Rekonstrukce bytu - nová KUCHYŇ

Tlachání o všem - bez zaměření!
gooffyy
Věčnej rejpal

Příspěvek od gooffyy »

já měl to samý s kuchyní asi před 4 roky. Objednal jsem si ji... a řekli mi termín kdy ji dovezou... tak jsem den před zlikvidoval starou.... a nic...
po 14dnech intenzivního telefonováni a otravování dotyčného člověka sem se dozvěděl že nebyla zadaná do výroby... záloha 80.000.- se mi tak nějak začala strácet. a to byl listopad...kempingový vařič jako provizorium nestačilo na furt a vánoce jsme strávili u rodičů...

potom jsem objednal jinou u soukromníka a ten byl přesný.

Pak jsem vyhledal adresu dotyčného člověka a ten (prej nebyl doma) tak sem se svěřil jeho ženě a rodině, aby viděli jakyho maji doma "hajzla".a že na ně podám trestní oznámení,
O pár dnů později panáček začal komunikovat, a do 14dnů jsem měl naštěstí všechny prachy zpět...

Tímto varuju před jakoukoli spoluprací s Petrem Gunčevem.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

gooffyy píše:Pak jsem vyhledal adresu dotyčného člověka a ten (prej nebyl doma) tak sem se svěřil jeho ženě a rodině, aby viděli jakyho maji doma "hajzla"...
Tohle u mě nepomůže, protože je to celý rodinný klan, a všichni vědí o co jde...Štefan Rýchlik (doporučující), jeho matka Anna Rýchliková (Zástupce firmy Astra-Slovakia) i její rodiče Štefan a Margita Rýchlikovi (majitelé firmy).

Jen pro dokreslení a kompletnost:
Výpis z obchodního rejstříku:
http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=5106&SID=5&P=0

Zajímavost: Seznam dlužníků vůči úřadům práce (netušíte, koho tam najdete) (dokument RTF!)
www.upsvar.sk/buxus/docs//dokumenty/Zoznam_dlznikov.rtf

Koukal jsem také, že na slovenském ToyKlubu je Rýchlik stále aktivní :-/ asi jim tam taky napíšu román.
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avensis Slovakia »

ZMAXXX: Chlope vôbec ti nezávidím situáciu, sakra tu aj s hajzlom :evil:
Kľudne napíš na Toy klub SK nech si prečítajú o ňom. Mňa tiež furt otravoval len čo som sa prihlásil furt vypisoval, chcel mi volať jak dajaká děvka na dráte :lol: našťastie som mu nedal číslo :D Je aktívny furt, píše na stránku minule bol na mini zraze v ich okolí. Viem si predstaviť typ aký je, tvári sa že všetko je v pohode ako by sa nič nedialo, kecá tlachá sračky tvári sa že je kamárat. HNUS velebnosti. Neznášam tieto typy ľudí.
Ja by som ti odporučil aby si kontaktoval našu tv Markíza, majú relácku LAMPÁREŇ a pár fakt dobrých moderátorov čo sa nehambia a rýpu sa v takíchto hajzloch ako je firma Astra a spol. Ozaj tú relácku by som premenoval na LUMPÁREŇ nakoľko je to 90% obsah o tom ako dajaký smrad napálil ľudí (plastové okná, rôzne stavebné práce atď) Ver tomu že by sa pustili do toho keby si im opísal problém aký máš.
Ak by nechceli tak máme ďalšiu relácku REPORTÉRI na STV, aj tam sú správni ľudia ktorí vedia riešiť hajzlov bez hamby a sú nezávislí :wink:
Poprípade ak by si súhlasil mohol by som byť tvoja slovenská spojka :lol: a pomohol by som ti v tomto probléme ak by si chcel kontaktovať TV u nás. Ak by to nebolo trestné tak okamžite sadám do auta beriem duralovú pálku čo mám v rohu a idem do ASTRY :lol:
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE :-D
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

:!: :!: :!: :!: Dlžníci na poistnom :!: :!: :!: :!:

Rychlik Štefan
Poisťovňa: Sociálna poisťovňa
Adresa: SNEZNICA 52, SNEZNICA
Dlh na poistnom: 5 064,03 EUR
Stav platný k: 30.11.2011

RYCHLIK ŠTEFAN
Poisťovňa: Všeobecná zdravotná poisťovňa
Adresa: 52, 02332, SNEŽNICA
Rok narodenia: 1981
Dlh na poistnom: 1363,91 EUR
Typ platiteľa: Samoplatitel

Názov (Meno)/ Adresa / Dlh na poistnom
ASTRA-SLOVAKIA, SPOL. S R.O.
Poisťovňa: Všeobecná zdravotná poisťovňa
Adresa: BELANSKÉHO 203, 02401, KYSUCKÉ NOVÉ MESTO
IČO: 31620957
Dlh na poistnom: 1252,11 EUR
Typ platiteľa: Zamestnavatel

ASTRA-Slovakia, spoločnosť s ručením obmedzeným
Poisťovňa: Sociálna poisťovňa
Adresa: BELANSKEHO 203, KYSUCKE NOVE MESTO
Dlh na poistnom: 5 590,49 EUR
KarlosCZ
Věčnej rejpal

Příspěvek od KarlosCZ »

zrejme slusnej oddil... a jeste ma tu drzost tady placat nesmysly
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

cze 13tis... pekne... plus dlzoba zmaxovi a x,y podobnym ludom...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Avensis Slovakia
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avensis Slovakia »

Toto odpísal mne na môj komentár čo som tu napísal :lol:
Citácia:
ahoj,, kedy som ta otravoval ako devka na drate? Trochu prehanas,, proste som si chcel pokecat o toyotach,, nikdy nie o blbostiach,, a s tou palkou tiez brzdi,, mama je momentalne v rakusku, kde isla pracovat na dlhy firmy... ja som nikoho neokradol,, moja hlupost bola, ze som sa ponukal s pomocou, ale to asi nikto neuveri,...

