Mám po GO nebo přestavbě motora Toyota - kde, kdo , jak ?
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám po GO nebo přestavbě motora Toyota - kde, kdo , jak
ten je snad ještě krásnější než 1.gen Celdy.... na Celica srazu ti budem držet místo u Zabatsu 

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Zdravím =)
Měl bych na Vás zkušené tady taky takový dotaz...
Už nějakou dobu bych si rád pořídil jiné auto a moc se mi líbí Celica 7.generace. Načetl jsem tady toho na fóru o ní poměrně dost. Vzhledem k poruchovosti motoru u těchto Celic jsem zde četl mimo jiné i názor, že je dobré si koupit poškozenou a nechat si jí opravit, ať pak člověk není překvapen... Chtěl bych se tedy zeptat na Váš názor, našel jsem tuto srandu http://auto.bazos.cz/inzerat/37313253/T ... ca-LPG.php . A rád bych se zeptal jaký je Váš názor. Nebo spíš pokud je to co jsem vymyslel alespoň trochu dobrý nápad, jestli by se tu ozval někdo kdo má zkušenosti s GO motoru nebo kdo ho rovnou i dělá a prozradil, kolik to může stát
Jo a jen malý dodatek, to že to jezdí na LPG jsem si všiml a ne, nevadí mi to.
Měl bych na Vás zkušené tady taky takový dotaz...
Už nějakou dobu bych si rád pořídil jiné auto a moc se mi líbí Celica 7.generace. Načetl jsem tady toho na fóru o ní poměrně dost. Vzhledem k poruchovosti motoru u těchto Celic jsem zde četl mimo jiné i názor, že je dobré si koupit poškozenou a nechat si jí opravit, ať pak člověk není překvapen... Chtěl bych se tedy zeptat na Váš názor, našel jsem tuto srandu http://auto.bazos.cz/inzerat/37313253/T ... ca-LPG.php . A rád bych se zeptal jaký je Váš názor. Nebo spíš pokud je to co jsem vymyslel alespoň trochu dobrý nápad, jestli by se tu ozval někdo kdo má zkušenosti s GO motoru nebo kdo ho rovnou i dělá a prozradil, kolik to může stát

Jo a jen malý dodatek, to že to jezdí na LPG jsem si všiml a ne, nevadí mi to.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nevim proc stejný dotaz pises do nekolika témat,tady navic OT.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp