Gumová rohož pod levou nohu

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
jees
Navigátor

Gumová rohož pod levou nohu

Příspěvek od jees »

Tak jsem zjistil, že ta originální gumová rohož, co dávájí do Yarise je docela naprd. Protože mám Hybrida s automatem, tak si levou nohu pořád vozím na tý levý šikmý ploše (viz. obrázek). Teď, asi po dvou měsících, jsem zjistil, že ta plsť, nebo co to vlastně je, začíná být docela dost ošoupaná. A co teprve, jak to bude vypadat po roce... to tam bude díra až na karoserii :cry: Tohle teda kluci japonský moc nedomysleli...

Proto se ptám, neřešil jste to někdo? Nemáte tip, kde by se dala sehnat rohož, která by zakrývala i tu levou šikmou plochu?

Trochu jsem googlil a našel jsem jenom rohože podobné těm originálním nebo ty e-shopy nemají vůbec aktuální fotky, takže se z těch obrázků nedá poznat, co by mi nakonec přišlo.

Díky.
Přílohy
gumova_rohoz.jpg
(182.82 KiB) Staženo 1778 x
aczasa
Věčnej rejpal

Re: Gumová rohož pod levou nohu

Příspěvek od aczasa »

Tak kup sportovní pedály a tam patří opěrka na nohu. ;-)
Back in Czech.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

no aj keby si mal iné rohože, maximálne by mali iné-možno hlbšie okraje, takže nohu by si mal aj tak stále opretú o koberec... :? :? nalep tam nejakú gumenú podložku čo určite predávajú v tuning shopoch - ako píše aczasa 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
jees
Navigátor

Příspěvek od jees »

Tak jsem nakonec na jednom e-shopu sehnal přesně to, co jsem potřeboval :D Viz. obrázek.

Je to sice na ne-hybridního Yarise 2011, takže na HSD nesedí zadní rohože (HSD je má vykouslé kvůli baterce), ale to mi nevadí. Stejně jsem potřeboval jenom ty přední a ty sedí jak prdel na hrnec :D Já jsem maximálně spokojený.

Kdyby někdo potřeboval něco podobného, tak jsem to kupoval tady: http://www.autohotarek.cz/gumove-koberc ... is-od-2011
Přílohy
gumova_rohoz2.jpg
(129.78 KiB) Staženo 1662 x
Tomi87
Navigátor

Příspěvek od Tomi87 »

jees píše:Tohle teda kluci japonský moc nedomysleli...
Netvrdil by som, že to kluci japonský nedomysleli keďže je to úplne bežná vec napríklad v Priuse. Skôr to je o šetrení nákladov na výrobu a tým pádom snaha stlačiť koncovú cenu auta čo najnižšie. Veď predsa cena je ten hlavný dôvod prečo človek kupuje auto tejto veľkosti, čiže zákazníci by to mali v konečnom dôsledku oceniť.
Prius 2012
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Yaris“