Francouzi, ty jedes taky? Tak snad priste

Celerak: Cim sis to rozriznul? Ja si jednou zasekl do nohy sekyru 2cm hluboko, holt sem sikula

Celerak2.0Gti píše:Haky: mě stačil obyčejný zalamovací nůž, ale protože byl fungl nový, tak taky ještě ostrý, a trošku mi to sjelo no. pokud budete chtít, tak hodím na web fotky a dám sem odkazy
edit:
tak pro silnější povahy je první fotkazde a druhá se pak nacházízde. Hlavně mě nelitujte, já to zvládnu sámne, je to v pohodě, dneska to nechám v klidu, zítra možná půjdu něco na autě dělat a v neděli přijedu,hhh
no hele, ovárek nebyl, skoro to nekrvácelo. je to víceméně jen rozříznutá kůžeigor čistič píše: Pěkné, a ovárek byl?![]()
Možná to chtělo před zalepením oholit, protože až to budeš strhávat užiješ si ještě jednou.
bohužel, je docela fofr ve škole a ještě mám "nefunkční" pravou ruku momentálně a potřebuju spoustu věcí udělat a přeťukat do compu, takže snad příštěCelerak2.0Gti píše:a ještě mě napadlo... je tu někdo nový kdo se přidá na sraz??? (ne)hlaste se všichni![]()
mno tak ta zdrav. sestra je moje mamkaArtie píše: bohuzel, je docela fofr ve skole a jeste mam "nefunkcni" pravou ruku momentalne a potrebuju spoustu veci udelat a pretukat do compu, takze snad priste(jinak bychom uz byli 4x prihlaseni
)
jinac koukam, ze sis spravne vybral domu zdravotni sestru =)) Ty to zrejme vazne potrebujes(hlavne aby to nebylo casem na doktorku =)) )
tak šikovná mamka =)Celerak2.0Gti píše:mno tak ta zdrav. sestra je moje mamka
jinak do kompu datlit umím všemi deseti, takže to zas mám rychle co potřebuju