TOYOTA SRAZ MORAVA

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Skoda, ze to neni pres tejden, taky bych rad pokecal :cry: Ted jsem 200km daleko :evil:

Francouzi, ty jedes taky? Tak snad priste :)

Celerak: Cim sis to rozriznul? Ja si jednou zasekl do nohy sekyru 2cm hluboko, holt sem sikula :D
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Haky: mě stačil obyčejný zalamovací nůž, ale protože byl fungl nový, tak taky ještě ostrý, a trošku mi to sjelo no. pokud budete chtít, tak hodím na web fotky a dám sem odkazy :twisted:

edit:
tak pro silnější povahy je první fotkazde a druhá se pak nacházízde. Hlavně mě nelitujte, já to zvládnu sám :P ne, je to v pohodě, dneska to nechám v klidu, zítra možná půjdu něco na autě dělat a v neděli přijedu,hhh ;)
Naposledy upravil(a) Celerak2.0Gti dne pát 17.11.2006, 18:55, celkem upraveno 1 x.
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak: že ty seš teda kopyto :P :shock:
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Spravnej chlap ma mit jizvy :wink:

Nahraj to na ogrish.com, tam to oceni 8)

Jinak si mohl rict treba Radusovi, aby ti to zasil, ne? :D
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Haky píše:Spravnej chlap ma mit jizvy :wink:
a co když má holka jizvy? =/ (koleno, obočí? /tam není vidět/ ;))) )

BTW Celeraku - šikovnej =))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
igor čistič
Navigátor

Příspěvek od igor čistič »

Celerak2.0Gti píše:Haky: mě stačil obyčejný zalamovací nůž, ale protože byl fungl nový, tak taky ještě ostrý, a trošku mi to sjelo no. pokud budete chtít, tak hodím na web fotky a dám sem odkazy :twisted:

edit:
tak pro silnější povahy je první fotkazde a druhá se pak nacházízde. Hlavně mě nelitujte, já to zvládnu sám :P ne, je to v pohodě, dneska to nechám v klidu, zítra možná půjdu něco na autě dělat a v neděli přijedu,hhh ;)

Pěkné, a ovárek byl? :wink:
Možná to chtělo před zalepením oholit, protože až to budeš strhávat užiješ si ještě jednou. :wink:
Carina E 1,8i kombi "97"
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

igor čistič píše: Možná to chtělo před zalepením oholit, protože až to budeš strhávat užiješ si ještě jednou. :wink:
aspon jednou pozna jaky to maj holky tezky =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

tak vy si ze mě děláte srandu? ale tak to má být.
až to budu strhávat tak to přežiju, každou chvíli mám nějaký říznutí nebo něco, práce s plechem ;)

Haky: nikam to nahrávat nebudu, to ne ;) a Radusovi jsem nemohl říct, protože je asi 40km ode mne. a jelikož mám doma zdravotní sestru, tak se mi dostalo odborného ošetření a prej dneska už se nešije, pokud to jde tak náplasti a mašličky :)
a ještě, jizvu už jednu mám, 20 stehů :?
Naposledy upravil(a) Celerak2.0Gti dne pát 17.11.2006, 20:52, celkem upraveno 1 x.
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

igor čistič píše: Pěkné, a ovárek byl? :wink:
Možná to chtělo před zalepením oholit, protože až to budeš strhávat užiješ si ještě jednou. :wink:
no hele, ovárek nebyl, skoro to nekrvácelo. je to víceméně jen rozříznutá kůže 8)
no a depilaci moc nemusím, nejsem žádná slečna :P (bez urážky kohokoliv) ;)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

a ještě mě napadlo... je tu někdo nový kdo se přidá na sraz??? (ne)hlaste se všichni :!: :P
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Celerak2.0Gti píše:a ještě mě napadlo... je tu někdo nový kdo se přidá na sraz??? (ne)hlaste se všichni :!: :P
bohužel, je docela fofr ve škole a ještě mám "nefunkční" pravou ruku momentálně a potřebuju spoustu věcí udělat a přeťukat do compu, takže snad příště ;) (jinak bychom už byli 4x přihlášení ;) )

jináč koukám, že sis správně vybral domů zdravotní sestru =)) Ty to zřejmě vážně potřebuješ ;) (hlavně aby to nebylo časem na doktorku =)) )

edit: nějaký překlepy =)
Naposledy upravil(a) Artie dne pát 17.11.2006, 23:01, celkem upraveno 1 x.
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Artie píše: bohuzel, je docela fofr ve skole a jeste mam "nefunkcni" pravou ruku momentalne a potrebuju spoustu veci udelat a pretukat do compu, takze snad priste ;) (jinak bychom uz byli 4x prihlaseni ;) )

jinac koukam, ze sis spravne vybral domu zdravotni sestru =)) Ty to zrejme vazne potrebujes ;) (hlavne aby to nebylo casem na doktorku =)) )
mno tak ta zdrav. sestra je moje mamka ;)

jinak do kompu datlit umím všemi deseti, takže to zas mám rychle co potřebuju ;)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Celerak2.0Gti píše:mno tak ta zdrav. sestra je moje mamka ;)

jinak do kompu datlit umím všemi deseti, takže to zas mám rychle co potřebuju ;)
tak šikovná mamka =)

já taky právě umím 8-10 =)) (je jedno kolika, hlavně že rychle a bez dívání a překlepů =)) ) a když můžu psát jenom levou (v pravý mám zánět či co), tak to jde poměrně obtížně =))
Naposledy upravil(a) Artie dne pát 17.11.2006, 23:02, celkem upraveno 1 x.
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Artie: jojo, levou rukou je to naprd. občas píšu jen pravou, to se dá taky v poho, sice se trošku dívám, ale rychlejší než jedním prstem. tak ať ti zánět brzo zmizí ;)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Celerak2.0Gti píše:a ještě mě napadlo... je tu někdo nový kdo se přidá na sraz??? (ne)hlaste se všichni :!: :P
Sice to mám 20 km daleko ale co už. :) Když do toho nic nevleze tak taky dorazím. :wink:
Celica 4WD turbo 5.gen
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“