terrence píše:ahoj tomas. ako si riesil hudbu v tom frajerkinom aute? dal si len dozadu ovaly, alebo aj cosi naviac (amp,sub)? uz konecne by som aj ja chcel vylepsit zvuk v jardovi, tiez je z belgicka a preto by som rad vedel, na kolko vyslo to frajerkino audio. btw. pouzil si origo radio alebo dal nove? dik

Ahoj, zatial som to iba poprepajal, na vysky som napojil tie origo 13-ky vo dverach a natiahol som dozadu kable. Radio ostalo origo, zadne plato je niejake prtave, neviem co s tym porobili, ja mam asi o 20cm dlhsie to plato a kolmejsie operadla na zadnych sedadlach. Chcem tam dat niejake koaxialne 13-ky. Frajerka nechce do toho investovat, nema garaz, byva v Petrzalke a uz jej dost veci pomyzlo
Ak potrebujes zhruba cenove relacie, napr. kamarat nechaval origo radio, daval 4k zosik (6000 Sk), dopredu komponentne 16-ky (4000 Sk) a dozadu ovaly (2000 Sk). Vsetko kupoval Mac Audio, vyslo ho to na 12 000 Sk, akurat mal problem, ked zapojil vyvody z radia do vysokourovnoveho vstupu na zosiku, tak mu piskalo v reprach. Musel kupit dva menice (800 Sk/ks) na nizkourovnovy vystup a prestalo to.
Ja som vyhodil cely panel s radiom, kupil som panel s 2 DIN otvorom (origo Toyota cca 2000 Sk), do jedneho otvoru som dal radio a do druheho take stupidne budiky od Calibru (niejako mi tam odkladacia schranka vadila). Elektrika je v pohode, kupil som redukciu TOYOTA-ISO, napichal tam povodne konektory co boli v origo radiu a druhu stranu som pichol do radia. Vsetky kable sedeli, po pusteni svetiel, podsvietenie radia stmavlo....