celiciny kalhotky (spodky)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: celiciny kalhotky (spodky)

Příspěvek od Paul87 »

Jak je vidno v mém profilovém podproslovu :) Auto není diskotéka! :) S tím jde ruku v ruce i filosofie, nechat tam pokud možno
vše origo, co se rádia týká, tak i celého auta (samozřejmě všechno je potřeba brát s rezervou). Pěkně ti Sony svítí, ale to už by mě sralo :D Doufám, že nejsi typ, který si to sere přes město s rukou z okýnka a nadupané "sabwůfry" pomalu rozkládají auto na díly tím, že jim hrají jejich vlastní frekvence. Z toho jdu vždycky do vývrtky :D Leč, proti gustu...Však to znáš :)
Po pravdě musím říct, že jsem byl zvukem origo výbavy Toyoty docela velmi mile překvapen :) Takže se opět uchýlím k původní myšlence a opráším kazety s Kelly Family, Lunetic, Dádou a tak podobě 8)
Potom pustím na plné kule "holčičku jahodovou" (Dáda P.) a zahanbím subwoooferáky :D

PS: Nějak se nám vlákno o kalhotkách dostalo do jiných sfér :D Jooo a nemá někdo kazetu s Dádou? Nemůžu sehnat :D
Toyota Celica GT, ST202, 3S-GE (129 kW)
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

Mám rád hudbu, to samozřejmě. A mám rád auta. Nějak mi nepřijde lákavé mít v kufru místo prostoru, kam si případně dát zavazadla nějaké repro atd. Jak jsem psal..Proti gustu ;) Je to jen můj osobní pohled na věc..Pro mě to jsou jen kila navíc.
Nechtěl jsem se tím nikoho dotknout a jestli sis všiml, celé jsem to psal ve srandě a nadsázce. Stejně tak i kazety, které musím oprášit :) Tak nepřekrucujme fakta :P

A mimo jiné, autorádio pouštím v autě opravdu jen v koloně atd. Raději poslouchám zvuk motoru. Neslyšet jej kvůli muzice, by mě asi trochu mrzelo, když už mám auto jako je Celica :)
No a protože jsem i veteránista, tak si vážím origo rádia. Velmi špatně se pak shání :)

PS: Bacha na revma v lokti :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ne Hudba tak akorát spíš víc než míň, ale bez subwooferu v celi... basáček je doma sony, sousedka ho zbožňuje... ve 4 ráno, málem by už skoro nebylo subaru :-) ta pizda si furt stěžuje a bonzuje... doma sub jo, v autě neni potřeba, Fuji Live sound má výborný podání zvuku i bez subwooferu, i tak podlaha vibruje... fakt neni potřeba, doma jo, tady mi chyběj basy. v celi jsou ve dveřích 3 pásma magnaty, kde 1 zlobí :-) michael schumacher mimochodem... a v zadu kenwooody 2 pásma + 4 vejškáče... fakt v celi je klima akustický tak výborný, že sub by mi vadil... hudba je pro posádku a ne na otravování okolí... to se mi nedaří doma, ale bez subu doma by to nešlo, prostě ne. jiná akustika-špatná, člověk má pocit že mi snad ta sousedka žere, požírá basy... :biggrin: kráva bonzácká

Ke kazetám bych se nikdy nevrátil... to je moc step back... minidisc sem měl jako provokaci proti CD... kdy MD byly recordable... a sofistikovaně ochráněný proti špíně a všemu, zapouzdřený jako kazety... byla to radost vsunout to medium, poslouchat jak se začíná točit... joj... tak konec... chyba ve vysouvání/zasouvání... od teď jen data....ale bránil sem se dlooouho :biggrin: je to vlastně totožný jako celá celica... nemam takovou radost z novýho autoradia bez medií.... protože sem přišel o takovej ten klasickej požitek... vsunout, atd... a to samý je subaru XV, nemam z něj takovou radost a vůbec na něj nepospíchám, protože celica najednou nebude na blízku... je to fakt trochu smutný, nemůžu si pomoct.... i když ta na rozdíl od minidiscu fachá jak má :-) ale i když se jí nezbavuju, a budu se o ní starat, je to prostě divný... je to fakt droga... strašná :biggrin: normální člověk se starým autem by se těšil a nemoh spát na nový auto... to u mě nejde... celica je zažraná, ale neni to špína :biggrin: strašně zažraná nehorázně. Já fakt skoro cejtim smutek... i když jí neprodávám... to je šílená kárka :cry: strašně šílená... kradeš mi i radost z jinýho auta... seš hustá :biggrin:
Naposledy upravil(a) micron dne pon 21.04.2014, 12:07, celkem upraveno 4 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