Jo hošánku to ti nikto nezbaští že makáte na dlhy firmy.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Celica GT SS II LSD chladič prevodovky + jazvečík (jezevčík) OZZY a EDDIE :-D
Corolla AE92 Gt-i "89 liftback
Yamaha WR

ex. Carina E
ex. Avensis T22 D4D 2,0
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

ahoj, ako postupujes? nieco nove?
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

gabko24 píše:ahoj, ako postupujes? nieco nove?
Už žádný postup. Bohužel.

Nikdo se mnou ani nekomunikuje, na slovenské straně již policie případ odložila.

I přes možnost někoho obvinit a žádat náhradu to dojde k tomu, že s.r.o. ručí jen do určité sumy. První dlužník je ale stát (viz odkazy výše), a tudíž, vzhledem k dluhům firmy, jsem až za hodnotou ručení...a tudíž je žaloba irelevantní - sežere čas a peníze, ale nic z toho nebude.
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

v Čechobanánistánu je to stejné, ručení 200,000,- V případě dluhů se musí nejdřív nakrmit stát. Vždy.

Někdy je ten "divoký východ" s vlastními "zákony" docela fajn. prostě přijde chlap s palicí a podrtí pár prstíků... :roll:
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmaxxx »

však na to
1/ nemám žaludek
2/ mám dost rozumu ;)

Ne že by mě to ne$ralo, 1300€ fakt není málo (pro mě tedy rozhodně ne), ale za blbost se platí...
zmaxxx
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Rekonstrukce bytu - nová KUCHYŇ

Příspěvek od zmaxxx »

Kdysi jsem napsal na FB zprávu Rychlíkovi, jen tak, ze zoufalství. Nyní jsem našel ve spamu odpověď.
Zbyněk píše:Nazdar, jak se žije z kradených peněz? Kolik lidí jste celkem okradli?
Rychlik píše: Ahoj,, sorry, ze so msa neozval skor, ale cokolvek som kedy povedal, tak sa objavilo na klube a v zmysle ktory nebol pravdou. JA neviem ako sa zije z ukradnutych penazi, ja som z nich neminul ani korunu. A kolko ludi sme okradli? Ver mi, ze ani jedneho. AJ ked tebe sa zda ze teba ano. V roku 2013 som dokoncil dve zakazky, ktore firma vzala a neurobila,, a neboli to male zakazky,, jedna bola dvere a zarubne do celeho domu. Cele to vyslo uplne ale uplne inak ako som to povodne zamyslal. Mne firma mojich rodicov sposobila 4 exekucie, na ktore si moja manzelka vzala uver, ktory budeme splacat este 4 roky. Keby si mi neveril, tak vsetko mam na papieri,, aj uver, aj nasledne zaplatene exekucie. Mojou najvacsou chybou ktoru som kedy urobil bolo, ze som mojim rodicom chcel pomoct,, ale nie v okradani ako si ty myslis, ale v zhanani zakaziek. Nanestastie prave ta tvoja ktora mala byt rozbehovou dopadla ako dopadla.. Cele podnikanie mojich rodicov dopadlo tak, ze mama ostala v rakusku a rozviedla sa s otcom. Teraz k firme,, je zrusena, a bola nariadena likvidacia,, ak chces, tak ti viem aj to poslat preskenovane. Neviem ake su postupy pri likvidacii,, niesom pravnik ani uctovnik,, ale jednu vec som si zistil,, a to, ze veritelia sa maju prihlasit k pohladavkam,, ale komu to ti neviem povedat. Ja som ti peniaze nevzal, ani som ti ich neukradol, chybu urobila firma. TO ze nikto ti nebral u nas telefon,, s tym som ja nevedel nic urobit,, ja osobne som ti ani nevedel povedat co s tym,, a mama a otec neviem preco nebrali,, k tomu co si dal na net,, moj otec sa vola tak isto ako ja,, dlhy co si napisal len jeden z nich je moj, a ten uz som si zaplatil. Mame s manzelkou plan, ze ak sa nedostanes k peniazom za dalsie 4 roky, tak po splateni toho uveru co mame teraz si vezmeme este jeden na zaplatenie penazi co si poslal na linku. Ja som vzdy bol k druhym cestny,, a chcem ostat aj k tebe. Moc sa ti ospravedlnujem za problemy ktore si mal a mas,, a ci mi uveris alebo nie,, ja som ta nechcel podviest, ani som ta nepripravil o ziadnu korunu z tych penazi co si poslal. Cele to bola chybne fungovanie firmy,, inak ja som v tej firme nikdy nepracoval na papieri,, len som makal ako otrok.. a tak som aj dopadol.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“