Na těch nosičích nedoporučuji šetřit. Sám jsem se dost vytrápil s levnější variantou. Nejhorší jsou ty za pár stovek z obchoďáku nebo od benzinky. Kromě pevnosti jde i o rychlost nasazení a sesazení. Dobré jsou Thule nebo Atera. Jdou rychle přichytit na auto a jsou zjevně kvalitně provedené.
Za mňa ako som písal tu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 15&t=24693 .Radšej neoriginálny s presahujúcimi priečnikmi lebo ako je vidieť na fotke vyššie, je strašne málo miesta medzi úchytmi. S presahujúcimi priečnikmi dáš aj 5 nosičov na bicykle alebo truhlu s dvoma bicyklami, poprípade si ich vieš rozložiť ďalej od seba a nezavadzajú ti riadidlá. Montáž je bez náradia ,za 5 minút hotová.
Za příčníky Toyota (výrobce Thule) 4.050,-Kč + zámky 300,-Kč + nosiče Thule ProRide591 3.200,-Kč, takže suma sumárum 7.550,- Kč. Do nosičů ProRide591 jsem šel po doporučení kolegy z práce a vůbec toho nelituji....rychlá montáž - nasunutí do drážek příčníků, zacvaknutí a zamčení. Rychlá montáž kol - jedno otočení upínacím kolečkem a páska přes zadní a přední kolo. Nosnost příčníků 50 kg, sedí přesně do prohlubní ve dveřích. Vzhledem k tomu, že parkuji na sídlišti, byla pro mne rychlá montáž a demontáž nosičů důležitá.
Yaris Selection Sapphire Smart 1,5 VVT-iE (111 k) 6 M/T Yaris 1,3 Terra Cool (2008) GREEN M.M. Nissan Almera 1.4 Škoda 110,105L,120LS