Studeny motor.. Piskani?
Studeny motor.. Piskani?
Ahoj.. No pri nastartovna mi motor vydava divny zvuk.. Ze by alternator? Remen... Co mam udelat aby to nepiskalo? 

1.6VVTi Prodam
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Studeny motor.. Piskani?
pokud je to řemen tak ho více napnout...Avensis píše:Ahoj.. No pri nastartovna mi motor vydava divny zvuk.. Ze by alternator? Remen... Co mam udelat aby to nepiskalo?
Re: Pískání
remen aj mne to piskalo ale uz je to ok 

No, nevím jak moc velké síly tento řemen přenáší, ale - jsou vážně tak velké, že by mohl prokluzovat? Jasně, pokud je špatně napnutý, není co řešit. Taky to může být ložisko, nemusí být ani vadné (zatím), může jít jenom nasucho, možná uhlíky v altiku, možná by to chtělo kamaráda, který by poslouchal (nejlépe s hadičkou v uchu) odkud to může být.
S těmi namazanými brzdami.....raději bych to moc veřejně neradil, ať tě pak někdo neuhání, že to četl jako zaručenou zprávu na netu a teď nemá auto...manželku...obojí
lidi jsou různí
Na kterémsi motoristickém webu jsem četl aprílový článek, který pojednáva naprosto přesvědčivě o leštění kanálů pomocí jemného akvarijníko písku pomalu odsypávaného před sání vzduchu motoru na 3000 otáčkách. Samozřejmě byla napsaná výstraha, aby před tímto aktem byla odmontovaná váho vzduchu, aby nedošla k její úhoně...ale to jsem lehce odbočil k offtopicu
Nicméně, dotazů bylo hafo

S těmi namazanými brzdami.....raději bych to moc veřejně neradil, ať tě pak někdo neuhání, že to četl jako zaručenou zprávu na netu a teď nemá auto...manželku...obojí

Na kterémsi motoristickém webu jsem četl aprílový článek, který pojednáva naprosto přesvědčivě o leštění kanálů pomocí jemného akvarijníko písku pomalu odsypávaného před sání vzduchu motoru na 3000 otáčkách. Samozřejmě byla napsaná výstraha, aby před tímto aktem byla odmontovaná váho vzduchu, aby nedošla k její úhoně...ale to jsem lehce odbočil k offtopicu

Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D