Senzor vniknutí, Senzor náklonu k alarmu

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
Jezura
Člen Týmu

Senzor vniknutí, Senzor náklonu k alarmu

Příspěvek od Jezura »

Dobrý den,

od dubna mám nové Verso zakoupené společně a alarmem a senzorem náklonu k alarmu. Jedná se o alarm VSS1. Na zkoušku jsem se zamknul v autě, tím pádem aktivoval alarm, počkal 30 s než se alarm opravdu zapne a čekal až senzor vniknutí vyhodnotí moje pohyby v autě jako narušení a začne řvát. Nic se ale nestalo. (Alarm sám o sobě funguje, to jsem vyzkoušel odemknutím auta pomocí klíče - to řvát začal.)

Přikládám fotky toho, co jsem si myslel, že je ten senzor vniknutí, a ptám se, jestli je to opravdu ono. V návodu k autu se píše něco o tom, že senzor vniknutí se zruší tlačítkem na stropní konzole, žádné takové tlačítko tam nemám. V návodu k alarmu se píše, že senzor vniknutí se zruší centrálním zamykacím tlačítkem a to tak, že se toto při otevřených dveřích řidiče zmáčkne 3 x po sobě.

Takže já teď nevím, jestli ten senzor vniknutí mám nebo ne.

A k čemu je ten senzor náklonu k alarmu?

Děkuji.
Přílohy
DSC07235.JPG
(31.82 KiB) Staženo 986 x
DSC07236.JPG
(25.05 KiB) Staženo 986 x
aczasa
Věčnej rejpal

Re: Senzor vniknutí, Senzor náklonu k alarmu

Příspěvek od aczasa »

Jo. Je to on. Ultrazvukovy radar pro interiér. A senzor náklonu je třeba pro případy odtahu auta nebo krádeže odtahovkou či jeřábem...
Back in Czech.
Jezura
Člen Týmu

Příspěvek od Jezura »

No dobře. Tak pokud je to ono, tak proč když jsem se v autě zamknul, zapnul alarm a naschvál dělal různé pohyby, tak ten senzor vniknutí nijak nereagoval? Je možné, že je špatně zapojený? Nebo jsem v tom autě měl vyvádět víc? Nebo když je, jak píšeš, ultrazvukový, tak si v autě zpívat?

Taky mi nejde do hlavy, proč dva různé návody tvrdí něco jiného ohledně jednorázové deaktivace senzoru vniknutí. Například pro případ placení na benzince a ponechání zamčeného psa v autě, aby ten senzor nespustil.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Může být vypnutý. Je to o zvoleném režimu. Víc nepomohu...
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Verso“