Čelda vs MRcha

vše ohledně modelové řady Celica
seba330
Člen Týmu

Re: Čelda vs MRcha

Příspěvek od seba330 »

stenky píše:
seba330 píše:AW11 jsou krásný, jenže špatně sehnatelný, a když už tak s mega korozí a ještě se špatně shánějí díly co jsem tak vyrozuměl..... jinak "THUMBS_UP" :mrgreen: :!: :!:
no, mozno aj preto mam jednu celu "nahradnu" AW11 rorobratu a ulozenu v policiach v garazi :oops:
u nas sa teraz predava jedna zachovala, cervena :) ale uznavam ze starat sa o AW11 nieje uplna brnkacka, no je to jednoduchsie ako si vacsina ludi mysli

tak zas tolik autům nerozumím abych se v nich hrabal nějak více do hloubky ... :cry:

jako jinak jsem objednával u toyoty krytku na otevírací páčku kufru hdj80 a vyšla mě na 500 ... jsou to strašný vydřiduši....
nejde mi tam ještě stahovačka u řidiče, ale mám objednanou u auto kelly neorigo, ptze na vrakáčích je sice maji ale nefunkční, a já na tom svym mám spálený motorek.. takže to není jednoduché no.. nehledě na celkem rozsáhlou korozi která se rozlézá, jenže tím jak to není moje auto tak do toho nechci investovat, něco jinýho by bylo kdyby ta babča moje milovaná byla moje :)))
Odpovědět

Zpět na „Celica“