zvolavacia akcia stlpika riadenia Yaris II.
zvolavacia akcia stlpika riadenia Yaris II.
Zdravim, bol niekto na zvolavacke a menili mu stlpik riadenia, mne to dnes robili a vznikla mi nad volantom asi 2cm siroka medzera, kde mi moze hocico padnut, ked budem nieco davat do priehradky alebo z nej nieco brat a neviem co to moze potom sposobit s riadenim, ako ste na tom Vy , ktori ste boli na tejto zvolavacke? Tiez tam mate taku medzeru, ja sa to chystam zajtra reklamovat.
Toyota Yaris Terra 998 r.v.2008
Re: zvolavacia akcia stlpika riadenia Yaris II.
tu je foto
- Přílohy
-
- medzera.jpg
- (78.6 KiB) Staženo 965 x
STAVITELNY VOLANT,NEEE??ZKUS TO..
Tam by mala byť taká akokeby tvrdšia "sieťka" (látka) . Bud to tam zabudli dať nazad alebo ja neviem potom.. Normálne myslím to nie je. Mal so yarisa ako I tak aj II, no toto by som si asi všimol, pretože prach utieram naozaj skoro všade vrátane takýchto zákutí 

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
ano, je tam latka, ale ta vobec nezakryva celu medzeru, cize o nicom, predtym som to mala uplne zaplastovane, nic sa tam nemohlo dostat ani keby som chcela, evidentne mi vymenili stlpik riadenia z ineho typu Yarisa, ktory sice pasoval, ale plasty nie, na papieri mam spomenuty Urban Cruiser.
Skusim este nastavit ten volant a uvidim, ci sa zmensi ta medzera, dik za radu.
Skusim este nastavit ten volant a uvidim, ci sa zmensi ta medzera, dik za radu.
no tak nastavenie volantu do najvyssej polohy trochu pomohlo, uz ta latka viac brani padu predmetov za volant, ale nie je to to co byvalo, predtym som latku vobec nevidela a pasovalo to presne, ale s tym uz teda asi nic nenarobim
NAHORU,DOLU,DOVNITR A VEN.POLOHOVATELNE....MELO BY TO JIT..
-
- Navigátor
A nenechali slendriani tu latku zahnutu smerom dnu? Lebo povedzme si to narovinu, Toyta sice moze presadzovat kvalitu vo fabrike, ale v servise uz na vystupe ziaden japonec chybicky nehlada...
Toyota Yaris 009 1.33 Dual VVT-i, 5dv., biela
jakubbukaj píše:A nenechali slendriani tu latku zahnutu smerom dnu? Lebo povedzme si to narovinu, Toyta sice moze presadzovat kvalitu vo fabrike, ale v servise uz na vystupe ziaden japonec chybicky nehlada...

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid