Kupa jazdeneho Priusu 3 gen.
-
- Člen Týmu
Re: Kupa jazdeneho Priusu 3 gen.
Chcem sa touto cestou este raz podakovat pri.us-ovi za cenne skusenosti a moznost zviest sa v Priuse 2.gen. Jeho auto je v skvelych rukach a verim, ze ho caka kopa stastnych km. Ja som teda opat blizsie ku kupe Priusu, i ked stale nemam LIVE skusenost na 3.gen. Ine auta uz ale ani nezvazujem, je to proste nakazlivy zivotny styl 

Úplně životní styl asi ne, ale zařadíš se do skupiny, která je trochu napřed. Je pak fajn potkávat hybridy a elektromobily. V sobotu jsme na objezdu schválně dávali přednost narvanému BMW i3. Předtím v Holešovicích bronzový P2. V neděli v Hloubětíně Tesla S85 z UK. Včera chvilku po Průmyslové s černým "Levis" P3. Dnes v Hostivaři P2 stejné modré metalízy. Je to prima, patřit do společnosti, která minimalizuje svou stopu na životním prostředí 

Prius II 2007
-
- Řidič
zoberme do úvahy výrobu trakčnej batérie, tak tá stopa na životnom prostredí bude značná.ale spotrebu máme menšiu ako bežné benzíny a do servisu chodíme len na predpísaný servis a nie stále niečo opravovať ako tie smradlavé nafťáky 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Automaticky předpokládám že taková továrna na akumulátorové články plní normy pro ochranu životního prostředí. Zatímco spalovací motory šíří binec úplně všude neomezeně. Tam je ten rozdíl.
Prius II 2007
z globalneho hladiska su zatial hybridy rovnaky problem ako solarne clanky.
Mozes robit co chces, ale skladaju sa z tazkych kovov, ktorych spracovanie je mimoriadne narocne na zivotne prostredie. Samozrejme radsej sa o tom nehovori.
Zlepsujete ovzdusie vo svojom meste, ale tym vsetky pozitiva koncia.
Mozes robit co chces, ale skladaju sa z tazkych kovov, ktorych spracovanie je mimoriadne narocne na zivotne prostredie. Samozrejme radsej sa o tom nehovori.
Zlepsujete ovzdusie vo svojom meste, ale tym vsetky pozitiva koncia.
Z mého pohledu: hybrid je pro mě primárně technická lahůdka, ověřovací laboratoř technologie, jejíž velkosériové zvládnutí je nutnou podmínkou skutečného průlomu ekologie a závislosti na ropě. Fakt nemám pocit, že já se svým autem zachraňuju planetu každou deckou paliva. V tomhle smyslu udělám nejlíp, když budu sedět na zadku a nikam nepojedu. Pro ekologii v dopravě toho nejvíc udělali pánové Graham Bell a Tim Berners Lee. A ano, čím víc budu mít v autě baterek současné generace, tím čistší bude vzduch v mém městě a tím víc musím přivřít oči nad tím, co se děje v Podkrušnohoří, Africe a Číně.
Bližší košile nežli kabát - jezdit musím, tak to prostě je a já s tím nic nenadělám. To ježdění stojí nějaké peníze a v Priusu za to ježdění platím minimum. Asi tak...udo píše:Z mého pohledu: hybrid je pro mě primárně technická lahůdka, ověřovací laboratoř technologie, jejíž velkosériové zvládnutí je nutnou podmínkou skutečného průlomu ekologie a závislosti na ropě. Fakt nemám pocit, že já se svým autem zachraňuju planetu každou deckou paliva.
Zeman není můj prezident
Já si srovnávám průměr, druhý kousek je papánek 

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
No teď jsem si to po sobě přečetl a samozřejmě tady chybí ta druhá část - ježdění v Priusu je pro mne relax, to auto nemusím řídit, ale jen tak lehce jej ovládám. Je to pro mne svým způsobem příjemný relax, když už musím jezdit, tak ať mne to obtěžuje minimálně a to Prius splňuje vrchovatě. Každou jízdu v něm si užívámmida píše:Bližší košile nežli kabát - jezdit musím, tak to prostě je a já s tím nic nenadělám. To ježdění stojí nějaké peníze a v Priusu za to ježdění platím minimum. Asi tak...udo píše:Z mého pohledu: hybrid je pro mě primárně technická lahůdka, ověřovací laboratoř technologie, jejíž velkosériové zvládnutí je nutnou podmínkou skutečného průlomu ekologie a závislosti na ropě. Fakt nemám pocit, že já se svým autem zachraňuju planetu každou deckou paliva.

Zeman není můj prezident
čau Mark,Mark Me_clash píše:Chcem sa touto cestou este raz podakovat pri.us-ovi za cenne skusenosti a moznost zviest sa v Priuse 2.gen. Jeho auto je v skvelych rukach a verim, ze ho caka kopa stastnych km. Ja som teda opat blizsie ku kupe Priusu, i ked stale nemam LIVE skusenost na 3.gen. Ine auta uz ale ani nezvazujem, je to proste nakazlivy zivotny styl
ja som z bratislavy a behám tu na priuse tretej generácie

-
- Člen Týmu
Hello tomijasan, velmi ma tesi, ze si postrehol moj post, lebo debata sa tu zacala uberat trochu inym smerom...
Bol by som naozaj vdacny keby sa nam podarilo zorganizovat v BA stretnutie nad Priusom 3. gen
Skusme sa teda dohodnut cez SZ.
Bol by som naozaj vdacny keby sa nam podarilo zorganizovat v BA stretnutie nad Priusom 3. gen

Skusme sa teda dohodnut cez SZ.