kto (samo že kvalitne so zárukou) a za koľko repasuje turbá?
Ďakujem za každé info

Ahoj všichni.dusta píše:Dnes som skúsil naliať do nafty Reiniger diesel podľa odporúčania a vyzerá že to funguje
M2T je stejná blbost jak ten benzín, možná před 20ti lety, kdy i renomované značky pump při plnění cisteren přidávali benzín aby to nezamrzalo, ale to byly uplně jiné motory než jsou teď, tak jestli nechceš opět problémy tak tankuj jen naftu bez řepky a jestli se bojíš zamrznutí, tak bez řepky je zamrznutí dál. Jinak použij arktickou naftu kde je petrolej a bez řepky nebo aditivum.rafík píše:Ahoj všichni.dusta píše:Dnes som skúsil naliať do nafty Reiniger diesel podľa odporúčania a vyzerá že to funguje
Zdá se mi,že všechny tyto problémy jsou kolem paliva. Moje Ravka D4D taky nejela,ztrácela se na 3000 ot. a víc nešla. Studené starty o ničem.
Nový filtr paliva to neřešil. Tady na fóru jsem pročetl kde co. Nějak jsem si to sesumíroval dohromady a zatím mám po problému.
Nový pal. filtr,vyčistit váhu vzduchu,do nádrže jsem koupil nějaký US přípravek docela drahý /cca 300,- za 1,5 dcl/ Po vyjetí nádrže už tankuju jen Vervu u Benziny.
Do plné nádrže dávám 1.5 dcl M2T oleje a teď v mrazivém období na 50lt nafty 1lt benzinu.
Studené starty "na drc". teplé totéž. motor točí 4000ot. "víc je mi ho líto"nic se neozývá a konečně jede tak jak má.
Jo a hlavně koupil jsem novou baterku. 95 AH 830A.