Na co si dát pozor ????

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
z.u.b.r
Člen Týmu

Na co si dát pozor ????

Příspěvek od z.u.b.r »

Zdravím všechny drivery.
Potřeboval bych pár rad a upozornění na co si mám dat pozor při koupě Yarise.. hledal jsem auto s malou spotřebou ,benzín a něco mě pořád hnalo sem.. Nwm ani jak se pohybuji roky za ty ceny ale koupil bych něco do 70 000 dá se sehnat už opravdu slušného ? Moje požadavky jsou :5.dveř , nízká spotřeba takže asi (1.0i) a a tažné.. to bych nutně potřeboval na převoz Motorky... to je asi tak vše.. neprodáváte někdo něco?? popřípadě nevíte o něčem co můžete doporučit? Děkuji za každou odpověď (pls pouze vážně.)
Toyota Yaris - 1.0
Rv: 2006 -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Kw: 51 -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- Obrázek-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
z.u.b.r
Člen Týmu

Re: Na co si dát pozor ????

Příspěvek od z.u.b.r »

Koukám že na yarise tažne nee... hm,,co nadělam-.--ma tu někdo na něm tažné?
Toyota Yaris - 1.0
Rv: 2006 -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Kw: 51 -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- Obrázek-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

tažné na yarise se dělá a vyskytuje se, ale je pravda, že v příručce se píše, že "Vaše vozidlo Toyota není určené k tažení přívěsu" ;-)
z.u.b.r
Člen Týmu

Příspěvek od z.u.b.r »

mam to pouze na prevoz motorky to by mělo stačit.. no a je tu nekde nejake info o autech? na co mam dat pozor atd ?? celkem mi vyhovuje toto vozítko Tažne 5.dveř http://auto.bazos.cz/inzerat/33735859/Yaris.php

je to dobre za ten peníz? nebo radeji ruky pryč at nejedu par set km PRO ŠROT.
Toyota Yaris - 1.0
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Chlapi neblbnite - podla mna je to kravina, že nemôžeš nič ťahať... :roll:
Možno tým myslelli extrémne prívesy-ako napr. Maringotky a podobné baráky...
Platí to len v prípade HYBRIDA. To zn. že ani Hybrid Yaris,Auris,ani Prius a iné hybridové vozidla nesmú nič ťahať. Akože taká fabia môže ale yaris nie ???
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
z.u.b.r
Člen Týmu

Příspěvek od z.u.b.r »

OK tak neřešme to tažne a pojdme už konečne k autu --- nebo to je tak dokonale od zacatku až po novej model??? nejak jsem se dokoukal že tam asi byl zlom v r. 2005 tak ted potřebuju poradit jak na tom byly starší a novější auta. ja bych hctěl spíš od toho roku 2005 ..
Toyota Yaris - 1.0
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

z.u.b.r píše:
je to dobre za ten peníz? nebo radeji ruky pryč at nejedu par set km PRO ŠROT.
To je Toyota a ni fabia ! 8)
Aký šrot po 160 tis.km ??? Tie motory (ak sa s ním jazdilo normálne) min. 400tis km. musia vydržat.
Cena je skvelá ale aký je ozajstný stav treba to vidieť a fyzicky vyskúšať. Pri jazdenkách ti samozrejme môže vždy hoci čo odísť a to je jedno či je to japan alebo korea :? Ťažko takto radiť. Je to ako u každej jazdenky - či niečo nebúcha,neklepe v motore,neťahá do nejakej strany,či to brzdí,štartuje na prvý šup a pod.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“