Problém s přihlášením - 1.8 kombi
Problém s přihlášením - 1.8 kombi
Nechal jsem si dovezt z Nemecka Carinu 1.8 kombi, rok vyroby 1997, oznaceni v nemeckem tech. prukazu je T19U, motor 7A-FE a pri snaze ji v CR prihlasit nastal necekany problem.
Na dvou stanicich STK v Liberci, kde jsem se o to pokousel, nemaji potrebne udaje v databazi k provedeni kontroli, resp. chybi oficialni udaje o rozvoru a spotrebe.
Zatim nepomohly telefonaty ani maily do Toyoty v Lbc ani Praze.
Diky foru se mi podarilo nalezt manulal, ktery obsahuje alespon udaj o rozvoru.
Chci vas poprosit - potrebuji OFICIALNI udaj (oskenovany z letaku Toyoty, servisniho manualu, apod.), ktery by mi mohl mistni dealer orazitkovat a ja tak mohl konecne svoji Carinu prihlasit.
Na dvou stanicich STK v Liberci, kde jsem se o to pokousel, nemaji potrebne udaje v databazi k provedeni kontroli, resp. chybi oficialni udaje o rozvoru a spotrebe.
Zatim nepomohly telefonaty ani maily do Toyoty v Lbc ani Praze.
Diky foru se mi podarilo nalezt manulal, ktery obsahuje alespon udaj o rozvoru.
Chci vas poprosit - potrebuji OFICIALNI udaj (oskenovany z letaku Toyoty, servisniho manualu, apod.), ktery by mi mohl mistni dealer orazitkovat a ja tak mohl konecne svoji Carinu prihlasit.
Avensis 2.2 D-CAT kombi '07
Auris 1,6 Dual-VVT-i - prodáno
Carina E 1.8 kombi '97 - prodáno
skusal si aj importera (www.toyota.cz) ?
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
tak gratulujem a prajem vela stastnych a bezporuchovych kilometrov.
noze prezrad, ako sa to podarilo, ak mozes
noze prezrad, ako sa to podarilo, ak mozes

'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
Nebylo to jen tak 
Nejdrive jsem kontaktoval oficialni dovozce v Praze. Vymenili jsme si nekolik mailu, prohovorili mnoho minut telefonicky a bez vysledku. Tak jsem se mailem obratil primo na evropskou centralu v Bruselu. Napsali mi, ze stejny dotaz dostali take z prazske pobocky a ze zjisti, zda jsou pozadovane udaje k dispozici. Prekvapive asi nejsou, protoze se od te doby neozvali.
Tak jsem prohledaval dal internet a nasel ke stazeni manual. Udaj o rozvoru v nem je, ale ta zatracena spotreba opet chybi.
Pokracoval jsem v hledani. Na foru jsem nasel par spratelenych dusi, kteri vlastni stejny model jako. A jeden z nich byl tak ochotny, ze mi ofotil a poslal velky technicak.
Huraaa!!! Konecne udaj o spotrebe!!!
Vsechno jsem to vzal s sebou k mistnimu prodejci Toyoty. Ochotny pan si vsechno prohledl, overil a napsal mi potvrzeni.
Na technicke kontrole byli spokojeni a bez problemu jsem prosel.
Rikal jsem si, ze nejhorsi mam za sebou, ale to jsem jeste nevedel co na me chysta urednik na registru vozidel.
Povrzeni od mistniho oficialni dealera Toyoty neuznal.
Tak jsem zase zacal komunikovat s Prahou. Poslal jsem jim ofocene vsechny dokumenty, ktere jsem za tech nekolik dni nashromazdil.
Slecna, ktera ma tyhle veci nastarosti slibila, ze mi potvrzeni posle. Svuj slib dodrzela, a ze se nezminila o tom, ze me to bude na poste stat 600,- Kc, je uz jen malou skvrnkou na krasnem potvrzeni.
Urednik na registru vozidel spokojene zamrucel a jal se zadost vyrizovat.
Ted uz jen cekam, az nekdo vypise velky a maly technicak, dojde do skladu pro znacky, nalepi na ne nalepky o technicke a emisych posle mi SMSku. Myslim, ze za 10 minut by se to dalo zvladnout, ale stalo by to dost korupcnich penez.
Oficialne na to maji mesic, ale verim, ze to bude drive.

Nejdrive jsem kontaktoval oficialni dovozce v Praze. Vymenili jsme si nekolik mailu, prohovorili mnoho minut telefonicky a bez vysledku. Tak jsem se mailem obratil primo na evropskou centralu v Bruselu. Napsali mi, ze stejny dotaz dostali take z prazske pobocky a ze zjisti, zda jsou pozadovane udaje k dispozici. Prekvapive asi nejsou, protoze se od te doby neozvali.
Tak jsem prohledaval dal internet a nasel ke stazeni manual. Udaj o rozvoru v nem je, ale ta zatracena spotreba opet chybi.
Pokracoval jsem v hledani. Na foru jsem nasel par spratelenych dusi, kteri vlastni stejny model jako. A jeden z nich byl tak ochotny, ze mi ofotil a poslal velky technicak.
Huraaa!!! Konecne udaj o spotrebe!!!

Vsechno jsem to vzal s sebou k mistnimu prodejci Toyoty. Ochotny pan si vsechno prohledl, overil a napsal mi potvrzeni.
Na technicke kontrole byli spokojeni a bez problemu jsem prosel.
Rikal jsem si, ze nejhorsi mam za sebou, ale to jsem jeste nevedel co na me chysta urednik na registru vozidel.
Povrzeni od mistniho oficialni dealera Toyoty neuznal.

Tak jsem zase zacal komunikovat s Prahou. Poslal jsem jim ofocene vsechny dokumenty, ktere jsem za tech nekolik dni nashromazdil.
Slecna, ktera ma tyhle veci nastarosti slibila, ze mi potvrzeni posle. Svuj slib dodrzela, a ze se nezminila o tom, ze me to bude na poste stat 600,- Kc, je uz jen malou skvrnkou na krasnem potvrzeni.

Urednik na registru vozidel spokojene zamrucel a jal se zadost vyrizovat.

Ted uz jen cekam, az nekdo vypise velky a maly technicak, dojde do skladu pro znacky, nalepi na ne nalepky o technicke a emisych posle mi SMSku. Myslim, ze za 10 minut by se to dalo zvladnout, ale stalo by to dost korupcnich penez.
Oficialne na to maji mesic, ale verim, ze to bude drive.

Avensis 2.2 D-CAT kombi '07
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Krhel: Vidím, že jsi z Liberce. Jen tě chci upozornit na Toyota Federal Cars. Žádní borci to nejsou, ochota taky nic moc. Neuměj ani pořádně vyměnit čelní sklo!
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.