Stenky> ty šroubky (kloboučky) pudou nový Toy, konstrukce je trochu orezlá, neni to zase až tak hrozný... jen povrchová rez, to autu nevadí, zvláště když celoročně už nebude venku, ale krytá, v zimě bude jezdit minimálně, od toho bude XV.
Pohled pod sukýnku...nový cam sub assy svítěj jak stříbrňáky

původní byly olezlý... ty se hodily jako vložky. + nový šrouby a matky. Jinak si mechanik pochvaloval kvalitu šroubů, matek původních, všechny šly krásně povolit po 24 letech, to se japoncům povedlo, u německých aut jsou šrouby i po 10 letech nepoužitelný, totálně zarezlý, a to mi řek i když má BMW.
Vidim pavouka, má očíčka a teda jen 4 ramena... ale je to pavouk "KASPAROV" připomíná mi jednu 3D animaci když sem je kdysi sbíral, je to on... geniální 3D animace, zkusim jí najít a uploadnout.
http://kebby.org/media/e_kasp22.zip vítěz 1999 retro, ale ta hudba, ta synchronizace, příběh... pořád in.
720 HD video
http://www.youtube.com/watch?v=svkjjNt7J5Q "everything is under control-ARMS"
Bushe stabilizátoru v zadu jsou furt supr, až teda na ty držáčky... tohle bych radši asi ani nepovovoloval

to bych spíš nechal

i když ta tyč stabil je fakt hnus, ta by se hodila nová... ee
Kdežto přední bushe už zjevně maj pomalu dost.... jak vejce "na měkko" jakoby se mu chtělo vylézt, ale nemá kudy
Ještě detail na ramínka SRLine (moh sem je umejt, no ale lenost...) + 2 siláčky (viva la Japan+China+Korea cooperation

) a prohlídku ukončuju... koupim 2 šroubky a 2 bushe a nechám jí uležet

pohodička
Můžete přidávat vlastní spodky... rád nakouknu pod šukni

Je to takový trošku depresivní orezlý téma, co většina nerada vidí na svým autě, ale zase protože lidi jsou hňupi, rádi se dívaj na cizí že

celi ´89 numero 706 se ale nemá za co stydět... ba naopak, naopak, viděl jsem horší případy novějších toyot, je to good

vzhledem k absenci 10 let min garáže je to ultra good

Si jí pochválim...

až na tu podlahu, která se všem 5G časem rozpadne a prahům... je to kurva dobrá japonská práce. Tak tak... výborná plechovka pro radost a i pro sběratelský využití... o čemž sem si nebyl úplně jistej během těch 10 let investic, ale jo sem o tom přesvědčenej, že se to vyplatilo... už jo, za 10 let bude královna a užil sem si tě na plný kule ať bylo počasí jakýkoliv, ať bylo -30 +38 užívali jsme si to... oba... hardcore to byl.
Dostal mě jeden mechanik co se mu celi líbila, já sem moc neřikal, ale okamžitě sám od sebe prohlásil: "to je auto s příběhem" a tim mě teda dostal, na to že ho nezná, tak ví že ten příběh a zážitky jsou na sepsání knížky pro děti... klidně bych jí napsal až ze mě bude děda... proč ne, já si pamatuju všechno, a byly to hustý zážitky, nejen honičky s policií... no bylo toho moooc, moooc a moc. Jo příběh by určitě byl, to je taky důvod proč si jí nechat... je to velká část života, vítěztví většinou a i prohry... ale jede se dál...
člověk furt poslochal kecy familie " my ti dáme na nový auto ale prodej jí... furt do toho cpeš prachy je to věčně v servisu... kup si nový normální auto, ty holky se ho stejně bojej, prodej jí!!! ..... no hodněkrát sem ty kecy musel poslouchat... ale tak po dlooouhý době family pochopila a už jsou si 100% jistý že bude celica opruzovat navždy

vzdali to, a respektujou jí... a maj jí rádi... pak se po dlooouhý době vynalezlo konečně zajímavý vozítko Subaru XV, který je podobně divný a podobně prudící jako celi, tak budou obě... podle family XV prudí rozhodně míň, než celica, ale zase neviděly ty úpravy co tam budou... bude prudit neskutečně

ale celica má prostě charisma prudivější--- too jo navždy. Love IT z nenávisti je nakonec miláček rodiny. Mrška vyhrála.

Ono jde právě o to jaký emoce vzbuzuje... je to buďto nenávist, láska, obdiv, radost, respekt, smutek- když má zavřený carbon oči... emoce... ale neni v tom závist... to slovíčko závist je důležitý, v český republice obzvlášť... Subaru XV stejně jako celica nesmí evokovat závist... ale jiný emoce, a to bude! bude to nezvyklost, nepochopenost...divnost... ale nakonec to bude "zvykloš" originos

respektos

STAND IN chvilku to potrvá než humanoidi najdou tu krásu... co neevokuje závist a hloupost. výsledek bude jen originál.