e11 1.6 hothach neni, ale zase pri svy vaze to asi taky nejhorsi nebude

ale ta 2.0 celda by byla zradlo no.. no vsak uvidime.. zivot jeste nekonci

Bingo!!! Jde právě o to jakto auto vypadá a jak bylo vymyšlený, takže Celica rovná se sportovní auto, hothatch vychází z toho z čeho vychází a tudíž rovná se hatchback. Aspoň tak usuzuji svým selským rozumem... Samozřejmě s hothatchem se dá užít srandy kopec i nějakej ten sporťák se dá samozřejmě zpráskat, ale pro mně to prostě sporťák nikdy nebude...gramo píše:To ve mě provokuje kacířskou otázku, čím by měla být FWD Celica lepší a sportovnější, než ostrý hatchback? Krom toho, že vypadá jako sporťák? Podvozek může být srovnatelně dobrý, ale hatch je kompaktnější, agilnější, poměr výkon/váha je taky leckdy lepší (i když se omezím na podobně stará auta a nebudu to srovnávět s nejnovějším Focusem RS).29Carlos píše: ... Píšeš sportovní Toyotu. Ve tvé cenové relaci pak jedině Celica, ... Našláplá Corolla, i když se s ní určitě srandy dá užít dost, zůstane jen ostrej hatchback, sporťák z ní nikdy nebude.
Nakonec i v rally Celicu T20 nahradila Corolla E11, i když tady už zase není řeč o FWD...
Přesně tohle jsem měl na mysli. Do puntíku souhlas!biscuit píše:ze se do toho jeste micham...
celica je proste auto, ktery vzbuzuje vetsi zajem na ulici. je napadnejsi, obdivovanejsi a majiteli v tomhle ohledu muze prinaset urcitej prijemnej feedback, kterej mu corolla neda. na druhou stranu se s tebou lecjakej dement, kterej vypousti tmavy oblaka dymu z vejfuku, bude chtit pomerovat, s cimz je treba bejt dopredu tak nejak vyrovnanej.
jde proste o to, zamyslet se, jestli jsem trosku exhibicionista, nebo seda myska. ja mam pro jistotu oboji, protoze i v my osobnosti jsou rysy oba a oboji mi urcitym zpusobem vyhovuje
kdyz uz jsem se sem do toho zase nasral, za sebe jeste jednou zopakuju: 3sge celica!
Podle mě pravda. Ale člověku to moc nedá ji prohnat. Já u tý svý už mám takovej chronickej strach, že zaklepe, a tak až po 10ti kilometrech točím 3tis otáček a po 15 4.5 a stačí. Jsem asi posera, ale stačí. Jsem spokojenej - ale ten strach mi těch 6tis+ nedovolíMyfune píše:uruem to to nesmíš cestou domů ale furt točit do red line. Stačí tahat do 4800 kdy to má max krouťák a někdy na chvíli třeba i do 5500 při předjíždění a není s motorem probém. Kdo tahá 7A-FE dlouhodobě nad 5000 ot, tak si měl prostě koupit dvoulitra a nemrvit fajne 1,8.