minisraz brno2

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

Kdo přijede na Minisraz k UH v Brně?

Anketa končí za čtv 30.11.2006, 20:14

přijedu
6
50%
nepřijedu
1
8%
snad přijedu
5
42%

Celkem hlasů: 12

Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

fannda píše:
Radus2,0Gti píše:No je to minisraz možná trošku ve větším, ale říkejme tomu minisraz, až jednou se všichni domluvíme na maxisraz tak to teprve bude masakr :onfire:
asi jako Buchlov??
:lol: :woot: to už by nás mělo být více ve čtvrtek. a nechme to na ten UH, když už jsme to nahodili. kdyby to bylo špatný, tak se dá přejet jinam, nebo příště se domluvit jinde. tentokrát bych to tedy už nechal tam, ať nejsou zmatky

:wink:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

takže

Příspěvek od fannda »

Co tenhle čtvrtek od 18,30hod na na spodním parkovišti pod ústředním hřbitovem.je docela málo času.pokud se chcete slézt tenhle týden
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: takže

fannda píše:Co tenhle čtvrtek od 18,30hod na na spodním parkovišti pod ústředním hřbitovem.je docela málo času.pokud se chcete slézt tenhle týden
a kdy jsi, proboha, myslel? :shock: Samozřejmě že se domlouváme už na tento čtvrtek, tzn. 30.11.2006 :) na tom "spodním" parkovišti u ústředního hřbitovu ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Eh...spodní a horní parkoviště? Chm...a čím se pozná "spodní" parkoviště krom hejna Celicek? =D ať se tam nemotáme, když jsme na UH nikdy nebyly - co bychom tam taky dělali?! =)

BTW až teprv teď mi došlo, že mám taky do 7 školu, tak to budu muset kvůli vám zatáhnout dřív, abych byla u Eagle v 7 a mohli jsme zajet za Váma...doufám, že si mé oběti ceníte =DDD
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Artie píše:Eh...spodní a horní parkoviště? Chm...a čím se pozná "spodní" parkoviště krom hejna Celicek? =D ať se tam nemotáme, když jsme na UH nikdy nebyly - co bychom tam taky dělali?! =)

BTW až teprv teď mi došlo, že mám taky do 7 školu, tak to budu muset kvůli vám zatáhnout dřív, abych byla u Eagle v 7 a mohli jsme zajet za Váma...doufám, že si mé oběti ceníte =DDD
ceníte?? to je přímo neocenitelná oběť našemu spolku :lol: 8)
jak se pozná spodní a horní nevim, vím že to velký mezi vídeňskou a heršpickou je u ústředního, a to v kopci do bohunic je u krematoria, takže prostě na tom spodním u ústředního hřbitovu ;)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Celerak2.0Gti píše: ceníte?? to je přímo neocenitelná oběť našemu spolku :lol: 8)
jak se pozná spodní a horní nevim, vím že to velký mezi vídeňskou a heršpickou je u ústředního, a to v kopci do bohunic je u krematoria, takže prostě na tom spodním u ústředního hřbitovu ;)
ježiši, jen ne další spolek =))) muzejních spolků mám už fakt dost =))) a díky za upřesnění, hlavně že nebudeme zajíždět rovnou do krematoria =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Artie píše: ježiši, jen ne další spolek =))) muzejních spolků mám už fakt dost =))) a díky za upřesnění, hlavně že nebudeme zajíždět rovnou do krematoria =D
tak sme banda bláznů no :P :twisted:
proč nechceš do krematoria?? aspoň by jsi už věděla, do čeho půjdeš :lol: 8)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Celerak2.0Gti píše: tak sme banda bláznů no :P :twisted:
proč nechceš do krematoria?? aspoň by jsi už věděla, do čeho půjdeš :lol: 8)
my s kamarádem z Pelhřimova máme v plánu tam založit muzeum a zároveň krematorium ;) takže neboj =D
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

jediňe UH.kdyby klekl motor,tak se s ním aspoň můžeme důstojně rozloučit :P
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

fannda píše:jediňe UH.kdyby klekl motor,tak se s ním aspoň můžeme důstojně rozloučit :P
a pak ho za pomoci Artie odvézt do Pelhřimova do krematoria??? :lol:
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Celerak2.0Gti píše:
fannda píše:jediňe UH.kdyby klekl motor,tak se s ním aspoň můžeme důstojně rozloučit :P
a pak ho za pomoci Artie odvézt do Pelhřimova do krematoria??? :lol:
moment, já tam zajišťuju tu muzejní stránku - zajištění odvozu zprostředkuje kamarádův otec z Pelhřimova, ten jezdí s autobusem, tak můžeme rovnou uspořádat zájezd... (to už je asi moc černej humor =/ )
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

no doufám že ondra tam bude,jelikož ostatním to beztak opět nevyjde.
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

fannda píše:no doufám že ondra tam bude,jelikož ostatním to beztak opět nevyjde.
a kdo je tu Ondra? :lookround:
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

celer rád
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Tak dnešní den nebyl moc šťastným. Můj Čmelák řekl a dost zaklepal na mě z motoru a tím jsem byl nucen ho odstavit. Tudíž na minisraz se nemám jak dostat. Tímto se teda omlouvám všem které jsem zburcoval. :(
RAV4 D-CAT
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“