Ne Hudba tak akorát spíš víc než míň, ale bez subwooferu v celi... basáček je doma sony, sousedka ho zbožňuje... ve 4 ráno, málem by už skoro nebylo subaru

ta pizda si furt stěžuje a bonzuje... doma sub jo, v autě neni potřeba, Fuji Live sound má výborný podání zvuku i bez subwooferu, i tak podlaha vibruje... fakt neni potřeba, doma jo, tady mi chyběj basy. v celi jsou ve dveřích 3 pásma magnaty, kde 1 zlobí

michael schumacher mimochodem... a v zadu kenwooody 2 pásma + 4 vejškáče... fakt v celi je klima akustický tak výborný, že sub by mi vadil... hudba je pro posádku a ne na otravování okolí... to se mi nedaří doma, ale bez subu doma by to nešlo, prostě ne. jiná akustika-špatná, člověk má pocit že mi snad ta sousedka žere, požírá basy...

kráva bonzácká
Ke kazetám bych se nikdy nevrátil... to je moc step back... minidisc sem měl jako provokaci proti CD... kdy MD byly recordable... a sofistikovaně ochráněný proti špíně a všemu, zapouzdřený jako kazety... byla to radost vsunout to medium, poslouchat jak se začíná točit... joj... tak konec... chyba ve vysouvání/zasouvání... od teď jen data....ale bránil sem se dlooouho

je to vlastně totožný jako celá celica... nemam takovou radost z novýho autoradia bez medií.... protože sem přišel o takovej ten klasickej požitek... vsunout, atd... a to samý je subaru XV, nemam z něj takovou radost a vůbec na něj nepospíchám, protože celica najednou nebude na blízku... je to fakt trochu smutný, nemůžu si pomoct.... i když ta na rozdíl od minidiscu fachá jak má

ale i když se jí nezbavuju, a budu se o ní starat, je to prostě divný... je to fakt droga... strašná

normální člověk se starým autem by se těšil a nemoh spát na nový auto... to u mě nejde... celica je zažraná, ale neni to špína

strašně zažraná nehorázně. Já fakt skoro cejtim smutek... i když jí neprodávám... to je šílená kárka

strašně šílená... kradeš mi i radost z jinýho auta... seš hustá