hlavní světla

nová modelová řada - nástupce Corolly
TomášP
Člen Týmu

hlavní světla

Příspěvek od TomášP »

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nevíte zda se dá do nového aurise nahrát nedbo nějak domontovat přisvědcování mlhovkou do zatáčky jako to má VW grup??? Dnes jsem jel poprvé po tmě poměrně velkejma serpentýnama a dost často se mi stalo, že jsem do zatáčky neviděl.
xmirekp
Věčnej rejpal

Re: hlavní světla

Příspěvek od xmirekp »

TomášP píše:Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nevíte zda se dá do nového aurise nahrát nedbo nějak domontovat přisvědcování mlhovkou do zatáčky jako to má VW grup??? Dnes jsem jel poprvé po tmě poměrně velkejma serpentýnama a dost často se mi stalo, že jsem do zatáčky neviděl.

jooo na to je dobry mit nataceni bixenony :) to je parada, a nevim jak tady ale mlhovky sviti pomerne rovne a nejsou moc natocene do strany, takze to asi ani nepomuze
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD

Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť

Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi

Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ale tak pro paradu... Preci to maji u VW, ne? ;-)
Jsou dva pristupy.. Bud zapojit na blinkr impulz nebo na volantovy krouzek dat spinac. Oboje jde, je to jen otazka motivace. ;-))
Back in Czech.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Na blinkr mu to fakt v serpetinach bude hodne platne...kurovec zase perli :lol: :lol: :lol:
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

luke... nebud p*ca....
Naposledy upravil(a) aczasa dne pát 14.02.2014, 10:32, celkem upraveno 1 x.
Back in Czech.
marceltokar
Manager Týmu

Prísvit

Příspěvek od marceltokar »

Prísvit hmlovkou stojí za prd pokiaľ sa tá nenatáča. Je to možno ako tak dobré pre protiidúce vozidlá že v tme vidia do ktorej strany asi zahneš, toť vsjo.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

mimo to, ze souhlasim s tim, ze to neni uplne extra napad, tak si nejsem jist, jestli jste se pozorne divali kdyz rozsvitite mlhovku.... Ma opravdu znacny stranovy rozptyl a to zejmena vzhledem ke (casto chybejicim) krajnicim. Tedy za urcitych podminek trochu pomohou orientaci v ostre zatacce vzhledem ke krajnici....
Back in Czech.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

aczasa píše:luke... nebud pica....
aczasa: Takhle bys nemel mluvit o sve matce, ikdyz podle vychovani je videt tu uroven ;-)

TomasP: myslim, ze tvuj problem vyresi jedine nataceci parabola ve svetle a to se na Aurace std. nedela.
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Luke... ty nejsi ma matka.... a evidentne ani nepochopis uprimnost, neb chydym rozumem blahoslavene kralovstvi nebeske jest... :-)
Naposledy upravil(a) aczasa dne stř 12.02.2014, 10:44, celkem upraveno 1 x.
Back in Czech.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

aczasa píše:upripmnost
Sice nevim, co je to "upripmnost", ale vedet to nepotrebuju :))
Svoje bozske kecy si strc za klobouk, rypes tady do pulky fora a kdyz nekdo napise rypavy prispevek na tvoji evidentne dementni myslenku, proste to neuneses a jedine na co se zmuzes jsou vulgarismy ;-)

Jen tak dal hrdino 8)
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

bar bar bar bar barbucha... :-D :-D
Back in Czech.
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

aczasa píše:Ale tak pro paradu... Preci to maji u VW, ne? ;-)
Jsou dva pristupy.. Bud zapojit na blinkr impulz nebo na volantovy krouzek dat spinac. Oboje jde, je to jen otazka motivace. ;-))
Upřímně - jediný rozumný řešení by bylo dostat z auta info o natočení volantu (stejně tu informaci dostává stabilizační systém) a k tomu mít malou řídící jednotku, která to vyhodnotí a rozsvítí příslušnou mlhovku. Spínač si dost dobře nedovedu představit, ale je fakt, že jsem to někde viděl prodávat, byla to ale šílenost, která se montovala na sloupek volantu a vedl od toho kroucený kabel jak od telefonu, který se namotával a zase odmotával na volantovou tyč. Prostě bastl jako hovado. P.S. A tu řídící jednotku by musel někdo vyrábět, aby to za něco stálo...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

To ne... Spinac formou treba stykace na krouzku volantu, Takze kabel jiz rovne uplne mimo otocne casti... Pri naklonu nad 15 - 20 - 30 stupnu by to seplo a pri pruchodu zpet vyplo. Nebo nechat vypinani na casovaci... Asi vic reseni by bylo. Pripadne se podivat, jak to resi primo krouzek volantu a napichnout se na drat vychylky volantu (bude asi nejaky potenciometr)...
Nebo jak jsem rekl, dat se na blinkr a proste si cvrnknout do blinkru kdybych to chtel na vyzadani a opet zhasnout casovacim rele...
Back in Czech.
KDR
Člen Týmu

Příspěvek od KDR »

To přisvěcování mi připadá sice k hovnu, ale v době různých "G-snímačů" by nebylo toto nejschůdnější řešení???
Toyota Auris 1.6 Dual VVTi, 91 kW, 2007
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

KDR, ale ono to auto jiz ma vsechno co potrebujes, tak proc tam domontovavat dalsi veci... krouuzek volantu je tam, je elektricky propojeny, takze zbyva jen se pustit o krok dal... Vylozene G snimac bych nevidel, tam muze hrat roli jen naklon a sklon vozovky... To radsi nejaky potenciometr na vychylku volantu...
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Auris“