Výměna čelního skla - zkušenosti, problémy

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
cuba66
Manager Týmu

Výměna čelního skla - zkušenosti, problémy

Příspěvek od cuba66 »

Ahoj všichni, mám jednu negativní zkušenost s výměnou čelního skla - po výměně se ozývá na nerovnostech lupání mezi palubní deskou a sklem. Nedělalo se to v Toyotě, ale v nezávislém servisu. Stalo se vám to někomu taky, třeba i na jiném autě? Příčiny mě napadly různé, například, že si okno sedne na palubní desku trošku jinak a bude potřeba vyměnit těsnění mezi palubkou a sklem. Případně, že je blbě nalepený a nedrží správně, prostě se chytám stébla. Servis nic - prý lupe palubka.
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Zkus pohrozit servisu, ze jestli to neopravi, tak si nechas udelat posudek znalcem a toyotou (oni radi reknou, ze to udelal jiny servis blbe) a naklady i s dalsi vymenou jim nauctujes soudne. Uvidis co se stane.. kdyz nic, tak to nema moc cenu resit..
Back in Czech.
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

aczasa píše:Zkus pohrozit servisu, ze jestli to neopravi, tak si nechas udelat posudek znalcem a toyotou (oni radi reknou, ze to udelal jiny servis blbe) a naklady i s dalsi vymenou jim nauctujes soudne. Uvidis co se stane.. kdyz nic, tak to nema moc cenu resit..
Jj, to mě taky napadlo, ale spíš by mě zajímalo co je (nebo může být) špatně :D
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Muze byt lehce spatne posazeny bauset tesneni na tom okne... Takze je treba milimetr vychylka od puvodni pozice... A to muze lupat....
Na jinou stranu, mam i vlastni zkusenost a skoro bych rekl, bud rad, ze ti tam nefouka a netece.. :-))))))
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Auris“