Celica 7 generace - vrzani od zadni napravy na vetsich hrbec
Celica 7 generace - vrzani od zadni napravy na vetsich hrbec
zdarte. uz z toho silim. Od zadni napravy při vetsim hrbu kde se auto zhoupne - velky retarder nebo i ostra zatáčka - se mi ozyva z prave casti u zadni napravy docela hlasite vrznuti, na mensim to zni jako klepnuti, ale jak je zhup vetsi jde slyset vrznuti
Problém je, ze když je mokro - tak se neozve nic. Jsou tam nove zadni tlumice, dobre kosti na nápravách, i nejake silentbloky po vymene proste celkove je naprava cajk a vrzalo to i před vymenou. Tohle me však nici. Je to jakoby vrzal nejaky cep, ulozeni pruzny atd. proste nejaka kravina co když se namoci ztichne > neresil jste někdo něco podobného? Trosku jsem na to ze spodu koukal, a docela hodne kloubu je v blizkosti vyfuku tak je mozne ze něco z toho duvodu vrze - blizkost tepelných zmen (je to vzadu v pravo)

> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Re: Celica 7 generace - vrzani od zadni napravy na vetsich h
hele a nejsou to dorazy zadniho vika kufru? precejen to viko neco vazi a ty gumy se vymackaji a pak uz to dobre nesedi a muze to vrzat, znam par lidi co uz to menili
Celica ZZT230, 2000, black
zdar - ne ne nejsou ty jsem namazal 

> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dorazy zadního víka kufru na 5G... už bylo na čase
new, starý jsou už fakt K.O.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

microne cus - co ti to dělalo když to bylo KO? ja koumal ze to z neceho necham brachovi vyrobit pac ty stare jsou KO od doby co jsem auto koupil a vzhledem k predpokladane cene mi to prijde trosku jako neprakticke reseni..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
guma byla prostě vymačkaná, sračkoidní, ještě je (stačí oční kontakt a ohmatání-na sračky)... sem línej to vyměnit
zejtra to snad přešroubuju 25 let ale vydržela cca 
no něco to stojí, ale tak já mam celi rád, a je hodná... v evropě nebylo tohle zboží... muselo se to poslat z japan
možná první celi co si tohle objednala... ale prostě ta guma původní už netěsní... nedrží ty zobáčky z kapoty... kaput. ne že by jako nedržel kufr, ale zbytečně flákneš s kufrem + víko nebude vibrovat při dírách. tak. nějak.

no něco to stojí, ale tak já mam celi rád, a je hodná... v evropě nebylo tohle zboží... muselo se to poslat z japan

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Jasny. Na 4generaci i poslední generaci to mam tez...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dorazy kufru vyměněny... na 1 straně se mi to povedlo povolit (2 mini šroubky) ale na druhý ani omylem... vyvinul sem sílu jako na záchodě (2 dny mě bolela ruka jak sem se snažil) a nic... musel sem zaject k rambovi mýmu mechanikovi... ale ten se s tim povolením 2 šroubků mrcajzlil taky teda 10 minut než se mu to povedlo... ale povedlo
to bych nedal ani kdybych byl na steroidech
Ale povedlo se.... gumy nový a teď stačí kufr jen jemně přibouchnout, resp. přivřít, nemusí se s tim "mrdnout" jako doposavaď. ps: šroubky nešly povolit, protože tam byl původní lak (přilepili se) a zažraly se do něj... ne že by byly zrezlý... byly jako nový. good upgrade, doporučuju. ps: ty turecký tlumiče kufru doporučuju, to je teda síla když je 20°celsia a víc... jednou rukou neni možný kufr zavřít, oběma těžce... člověk tlačí a řekne " ty vole, to je síla...
I like that!!!!" je to solidní posilovna

Ahoj, resim uplne stejny problem s vrzanim od zadni napravy akorat ze na Corolle e 11 hatchback. a pokud to sou ty gumy z kufru poradite mi kde bych je vunec nasel ? akorat ze kdyz mam otevrenyj kufr a zhoupnu s autem tak to stejne vrze.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
netlem> na víko kufru zapomeň, u toyot vržou jen a pouze silentbloky převážně příčnejch ramen, možná i podélný... ale ty míň, ty i když jsou vyšoustaný tak většinou nevržou... příčný tedy.
musí si někdo vlézt pod auto a poslouchat když budeš skákat v kufru a vrzat... dá se to najít i rukou, když ze spoda týpek zatlačí, přestane to... pak musíš rameno vyndat, změřit přesnou vzdálenost mezi středama ramene (délku)- tam kde jsou šrouby, a průměr díry na šrouby... a když tohle budeš mít změřený, můžu ti pomoct... v corollách je borčus, musel bys to prostě změřit. jde ovzálenost ramene mezi středama děr, kde jsou silentbloky.... délka a pak průměr na šroub... když budu mít tyhle údaje, můžu něco najít. Corolly maj spoustu variant, a neni možný najít to pravý bez měření.
musí si někdo vlézt pod auto a poslouchat když budeš skákat v kufru a vrzat... dá se to najít i rukou, když ze spoda týpek zatlačí, přestane to... pak musíš rameno vyndat, změřit přesnou vzdálenost mezi středama ramene (délku)- tam kde jsou šrouby, a průměr díry na šrouby... a když tohle budeš mít změřený, můžu ti pomoct... v corollách je borčus, musel bys to prostě změřit. jde ovzálenost ramene mezi středama děr, kde jsou silentbloky.... délka a pak průměr na šroub... když budu mít tyhle údaje, můžu něco najít. Corolly maj spoustu variant, a neni možný najít to pravý bez měření.

Kazdopadne ti dekuji za upresneni problemu, ale jelikoz sem levorukej tak to budu muset dat nekam, kde si stim kluci poradi 

Konkretne u celica 7gen i kdyz vzadu neco vrze neda se to nasimulovat skakanim v kufru. Tam to dela kdyz je auto nahore v zdvihu nnikolv dole pri stlaceni tlumice. Diky za tip na ramena nicmene je to porad dost obecne. Gumy v kufru to nejsou...
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mě vržou plasty v kufru a ještě mi nadskakuje poslední dobou plato a to mě totálně deptá...
Plato mam mimo auto - nedal jsem jej od pocatku. Pokousel jsem se to nejak podlozit a uspech nic moc...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Zadní plato v kufru mam v celi už pár let přitěsněný na 5g... ze stran jsou gumy, který jsou lepící z jedný strany a pak ještě vložený zespod... a okej.... ale i kdyby tam nebyly tak to je jen detail já bych vám přál project se v XV, to byste zapomněli raz dva na nějaký plato
ale jo vystlaný to mam taky... tyhle gumy sem našel v práci... nevim na co byly... ale čornul sem 2 sady
asi 20ks a hodí se to... pár jich mam i jako dorazy dveří na celice, kde to trochu vrzalo při změně teplot, mrazech... se jakoby dveře třely o palubku (plast o plasto kůži)... tak maj po tření
jo je to vlastně podobný a možná 100% to bylo i na to určený... totiž jsou to podložky pod reproduktory... gumový a z jedný strany lepící... good matroška
doporučuju + i na XV už je mam, ale z venčí jako doraz sklápěcího držáku na SPZ v předu... taky praktický + jako tlumící matroš pod zadní spz při zavírání kufru... parádní... (original znělo zavření kufru jaksi... jako zasraná plastová vibrační rána) teď perfecto... dokonalost musí bejt
takže ne jen pod repráky... do auta ven i dovnitř... supr.