjo »

Jediný co ještě udělám, že dám zpět ty starý svíčky, nastartovat a uvidím jak se to bude chovat, pokud se to zlepší, pak je chyba v svíčkách, pokud to bude stejné, pak to palivo. Nic jsem nevyndaval, to přívodní vedení jen lehce povolil, objevil se trochu benzín a vše zase utáhl, vůbec by mě nenapadlo, že by tady mohlo být něco špatně. panjo
Odpovědět

Zpět na „Yaris“