rofl =) ještěže vás tam nebylo vícfannda píše:jirih-ty jsi seděl u stolu se mnou??nějak si tě nedokážu vybavit

=((( tak to promiň =( počkej příště..poznáš mě..a to pak už nebudeš chtít nikoho poznat, jenom se budeš zajímat o nejbližší sráz, trať, elektrický křeslo, apod =Dfannda píše:artie,já dojel hodinu a čtvrt po ostatních,tak sem nikoho nepoznalArtie píše:rofl =) ještěže vás tam nebylo vícfannda píše:jirih-ty jsi seděl u stolu se mnou??nějak si tě nedokážu vybavit))
takže...Artie píše:Tak ...
1.) nastoupená jednotka snad budete vy, ne? =)
2.) Sýrových specialitek mám spoustu
3.) Určitě v Brně =) a nejlépe přes tejden, aby se i Haky mohl zapojit, když ho to chudáčka teďka tak mrzelo =)
4.) známej má hospodu, ale relativně v centru =/ => nedá se tam parkovat a nějak nevím jak to tam maj s těma stolama =/ ale to by se pak pozjišťovalo =)
a 5.) klíďo si pak nějakou "organizaci" vemu na triko =)) ale až bude chvíle =/ teď je to dost na... =) uvidímě =)
chlape, dyť on seděl přímo naproti tobě u stolufannda píše:jirih-ty jsi seděl u stolu se mnou??nějak si tě nedokážu vybavit
i ty milionářu jeden blbé, koza sa ti oběsilaRadus2,0Gti píše:Teda tolik chvályto se teda nad sebou budu muset zamyslet a zvednout ceny asi o 50% tzn. 0Kč/hod+50% no to udu docela v balíku
no jo, bohužel to seznámení nějak neproběhlo,možná to bylo taky tím, že nebylo moc lidí kteří se už znali aby představili někoho dalšíhoLeňulka píše:Sraz byl fajn...jen to seznameni tam nejak chybelo ...sem si potrasla rukou jen s RadusemRadus je opravdu odbornik...dobre sem si s nim pokecala...skoda ze ostatni nebyli tak sdilni
Snad priste! Auticka pekne...fotky dodam zitra
pro priste to chce lepsi misto...aby sme sedeli pohromade...jinak nemam co vytknout
Radus2,0Gti píše:Tolik chvály si ale opravdu nezasloužím. Ono to bude asi tím, že Radus je pěkně ukecanej.
je to možný že jsem už po těch letech zvyklej. a neřekl jsem že se mi to nelíbilo..Radus2,0Gti píše:Ale kecá jen ty jsi již tak aklimatizovaný že si toho nevšímáš. No chtěl bych se zeptat jak se Leňulce spalo po všech těch mych rozvinutých řečech. No mě se to na srazu líbilo.