díky díky, jsem rád že se ti líbila.......jinak se přiznám, že sem si taky na ni docela zvykl - a nebylo to tak těžké......fannda píše:Mno ale ta černá MR,na tu bych si zvyk

fannda píše:dlik-to neuhodneš přes co jsme jeli,přes dubňany.to myslím jako při zpáteční cestě.asi si místo přítelkyně pořídím navigaci.
...asi se nechala inspirovat naší cestoufannda píše:dlik-to neuhodneš přes co jsme jeli,přes dubňany.to myslím jako při zpáteční cestě.asi si místo přítelkyně pořídím navigaci.
Tak sem jestli jsi nevynechala aji nějaký další auta a normálně našel jsem svoje autí v tvých fotkáchLeňulka píše:Takze fotky v moji osobni galerii http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... ser_id=126 bohuzel tam neni bily kolega s Celicou a cerny kolega s MRII...omlouvam se...napravim to priste
tak sorry že sem vůbec fotilRadus2,0Gti píše:No zatím je to nejvíce fotek, které tam někdo z té akce nafotil.Jsou to pěkné fotky, POCHVALA.
já sem si všiml a hnedka sem ti to říkal tak nemel, náhodou sem ti ty fotky aji pochválil. sice ne veřejně ale po icq. příště to napravímCelerak2.0Gti píše: to že jsem udělal jednu fotku ze čtyř dohromady toho si nikdo nevšiml
to bych ti radilpetiss2.0Gti píše: já sem si všiml a hnedka sem ti to říkal tak nemel, náhodou sem ti ty fotky aji pochválil. sice ne veřejně ale po icq. příště to napravím![]()
no to by ti fannda určitě řekl sám.. ale povolený to není, protože není reflexníja_ma píše:Jak je na te bile Celde nalepovaci SPZ, co na to rikaji Policajti? By me zajimalo, jesli je to povolene
EDIT: sakra to melo byt do Brneskeho srazuAle i tak, nevite jak to je?
fannda píše:jaká nalepovací,já tam vidím klasickou pl,echovou.