Já jsem tím narážel spíše na ty nářezy, kdy je v kufru auta diskokoule a pod...To je pro mě nepochopitelné.
Nebo přes celý kufr reprák jako kráva, případně subwoofer :D Já se musím s hudbou krotit, jinak bych byl z bydlení vyhnán :D
V Celice nechám origo :) Jsem s tím spokojený. Jestli se někdy střetneme na srazu, tak mi můžeš svůj zvuk předvést ;)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

6ky maj vždycky repra ve dveřích... 5ky neměly... nebude to takovej rozdíl... do 6 to dávali automaticky... podobný cca do 5g jen za těžký prachy. :biggrin: možná je tam ještě rozdíl v konstrukci atd, ale to nikdo neví...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

Noo jsem rád, že to mám už v základu :D Protože jinak je moje Celda úplně holá...
Ani nevím, jaké vlastně měla výbavy :) Jinak co se kazet týče. Jsou pro mě taky mrtvé :) Nepočítám s tím, že bych do rádia nějakou snad někdy strkal :D Budu se muset smířit s rádiem a pokud budu chtít vlastní muziku, tak to vidím na nějaké
superspeciální kazetořešení :) Kazeta s hlavou a káblíkem a nebo nějaké ty tunery atd.
Každopádně origo rádio z auta půjde ven maximálně rukou zloděje...Já si ho rozhodně nechám :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

těžko říct... ale fakt je ten, že modely s live sound fuji u 5g maj v zadu opravdu masivní masivní konstrukci v který jsou zasazený repráky a to má vliv na celkovou akustiku... u 6g to bude asi jednodušší... a to i ve dveřích... to je jen ale úvaha... ale asi to tak bude... fotky by prozradily víc... a ony jsou někde... každopádně, já sem se o to nikdy nezajímal, tak nevim...
sem zadal do vyhledávače "fuji live sound celica" a první jsou tam fotky tý zdemolovaný... což je teeda drsný :-) tak to pak někdo může nafotit třebas, hmmm SEO fachá nějak až moc dobře :-) coože?
ObrázekObrázekObrázek
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

Moc pěkné fotky :D To už je spíše "Fuji dead sound" :D Podle fotek, které to jako první vyhledá...:D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

google to tu miluje :biggrin: rád tu loví je to prazvláštní tvor...
ObrázekObrázekObrázek
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

micron píše:google to tu miluje :biggrin: rád tu loví je to prazvláštní tvor...
Pěkně řečeno :D Ale je to tak :D
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

biscuit:
Jasně :) Já nemám nic proti kvalitnímu aparátu v autě..Spíše jsem narážel právě na nevycválané mladíky bez mozku :)
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

Nerez plechy kolem kotoučů úspěšně přivařeny...

Obrázek

Aneb návrat k původnímu tématu :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pěkný, já sem teda na kryty kolem kotoučů nikdy ani nešáh--- jsou 24 let 5g a držej 8) takže sem na ně šáh, ale ok ok ale jen abych zkontoloval :biggrin:dobrej matroš ale taky se divim... smekám :bigups: good
ObrázekObrázekObrázek
Paul87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul87 »

Micron:
Docela mě s těma 5g serete :D Na šestce mám téměř všechny plechy na kaše a na 5g je všechno jako netknuté? :D
To je nefér :D Alespoň mám zase možnost konstruovati a vymýšleti :) 6g + ceny aftermarketu podporují lidovou tvořivost...
Což je někdy spíše na škodu :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

paul87> no nepotěšim tě :-) tenhle tejden sem měnil trony z BBS pavučinek na Dotz Monza a při tý příležitosti sem si ošahal ty kryty kotoučů... normálně držej jako nový... v předu i v zadu... nechápu o co jde :-) :-) tady neni problém hlásím u 5G 24.5 let :-)
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“