fannda píše:asi jako Buchlov??Radus2,0Gti píše:No je to minisraz možná trošku ve větším, ale říkejme tomu minisraz, až jednou se všichni domluvíme na maxisraz tak to teprve bude masakr

fannda píše:asi jako Buchlov??Radus2,0Gti píše:No je to minisraz možná trošku ve větším, ale říkejme tomu minisraz, až jednou se všichni domluvíme na maxisraz tak to teprve bude masakr
a kdy jsi, proboha, myslel?fannda píše:Co tenhle čtvrtek od 18,30hod na na spodním parkovišti pod ústředním hřbitovem.je docela málo času.pokud se chcete slézt tenhle týden
ceníte?? to je přímo neocenitelná oběť našemu spolkuArtie píše:Eh...spodní a horní parkoviště? Chm...a čím se pozná "spodní" parkoviště krom hejna Celicek? =D ať se tam nemotáme, když jsme na UH nikdy nebyly - co bychom tam taky dělali?! =)
BTW až teprv teď mi došlo, že mám taky do 7 školu, tak to budu muset kvůli vám zatáhnout dřív, abych byla u Eagle v 7 a mohli jsme zajet za Váma...doufám, že si mé oběti ceníte =DDD
ježiši, jen ne další spolek =))) muzejních spolků mám už fakt dost =))) a díky za upřesnění, hlavně že nebudeme zajíždět rovnou do krematoria =DCelerak2.0Gti píše: ceníte?? to je přímo neocenitelná oběť našemu spolku![]()
![]()
jak se pozná spodní a horní nevim, vím že to velký mezi vídeňskou a heršpickou je u ústředního, a to v kopci do bohunic je u krematoria, takže prostě na tom spodním u ústředního hřbitovu
tak sme banda bláznů noArtie píše: ježiši, jen ne další spolek =))) muzejních spolků mám už fakt dost =))) a díky za upřesnění, hlavně že nebudeme zajíždět rovnou do krematoria =D
my s kamarádem z Pelhřimova máme v plánu tam založit muzeum a zároveň krematoriumCelerak2.0Gti píše: tak sme banda bláznů no![]()
![]()
proč nechceš do krematoria?? aspoň by jsi už věděla, do čeho půjdeš![]()
a pak ho za pomoci Artie odvézt do Pelhřimova do krematoria???fannda píše:jediňe UH.kdyby klekl motor,tak se s ním aspoň můžeme důstojně rozloučit
moment, já tam zajišťuju tu muzejní stránku - zajištění odvozu zprostředkuje kamarádův otec z Pelhřimova, ten jezdí s autobusem, tak můžeme rovnou uspořádat zájezd... (to už je asi moc černej humor =/ )Celerak2.0Gti píše:a pak ho za pomoci Artie odvézt do Pelhřimova do krematoria???fannda píše:jediňe UH.kdyby klekl motor,tak se s ním aspoň můžeme důstojně rozloučit